Skip to content

Momenteel actief

Mijn nieuwe stagiaire
4/5 (9)

Het was een zonnige lentedag toen ik, Dennis, mijn nieuwe stagiaire voor het eerst ontmoette. Lisa was 19 jaar, vol energie en ambitie, en het duurde niet lang voordat ze indruk op me maakte met haar leuke uitstraling en talent. Ze was een frisse wind in het bedrijf dat ik de afgelopen tien jaar had opgebouwd, een onderneming die floreerde en waar ik trots op was.

Mijn leven leek perfect. Ik had een prachtige vrouw, Sophie, die mijn rots in de branding was sinds we elkaar ontmoetten op de universiteit. Samen hadden we twee geweldige kinderen en woonden we in een huis dat altijd gevuld was met liefde en gelach. Alles wat ik ooit had gewild, had ik bereikt. Toch, ergens onderweg, begon er iets te ontbreken. Misschien was het de sleur van het dagelijks leven, misschien de druk van het succesvol zijn, maar er was een leegte die ik niet kon benoemen.

Lisa, met haar jeugdige enthousiasme, bracht een opwinding die ik al jaren niet meer had gevoeld. Ze begon als een eenvoudige stagiaire, maar al snel ontwikkelde zich een chemie tussen ons die ik niet kon negeren. Onze gesprekken werden langer, onze blikken intenser. Ze wilde graag hogerop in het bedrijf en ik kon zien dat ze bereid was alles te doen om haar doelen te bereiken ook op seksueel gebied. Zoiets voel je aan en ze begon me steeds meer te verleiden.

Op een vrijdagavond, toen het kantoor leeg was en de schemering viel, bleven we alleen achter om een project af te ronden. Wat begon als een onschuldige werkbespreking, veranderde in een moment van verleiding die ik niet kon negeren. Ze raakte mijn hand aan, haar ogen mooier en sprekender dan ik ooit had gezien, en voor ik het wist waren we aan het zoenen en gingen we veel verder dan dat. Die avond en nacht bleven we op kantoor en Lisa was net als ik geil en opgewonden en ze begon me hemels te pijpen en op mijn bureau heb ik haar in verschillende standjes genomen en we hebben van alles op seksueel gebied met elkaar uitgeprobeerd.

Die nacht was als een storm die over me heen raasde – intens, opwindend, en vol passie. Voor het eerst in jaren voelde ik me weer levendig, jong, en gewild. Maar toen de storm ging liggen, kwam de realiteit als een koude douche. Wat had ik gedaan? Ik had mijn vrouw, mijn kinderen, mijn hele leven op het spel gezet voor een moment van zwakte. De dagen daarna waren een waas van schuldgevoel en verwarring. Elke keer dat ik Sophie in de ogen keek, voelde ik een steek van spijt. Ze verdiende dit niet, mijn kinderen verdienden dit niet. Lisa bleef me verleiden met haar aanwezigheid, haar glimlach die me herinnerde aan die nacht, maar ik wist dat ik een keuze moest maken.

Mijn gezin was mijn alles. De gedachte aan het verliezen van Sophie was ondraaglijk. Ik moest mijn fout onder ogen zien en de juiste beslissing nemen. Het was tijd om eerlijk te zijn, zowel tegen mezelf als tegen Sophie. Op een avond, toen de kinderen in bed lagen en het huis stil was, vertelde ik Sophie alles. Haar ogen vulden zich met tranen, maar ze bleef sterk. Ze vroeg waarom, en ik had geen antwoord dat rechtvaardig was. Ik kon haar alleen maar mijn oprechte spijt betuigen en beloven dat ik alles zou doen om haar vertrouwen terug te winnen.

Het pad naar herstel was zwaar en vol uitdagingen. Het vergde tijd, geduld, en veel gesprekken, maar ik wist dat ik het moest doen. Lisa verliet het bedrijf, wat de enige juiste keuze was. Ik richtte al mijn energie op mijn gezin, wetende dat dit de enige manier was om weer vooruit te kunnen. Heel soms verlang ik nog naar Lisa want mijn vrouw en gezin zijn mijn alles, maar de seks die ik met mijn stagiaire heb gehad is en blijft een hele geile herinnering.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top