Skip to content

Momenteel actief

Buitenseks was altijd al lekker spannend
2.4/5 (5)

Buitenseks was altijd al lekker spannend zo vond Anton, hij kon er geen genoeg van  krijgen, lekker met de billen bloot ergens je paal in een mooi meisje proppen, wat is er nou nog mooier dan dat? Het was afgelopen zomer, toen had hij een lief meisje ontmoet, die later behoorlijk kinky bleek te zijn. Ze was er namelijk erg dol op om in de natuur te neuken,  het liefst ergens waar mensen haar eventueel zouden kunnen betrappen,  als het even kon bekenden. Dat vond Anton wel wat ver gaan, maar dit sletje was zo lekker, hij had het wel voor haar over om door een oom of iets dergelijk van haar gezien te worden. Hij nam haar dan ook mee naar het bos dat achter het huis van haar ouders lag, waar iedereen van haar familie regelmatig wandelde, zo had ze veel kans dat ze haar zouden zien, daar kickte ze nou eenmaal op. Anton wilde alleen maar buiten neuken.

Hij trok zijn broek uit en klom op de al sneller dan hem naakt zijnde meid en drukte zijn pik in haar kut. Geen voorspel, daar deed hij niet aan met vreemde meisjes, hij zou zo tussendoor zoijn pik wel een keer in haar mond drukken en dat soort zaken, maar echt likken en wat al niet meer, daar had hij dan helemaal geen zin in. Gewoon in de buitenlucht afpalen die slet en dan dumpen, zo zag hij het voor zich. Ja, het was hard maar daar trok hij zich niets van aan. Hij pompte zijn dikke pik diep in dat sletje, wist precies hoe hij haar moest laten kreunen, gewoon hard en diep pakken. Ze sloeg haar benen om zijn middel heen zodat hij zo diep als mogelijk in haar natte gleuf kon palen. Hij voelde hoe zijn ballen tegen haar kontje aansloegen, hij had een grote en erg volle zak, waar menig meid dol op was. Terwijl de vogels in de bomen floten, hoorden ze dat er in de buurt mensen liepen en ja hoor, het was familie van dat sletje, dat zag ze meteen. Ze wilde niet echt betrapt worden, maar het idee dat het kon wond haar heel erg op. Zo erg zelfs, dat ze meteen klaar begon te komen.

Hij trok zijn pik uit haar kut en besloot het risico te verhogen. Anton liet haar rechtop zitten, als iemand nu hun kant op zou kijken, zou die persoon meteen alles zien. Hij greep haar bij de haren en neukte haar in haar geile mondje, zelfs diep in haar keel zodat ze gorgelende geluiden in de buitenlucht produceerde. Hij neukte dat keeltje helemaal aan gort, het sletje wilde dit niet maar nogmaals, Anton kon het weinig schelen. Even later kwam hij klaar, hij trok zijn lul uit haar keel en spoot haar haren helemaal onder. Daarna trok hij razendsnel zijn broek aan en rende weg, maar niet voordat hij even naar de familie verderop riep. Die keken meteen om en zagen dat meisje zitten, haar lichaam naakt en haar haren vol zaad. Dat zou haar leren. Anton had zijn pleziertje in ieder geval gehad en lachend reed hij met zijn auto naar huis.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top