Skip to content

Momenteel actief

Huisvrouw gaat vreemd
3.82/5 (38)

Mijn man is het type dat alleen aandacht aan mij geeft als hij iets nodig heeft. Hij was in het verleden niet zo hoor maar de laatste 3 jaar is het echt mis. Ik lijk alleen goed te zijn om in de keuken te staan en om seks mee te hebben als het hem uitkomt. En ik moet eerlijk bekennen dat ik daar te lang mee heb doorgelopen en daardoor ben ik vreemdgegaan. Ik wilde eens wraak nemen op mijn man want als we al seks hadden dan was het alleen voor hem om aan zijn trekken te komen, Genieten was er niet meer bij. Ik ben vaak alleen thuis en dus besloot ik anoniem ergens een oproep te plaatsen. Ik zou wel zien wat er dan van zou komen. Ik had een heel spannende foto van mijzelf genomen en zorgde ervoor dat mijn gezicht niet herkenbaar was. Al snel had ik een aantal berichten gekregen.

Uiteindelijk werd dat een hele lijst en ik heb met meerdere mannen gesproken. Online dan. Het was wel even wennen maar het was ook bijzonder opwindend en ik had best wel vlot de smaak te pakken. Jeffrey, hij noemde zichzelf Jeff, was de man waar ik mij het meest seksueel tot aangetrokken voelde. Uiteindelijk sprak ik dan ook met hem af. Ik wilde hem eerst ontmoeten want misschien zou ik het helemaal niet durven, misschien viel hij in het echt wel tegen en ga zo maar door. Ik verzon van alles. Maar na die ontmoeting ergens in het centrum van de stad was het eigenlijk wel zeker voor mij. Jeff wist mij in vuur en vlam te zetten. Al snel maakten we een afspraak om ergens nog een keer iets te gaan drinken maar ditmaal bij een hotel. Daar had hij een kamer voor ons gehuurd en ik zou hem de helft contant betalen zodat mijn man geen argwaan kreeg als hij de afschriften bekeek. Daar was hij namelijk nogal druk mee. Bezeten haast. Jeff nam mij na een drankje mee naar de kamer en daar bewonderde hij mij. Hij vroeg of ik mij heel rustig uit wilde kleden zodat hij iedere centimeter van mijn lichaam in zich op kon nemen. Ik voelde dat ik begon te blozen toen ik dat aan het doen was.

Maar Jeff genoot en vertelde mij hoe mooi ik was en hoe opwindend. Ondertussen ging ook hij uit de kleren en inderdaad, hij was heel erg opgewonden. Ik wilde mij opfrissen en in de badkamer haalde ik diep adem en keek mijzelf in de spiegel aan. Ik besloot dat ik ermee door wilde gaan en toen ik mijzelf wat had gewassen ging ik naar binnen en daar klopte hij op het bed. Ik moest gaan liggen en hij deed een blinddoek van satijn bij mij voor. Ik stond het toe want ik vond het wel iets hebben. Ik voelde, terwijl ik daar zo lag, hoe zijn handen over mijn lichaam gleden en uiteindelijk zijn mond bij mijn kutje kwam. Met zijn handen speelde hij met mij terwijl zijn natte en sterk aanvoelende tong mij begon te likken. De sensatie schoot door mijn hele lichaam. Jeff likte en zoende en streelde net zo lang tot ik tot een heerlijk orgasme kwam. Dat was geleden, meestal moest ik dat zelf doen. Hij liet de blinddoek bij mij om en zei dat hij een condoom om aan het doen was. Stiekem spiekte ik en ik zag dat het waar was.

Dat was wel even een dingetje waar ik zeker van wilde zijn. Langzaam kroop hij over mij en terwijl hij mij overal aan het zoenen was drukte hij zijn pik in mijn natte poesje. Hij was lang en groot en voelde heerlijk aan. Jeff heeft mij goed te pakken genomen zonder mij hard te neuken. Gewoon goed en met veel aandacht. Iedere stoot was raak en heerlijk. Hij neukte door tot hij ook klaar ging komen en deed dit in mij maar gelukkig wel met condoom. Nog een tijdje hebben we daar op de kamer nagenoten. En sinds die dag doen we het vaker. Niet al te vaak want het moet spannend blijven. Ik ben er min of meer verslaafd aan geraakt. Maar op deze wijze is het voor mij veel meer uit te houden in de thuissituatie.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top