Skip to content

Momenteel actief

Oudere man en geile jonge bottom
4.58/5 (24)

In de afgelopen warme zomer was ik weer aardig actief aan het daten. Met mannen die ik al kende, maar regelmatig ook met nieuwe dates die ik vooral opdeed via Grindr of Bullchat. Een man in het bijzonder is de moeite waard om te delen.

Ik heb het over Jim, een 59 jarige Amerikaanse Nederlander die hier al jaren woont en werkt. Hij is in mijn ogen echt een Amerikaan, grote mond, groot lichaam, iets te zwaar en luidruchtig, maar vooral ook een echte man. Een echte man die op jongere jongens valt, dat dan weer wel. Met mijn 19 jaar val ik dus precies in zijn straatje en hij ook in het mijne. Maar bij het eerste contact via Bullchat en later aan de telefoon ook herhaaldelijk, maakt hij al snel duidelijk dat hij niet is als de meeste mannen.

‘Ik ben dominant!’ zegt hij, waarbij hij het laatste woord op z’n Engels uitspreekt en benadrukt.
‘Niet zoals andere men Dominant zijn maar echt Dominant’, haalt hij weer zijn Engels en Nederlandse woorden  door elkaar. Zijn accent is sowieso goed hoorbaar, al is zijn Nederlandse woordkennis aardig op peil. Als het om seks gaat lijkt hij echter in het Engels te denken en praten.

Maar oke, dacht ik bij mezelf… hij is Dominant maar dat hebben inderdaad meer mannen wel gezegd en ik hou daar ook wel van. Dat hij dat duidelijk wat anders bedoelde zou me vrij vlot duidelijker worden.

We spraken af vlakbij mijn huis in Hilversum, waar ik woonde met mijn ouders en dronken even koffie in een koffie tentje waar ik vaker kom en vaker eerste dates doe. Veilig, dichtbij zodat ik als het niks ook zo weer thuis ben. Maar Jim had duidelijk andere plannen.
‘I like what I see’ zei hij direct al na een minuut, en hij had soortgelijke woorden ook al over de telefoon geuit toen hij mijn foto’s nog eens bekeek die ik hem had gestuurd. Ik was bij Jim wat verder gegaan dan meestal, omdat ik hem toch ook wel leuker vond dan de meesten en onbewust merkte dat ik indruk op hem wilde maken. Dus flink wat foto’s, naakt en gekleed en zelfs wat actiefoto’s die mannen hadden gemaakt terwijl we seks hadden. Jim was onder de indruk, antwoorde met actiefoto’s van zijn kant en zelfs een filmpje.. ik vond het niet schokkend wat ik zeg, hij leek wat hardhandig soms, ruw, wild, maar dat paste ook wel bij zijn voorkomen en nogmaals… dat vind ik ook wel lekker eigenlijk.

Het was rond etenstijd dat we af hadden gesproken dus hij stelde voor dat we iets zouden eten en dan zouden we het erover hebben wat we verder konden doen. Ik vond het een goed plan, stelde ook maar brutaal en half grappend voor dat wat we ‘verder konden doen’ dan wel bij voorkeur met minder kleren aan was, en Jim lachte breed uit en knikte alleen. ‘Yeah, jij zeker!’ liet hij op die lach volgen.

We aten en praatten, ik dronk bier maar hij bleef keurig nuchter omdat hij met de auto was, het was een date zoals ik er al vele had gehad. Op een goed moment zei ik hem dat ook, dat ik toch benieuwd was waarom hij zo benadrukt had dat hij ‘Dominant’ is, met daarbij zijn Amerikaans accent kopierend. Hij lachte weer, was blijkbaar wat verrast door mijn directheid die hij als ‘Dominant’ natuurlijk niet gewend was.
‘I need to take a leak’, zei hij plotseling en stond op om richting WC te gaan.
‘Oh and jij ook!’, zei hij kort daarop en gebaarde mij ook op te staan en met hem mee te komen.

Wat verward deed ik wat hij zei en er schoot een gedachte door me heen dat ik hem misschien boos had gemaakt.

Op het toilet aangekomen ging hij een van de hokjes in en trok mij met zich mee. Deur op slot. Hij zette me met mijn rug naar de deur en kwam heel dicht bij me staan. Zijn forse gestalte torende nu boven mij uit en ik voelde duidelijk dat ik geen kant op kon. Hij keek me strak aan, niet boos of blij maar bijna expressieloos, zonder dat ik het idee had dat hij met zijn hoofd ergens anders was dan bij mij.

‘Je bent een lekkere jongen…maar wel een beetje een grote mond’ zei hij terwijl hij met duim en wijsvinger op klassieke mannelijke filmacteurwijze mijn kin streelde en mijn hoofd naar hem deed opkijken. Hij kuste me. Wow. Daar gebeurde wel ff wat merkte ik…dat was niet zomaar een kus van zomaar een man.
Hij drukte me steviger tegen de muur terwijl we kusten en ik wist haast niet wat me overkwam. Wat een man!
Toen hij zich van me losmaakte en ik op adem kon komen, ging hij op het toilet zitten met al zijn kleding gewoon aan en gebood me mijn broek uit te trekken.

Ik keek hem even niet begrijpend aan.
‘Wat zeg je?’ vroeg ik even later.
‘Trek je broek uit…en je short ook. Nu.’

De dominante kant, realiseerde ik me vervolgens en ik besloot gewoon te doen wat hij zei. Sterker nog, ik vond het interessant…opwindend.

Ik knoopte mijn spijkerbroek los en ineen beweging deed ik mijn broek en short omlaag tot over mijn knieen. Ik voelde me er toch best ongemakkelijk bij, maar Jim duidelijk niet. Dat ik een erectie had beviel hem in ieder geval uitstekend.
‘Draai je om’.  zei hij toen hij me van voren goed had bekeken. Ik gehoorzaamde.

‘Hmm’, hoorde ik aan zijn mond ontsnappen toen ik mijn kontje toonde. Pats! Ik voelde een klap met vlakke hand op mijn bil.
‘Au!’ zei ik wat harder dan verwacht, maar ik was dan ook best geschrokken.
‘Sst, daar kan je toch wel tegen?’ zei hij zonder echt sympathie voor me te hebben.

‘Lekker kontje’ zei hij even later terwijl hij mijn billen streelde en er zacht in kneep. Hij stond op en pakte wat uit zijn broekzak. Een plug! Dat herkende ik meteen, daar heb ik er zelf meer dan 10 van thuis liggen. En uit zijn andere zak haalde hij een klein flesje glijmiddel, duidelijk bedoeld voor ‘onderweg’.
Hij kuste me weer even en terwijl hij zijn mond van mij losmaakte duwde hij de plug zo mijn mond in.
‘Maak maar ff lekker nat’, zei hij. Ik realiseerde me later pas dat ik vrij gewillig alles onderging wat hij deed, terwijl ik dat helemaal niet zo gewend was, maar het leek vanzelfsprekend en normaal en ik vond het ergens ook wel lekker…en was benieuwd naar wat hij allemaal van plan was.

Hij liet me weer omdraaien en duwde me tegen mijn schouders wat omlaag zodat ik mooi voorover bukte en hij beter mijn kontje kon bekijken. Voor ik goed en wel realiseerde wat hij zou doen spoot hij al flink wat glijmiddel tussen mijn billen en wreef met zijn duim over mijn neukgaatje. Even later gleed, hup, zo zijn duim bij me naar binnen. Van eerste zoen naar duim in mijn kontje in minder dan 5 minuten… hij vestigde records.
Na dat hij me eventjes gevingerd had haalde hij de plug uit mijn mond en duwde die in een beweging in een keer bij me naar binnen.
‘Wow oww, wow!’ bracht ik uit, of iets wat daarop leek. What the fuck, dacht ik in mij zelf… wat doet hij allemaal!

‘Oke, je kunt alles weer aantrekken.’ zei hij rustig, als een huisarts die net klaar was met zijn onderzoek.

Ik draaide me om naar hem en keek hem vragend aan. Ik had het idee dat de blik genoeg was voor hem om wat nadere uitleg te geven, maar hij bleef stil. Terwijl ik mijn broek weer dichtknoopte maakt ik verbaal ook duidelijk wat ik non-verbaal al had gedaan; ‘What the fuck was dat?’
Hij leek hoogst verbaasd dat ik zo verontwaardig was, dus gaf doodgemoedereerd antwoord om me daarna vol op mijn mond te pakken. ‘Gewoon…dan kan ik je straks makkelijker neuken’. En daarna voelde ik zijn tong mijn mond inkomen en leek ik eigenlijk alle verwondering weer kwijt te zijn, want man..wat kon hij zoenen!

We gingen terug naar onze plaatsen, hij bestelde voor mij een whiskey-cola, want ik kon wel wat ontspanning gebruiken. Hij had humor… ik was inderdaad even zo ‘uptight’ als een bedrogen echtgenoot. Zo voelde ik me ook als ik ging zitten of mijn gewicht verplaatste…de plug die in me zat voelde dan extra duidelijk en dat deed me telkens even verstarren. Hij liet het bij een cola en toen we die op hadden betaalde hij en we gingen weg.

‘We gaan met de auto’, zei hij en we liepen naar de parkeergarage waar hij zijn auto had neer gezet. Op straat samen lopend spraken we niet veel, maar afentoe streelde hij mijn billen en lukte het hem om door mijn broek heen de plug wat aan te duwen en zo wat met me te spelen. Geil gevoel vond ik en dat leek hij goed door te hebben. Hij voelde bij de auto ook even aan de voorkant.
‘Je bent keihard…van die plug he?’ zei hij, terwijl hij me aankeek. Ik wilde hem kussen, maar hij voorkwam dat door rechtop te staan.. ik kon er gewoon niet bij!
‘En doordat je niet weet wat er gaat gebeuren…’ zei hij vervolgens en hij liep naar de bestuurderskant en stapte in. Ik stapte ook in, maar snapte dat laatste niet helemaal… ik had een redelijk helder idee wat er zou gebeuren, dacht ik… we gaan naar zijn huis en hij gaat me neuken… lekker, dat wil ik ook!

‘Je gaat me neuken, toch?’ vroeg ik dus toen hij uitparkeerde.
‘Zeker!’ zei hij resoluut, met zijn blik in de achteruitkijkspiegel en gepiep aan alle kanten van de parkeersensoren.

Ik snapte het niet, maar goed… ik had tot nu toe allemaal niet helemaal kunnen volgen en toch was het me eigenlijk erg goed bevallen. Ik werd ook weer wat relaxter in de auto, de plug begon me al aardig te plezieren en het vooruitzicht van hij die me zou neuken, maakte me almaar geiler. Ik werd dus ook wat brutaler en legde toen we de parkeergarage uit reden mijn hand even op zijn kruis om te checken hoe het erbij hem voorstond… letterlijk en figuurlijk. Ik voelde een flinke harde bobbel, dus het leek een bijzonder prettig vooruitzicht. De foto’s die hij stuurde beloofden een aangenaam formaat zowel in lengte als dikte en dit voelde alsof hij geen woord gelogen had.
‘Jij bent ook lekker hard!’ zeg ik enthousiast. ‘Gaan we naar je huis?’ vraag ik daarna. Hij schudt zijn hoofd. Ik overweeg te vragen waar we dan wel heen gaan maar besluit het niet te doen.

We rijden Amsterdam uit en hij lijkt goed te weten waar hij heen gaat. Geen navigatie, maar uit zijn hoofd. Ondertussen praten we, maar niet veel. Bij stoplichten neemt hij wel elke keer de gelegenheid om me een kus te geven, of te tongen zelfs als we de tijd hebben. Zijn auto heeft behalve voorin overal geblindeerde ramen, dus we worden niet makkelijk gezien we zitten ook wat hoger dus mensen kijken niet makkelijk naar binnen vanuit een andere auto.
Als we weer bij een stoplicht staan kust hij me weer en als we weer kunnen rijden zie ik dat hij zijn broek heeft opengeknoopt en zijn gulp omlaag doet.
‘Haal mijn pik er ff uit’, zegt hij terwijl hij naar zijn kruis wenkt met zijn hoofd.
Met veel plezier doe ik dat natuurlijk en hij hoeft me eigenlijk ook verder niet aan te moedigen om te doen wat hij wil dat ik doe. Ik maak mijn riem wat losser en buig soepel over hem heen en begin hem zacht te pijpen. Ik lik zijn eikel en zet mijn lippen eromheen en langzaam neem ik hem in mijn mond. Met trage bewegingen ga ik met mijn mond op en neer en laat ondertussen mijn tong zijn werk doen. Hij laat instemmende geluiden horen, dus ik ben duidelijk bezig met iets wat hij kan waarderen.

Zonder dat ik het echt door heb gehad staan we ineens stil op een parkeerplaats en omdat het al donker is buiten zie ik niet echt waar we zijn. Er zijn geen lantaarnpalen ofzo of in ieder geval niet vlakbij.
Ik kijk hem vragend aan, terwijl ik nog steeds met zijn pik in mijn mond zit en hem pijp. Hij laat zijn lul even uit mijn mond komen.
‘Doe je kleren uit…alles.’ Ik ben even in verwarring, niet de eerste keer vandaag, maar als ik me bedenk dat tot nu toe eigenlijk alles wat hij me op deze wijze zei goed uitpakte, doe ik het maar. Niet al teveel tijd later ben ik helemaal naakt, ook mijn sokken moest ik van hem uit doen en ik voel me nogal te kijk zitten zo, terwijl ik toch overtuigd ben dat we hier alleen zijn verder. Ik heb een keiharde erectie die hij met genoegen aanziet.
‘Je hebt me alleen maar gepijpt, we hebben wat gezoend en je hebt een dikke plug in je kontje…en je blijft maar keihard!’ hij is onder de indruk.

‘Ga jij nog wat uitdoen?’ vraag ik uitdagend, terwijl ik er toch niet echt bij zit als iemand die hem nog iets kan laten doen wat hij niet wil.

‘Volgens mij is alles wat belangrijk is bij mij perfect beschikbaar voor je, of niet soms?’ Zijn rechterhand vouwt zich om mijn achterhoofd en hij trekt me naar zich toe en hij kust me, zonder eigenlijk zelf echt naar me toe te bewegen. Hij is duidelijk weer ‘Mr Dominant’ zoals ik hem in mijn hoofd  ben gaan noemen, hij wil me tongzoenen dus hij zorgt dat m ijn hoofd bij de zijne komt. Ik vind het wel lekker, bedenk ik me.
Het tongen duurt niet al te lang en hij duwt mijn hoofd omlaag en even later ben ik weer druk bezig met zijn harde pik. Ik proef al aardig wat voorvocht van hem dus ik voel bevestiging van mijn werkzaamheden. Ik doe het niet slecht, denk ik zo.
Hij laat me ondertussen netjes op mijn knieen op de bijrijdersstoel zitten, zodat ik met mijn kontje omhoog gestoken over hem heen buig en hem kan pijpen terwijl hij met zijn rechterhand met de plug in mijn kontje speelt. Ook slaat hij regelmatig op een van mijn billen. Ik voel het al aardig gloeien.
Zonder dat ik het hoor, maar al snel wel doordat ik voel dat het kouder wordt, heeft hij beide voorramen open gedaan. Als ik het door begin te krijgen duwt hij stevig mijn hoofd om zijn pik en begint zachtjes, maar duidelijk te praten.

‘Ik had je gezegd dat ik Dominant ben, dus dit is wat er gaat gebeuren. We zijn op een plek waar ik vaker kom. Waar mannen zoals ik komen. Die het leuk vinden jongens te neuken, of te zien hoe anderen dat doen. We worden bekeken. Ik denk dat jij dat wel lekker vindt… alleen dat heb je nog nooit gedaan, dus dat is spannend en eng… maar ook geil.
Ik bepaal wat er hier gebeurt met jou. Dat betekent dat ik bepaal wat zij doen…en wat jij doet. Tot nu toe doe je het goed. Stel me niet teleur…’

Ik was gewoon doorgegaan met hem te pijpen toen hij aan zijn verhaal begon en hij hoefde me niet meer zo omlaag te duwen. Ik gaf me al snel over en wilde horen wat hij zei. Ik schrok, voelde mijn hartslag flink stijgen, maar voelde inderdaad ook een opwinding opkomen… Ik was al geil, supergeil zelfs, maar dit gaf het… een extra dimensie… die ik niet kende.

Ik durfde bijna niet om me heen te kijken… het leek een soort heel veilige cocon, in de schoot van Jim met een geruststellende pik in mijn mond, niet zien wat er om ons heen was. Ik hoor zacht praten, Jim zegt iemand gedag. Hij kent mensen echt hier. Hij geeft zelfs iemand een hand, die man komt hoorbaar aan het raam staan en kan dus zonder twijfel exact zien wat er gebeurt.
Dat vermoeden wordt al snel bevestigd als ik hoor dat het gesprek over mij gaat.
‘Ziet er lekker uit, kan hij het een beetje?’ vraagt de man voor mij duidelijk hoorbaar. Jim legt zijn hand op mijn achterhoofd en streelt wat door mijn haar.
‘Dit is echt een lekkertje, ziet er goed uit en weet wat hij doet!’ ik hoor dit dan weer met enig genoegen aan…hoewel het bizar is als er in je bijzijn zo over je wordt gepraat, tegelijk vind ik het heerlijk om te horen!
‘Eerste keer hier he, met hem?’ vraagt de man.
Jim bevestigt. ‘Zeker, dus nog even rustig aan geen gekke dingen. Hij mag zo ff op me zitten…kijken hoe dat gaat…’

Ik luister aandachtig terwijl ik ook bezig blijf met zijn pik in mijn mond. Het gesprek lijkt weer voorbij en ik hoor Jim nu weer tegen mij praten.

‘Draai je kontje eens naar me toe.’ gebiedt hij me. Ik draai me in de wat krappe ruimte en wordt nu geconfronteerd met wat er buiten de auto allemaal gebeurt. Ik kan het door het donker niet helemaal goed zien meteen maar ik zie aan mijn kant van de auto zo 3, 4 mannen staan kijken. Een staat gewoon met zijn lul in zijn hand zich af te trekken! Ik ben enigszins geshocked, maar tegelijk…blijkbaar winden we hem zo op dat ie gaat rukken terwijl hij naar ons kijkt. Dat idee is ook weer erg opwindend.

Jim trekt aan de plug en haalt hem uit me. Die heeft er uren ingezeten, dus ik ben aardig soepel geworden weet ik. Dat ziet Jim ook.
‘Prachtig, mooi, dat heeft zijn werk wel gedaan!’ Hij vingert me even met 2 en later 3 vingers en ik voel dat hij zonder al te veel weerstand zo naar binnen kan. En dat het bijzonder lekker voelt, terwijl ik om me heen kijk en oogcontact maak met kijkende mannen. Als ik achter me kijk naar hoe Jim met me bezig is zie ik daar ook 4 of 5 mannen staan. Het is bizar, maar blijkbaar zijn we de moeite waard om naar te kijken. Ik zie nog 2 mannen met zichzelf spelen en zelfs elkaar aftrekken.

Jim schuift zijn stoel wat achteruit met wat knopjes naast zijn stoel en ook de leuning gaat iets achterover. Hij pakt me bij mijn rechterbovenarm en trekt me naar zich toe, ik begrijp direct dat ik op zijn schoot moet gaan zitten. Met plezier, denk ik bij mezelf. Vlot neem ik op hem plaats en voel zijn harde pikken achter me tegen mijn billen aan. Ik voel hoe nat ik hem heb gepijpt.
Ik kijk hem diep in zijn ogen aan en begin me meer en meer af te sluiten van wat er om ons heen allemaal gebeurt. Ik kus hem en hij duwt wellustig zijn tong mijn mond in. Onwillekeurig begin ik al op hem te rijden zonder dat hij nog in me zit maar ik voel gewoon de behoefte aan zijn pik in me en kan bijna niet wachten. Dat valt Jim ook op.

‘Je wilt me in je, he?’ zegt hij zacht. Ik denk niet dat iemand hem kan horen, behalve ik. Ik knik enthousiast en kus hem weer, zuig me bijna aan zijn mond vast. Hij maakt zich weer van me los en bijt me zacht op mijn onderlip. Ik zie zijn geilheid nu echt duidelijk in zijn ogen. Ik weet niet of hij het zal zeggen, schiet door me heen, maar ik zie aan hem dat hij me ook wil. Gedachten schieten door mijn hoofd..dat hij vast graag aan al die mannen het idee wil geven dat ik hem wil en hij gewoon mij geeft wat ik nodig heb. Maar ik zie dat hij me ook wil.
Hij kijkt omlaag tussen ons in en gaat met zijn hand naar mijn stijve pik. Hij pakt hem beet en gaat met zijn duim over mijn eikel heen, die drijfnat is van het voorvocht. Ik ben gewoon bloedgeil, van het pijpen en zoenen alleen al…laat staan al het andere.
‘Kijk eens wat een geil sletje,’ zegt hij, harder nu. Iedereen kan hem horen, maar het lijkt niet alsof hij een soort presentatie geeft ofzo…hij praat gewoon hardop, het voelt alsof het alleen tegen mij is, maar iedereen luistert mee.
‘Kletsnat is ie,’ en hij laat een sliert voorvocht omhoog komen als hij zijn hand omhoog haalt. Hij duwt zijn duim in mijn mond en ik lik het gulzig af en zuig aan zijn duim. Ik blijf hem opgewonden aan kijken terwijl ik dat doe. En hij kijkt terug.

Hij neemt wat glijmiddel en ik voel hoe hij achter mijn rug zijn pik insmeert. Ondertussen begin ik hem weer te zoenen. Ik kan me gewoon niet bedwingen als ik zo op hem zit en zo dichtbij hem ben en hij laat het met plezier gebeuren merk ik. Zijn tong is ruw, hard, wild. Ik ontknoop zijn shirt en streel zijn borstkast, zijn tepels, woel door zijn borsthaar. Hij houdt zijn kleren verder allemaal aan, maar nu heb ik in ieder geval zijn borstkas ontbloot en voel ik daar in ieder geval wat van zijn huid.

Als hij klaar is met zijn pik insmeren, masseert hij even mijn kontgaatje en maakt ook dat nog even extra glad, terwijl ik eigenlijk al helemaal klaar voor hem ben. Hij doet ineens de deur open en zwaait die ze ver mogelijk open als hij kan. Het is duidelijk dat hij het aanwezige publiek een goede blik wil gunnen op wat er komen gaat. Ik lijk haast wel in trance want ik realiseer me wat er gebeurt maar tegelijk voelt het als intiem en zonder dat er iemand is. Ik heb alleen maar oog voor hem en wat hij met me doet.

Ik voel zijn linkerhand mijn billen pakken en hij duwt me wat omhoog. Zijn rechterhand heeft zijn pik beet en hij is duidelijk ervaren genoeg om te weten hoe dit werkt. Hij zet zijn pik rechtovereind en laat me omlaag komen. Ik voel zijn eikel tussen mijn billen, precies waar hij moet zijn. Langzaam laat ik mezelf over hem heen zakken. Ik heb steun op mijn knieen en heb mijn handen rustend op zijn schouders en laat mijn gewicht het verdere werk doen. Ik ben soepel genoeg, dat merk ik al snel ook al is hij heerlijk groot geschapen, dus ik voel hem zeker elke millimeter in me komen. Zijn eikel is het dikste deel, zo vind ik pikken ook het mooist en bij hem was dat prachtig, dus als ik die eenmaal voorbij mijn sluitspier heb voel ik dat het makkelijker gaat. Ik glij in een keer door omlaag, helemaal over hem heen…dat lukt zelden zo makkelijk realiseer ik me. Ik bijt op mijn onderlip en sluit bijna helemaal mijn ogen. Dan kom ik langzaam weer omhoog…en omlaag… en beginnen we in een heeel rustig, traag ritme met ons heerlijke spel.
Ik realiseer me achteraf hoe iedereen dit heeft kunnen zien. Zeker 12 mensen staan te kijken naar hoe ik genomen word door een 40 jaar oudere Amerikaan in een grote Ford F150 zoals alleen Amerikanen dat soort vrachtwagenachtige auto’s rijden. Een typische auto, zeker ook voor Jim. Maar terwijl we bezig zijn zie ik alleen maar hem.

Afwisselend laat ik me door hem omhoog en omlaag bewegen als hij mijn kontje vastneemt, dan weer doe ik het zelf en knijpt hij met zijn handen in mijn tepels of trekt aan mijn haren mijn hoofd  achterover. Zijn dominantie wordt ook zo weer duidelik gemaakt en fuck want vind ik dat geil. Hij kreunt, nee gromt veelvuldig en ik voel dat haast door zijn hele lichaam gaan..alsof het uit zijn mond komt maar ik het ook voel in het trillen van zijn pik in mijn kontje.
Als ik het ritme mag bepalen dan begin ik meer en meer dieper op hem te zitten en hem daar te houden terwijl ik heen en weer beweeg over zijn kruis…het gevoel is intens en lekker, helemaal volledig opgevuld door hem en die subtiele bewegingen van binnen in mij voelen die zijn pik en vooral zijn eikel me geven. Het gegrom van Jim wordt dan ook intenser lijkt het, dus ik doe iets wat we beiden lekker vinden.
Als ik weer zo bezig ben begin ik hem te zoenen, en ga ik nog harder bewegen. Ik voel dat ik klaar kan gaan komen als we dit ritme zo vasthouden en ik wil me helemaal over hem heen storten en alles voelen om het gevoel nog intenser te maken. Ik beweeg wilder en wilder met hem diep, diep in me. Mijn armen sla ik stevig om zijn nek. Zijn tong draait stevige rondjes in mijn mond en ik hoor hem briesend adem halen door zijn neus. Afentoe moet ik loskomen van zijn mond om weer op adem te komen. Ik streel zijn borstkast, maak mijn rug bol om nog dieper en verder over hem heen te gaan en dan merk ik dat ik ga komen.
ik leg mijn hoofd in zijn nek, en hijg en kreun hard terwijl mijn onderlichaam zonder dat ik zelf nog controle lijk te hebben over hem heen beweegt. Ik voel alles tegelijk samentrekken en ik spuit hard en veel over zijn en mijn buik terwijl mijn kontje maar over hem heen blijft glijden.

Na een paar minuten kom ik weer op adem en kust hij me, zacht, liefdevol haast, met nog altijd hem diep in me. Ik lik mijn eigen sperma van borstkast af voorzover ik erbij kan terwijl hij nog in me zit. Ik voel dat hij nog keihard diep in mijn kontje is en realiseer me dat ik dan wel ben gekomen..maar hij nog niet.
Ik kus zijn nek en fluister in zijn oor.
‘Nu jij nog… wil je diep in me spuiten! Alsjeblieft!’ smeekte ik bijna. En ik vergezelde die woorden met weer het opvoeren van het tempo van mijn kontje over zijn pik. Hij neemt me steviger beet en ik voel dat wat ik aan het doen ben met mijn heupen voor hem goed werkt. Zijn armen zijn krachtig en sterk en hij lijkt mij nu haast te gebruiken als een soort menselijke fleshlight die hij over zijn pik heen beweegt zoals hij het lekker vindt. Hij kreunt en hijgt meer nu, en ik knijp met mijn kontgaatje zoals ik weet dat veel mannen dat lekker vinden. Dat geldt zeker voor Jim, want kort nadat ik dat bij hem doe hoor ik hem kreunen en hijgen en duwt hij mij krachtiger over hem heen en voel ik hem uiteindelijk diep in mij spuiten, met kracht. En zo klinkt hij ook, luid kreunend, spuit hij al zijn zaad diep in me. Ten overstaan van meer dan 10 kijkende mannen die alles hebben kunnen volgen.

Er volgt zowaar een soort applaus en ik hoor mannen ‘wow’ zeggen, ten teken dat ze het blijkbaar interessant hadden gevonden. Toen ik beter keek naar wat er om ons heen was zag ik verschillende mannen hun pik in hun broek doen en weg lopen. De man die eerder al met Jim gepraat had kwam nog even langs en gaf Jim een hand. Terwijl ik nog steeds gewoon op hem zit met hem, en dus inmiddels ook zijn zaad, diep in me.
‘Was een goeie’, zei hij, ’top!’
Jim knikte en zei tegen de nog aanwezige mannen. ‘Morgen zijn we er weer… 22.30!’
Ik keek hem verbaasd aan, maar tegelijk verbaasde niets me meer… het zal wel, dacht ik. Jim zei er verder ook niets over en deed nu zijn deur ook weer dicht en deed de ramen omhoog.

Daar zat ik dan, ik had net de grootste liveshow van mijn leven weggegeven zonder dat ik ooit van plan was geweest zoiets te doen. En het was  bizar opwindend geweest…misschien wel geiler dan wat ook.

‘Nooit heb je geweten dat je dat zo lekker zou vinden als dat je het nu vond, toch?’ Hij las mijn gedachten. Ik knikte, lachend en kuste hem.
‘Ik wil dat je bij mij slaapt vanavond… en dan gaan we morgen weer’, zei hij vervolgens.
‘Oke’, zei ik alleen. En daarna; ‘maar dan moet ik zo wel even mijn ouders laten weten dat ik niet thuis slaap…’
‘Bel ze nu maar even,’ zei hij, op een toon waarvan duidelijk was dat het geen vriendelijk voorstel was, maar gewoon een opdracht.
‘Nu…? Zo…?’ vroeg ik aarzelend. Ik keek omlaag en zag mijn eigen halfslappe pik tegen zijn buik aan liggen, met mijn zaad in klodders erom heen. En diep in me voelde ik zijn zaad zitten en zijn pik ook nog in me. En ik moest nu mijn ouders bellen. Ik voelde direct hoe geil dat voor hem was…en daardoor was het dat ook voor mij.

Ik grabbelde naar mijn telefoon in mijn broek en belde ze op. Hij streelde mijn buik en borst… kneep zachtjes in mijn tepel… hij hield zich in, dacht ik, want hij leek in staat tot veel gemere dingen waardoor mijn ouders echt niet zouden begrijpen wat er gaande was. Het was bizar, om zo op een man te zitten na wat we net allemaal hadden gedaan en dan naar huis te bellen.

‘Hoi met mij! Ik ehh ik slaap vanavond in Amsterdam, bij Bas!’ Mijn moeder vond het meteen goed en vroeg of ik dan morgen wel thuis zou komen.
‘Ja,’ zei ik direct, morgenavond ben ik weer thuis!
Jim sloeg me op mijn bil en schudde van nee.
‘Eh nee… nee, morgen ook niet denk ik… nee we hebben een grote opdracht waar we aan werken, dus dat is morgen nog niet af!’ Mijn moeder was gelukkig in een makkelijke bui en deed niet moeilijk. Kort daarna hingen we op.

Jim liet me van hem af stappen en gaf me de plug weer aan. ‘Doe die maar in… dan lekt het wat minder’. Hij lachte. Hij had ervaring blijkbaar. Ik deed mijn kleding weer aan en Jim fatsoeneerde zich ook weer. Hij was daar sneller mee klaar en begon te rijden.
‘Ik woon in het centrum, kwartiertje rijden ofzo’, zei hij terwijl hij vakkundig de grote auto de parkeerplaats afreed. Even later zag ik weer verlichting van lantaarns.
‘Ik zal ff een bad voor je aanzetten, is denk ik wel lekker na zo’n heftige avond.’Jim leek ineens een beetje een ander persoon, al vond ik het niet onkarakteristiek voor hem om ook deze kant in zich te hebben. Het maakte hem nog aantrekkelijker merkte ik en voelde me nu deels keihard gebruikt, maar ook deels heel waardevol door hem.

Bij hem thuis in zijn appartement bleek hij een heel mooi, warm ingerichte woning te hebben. Hij zette inderdaad meteen het bad aan en ik kleedde me direct uit om daar heerlijk in te gaan. Hij had een prachtige badkamer, met grote dubbele douche en een extra grote badkuip. Zijn woning was verder ook prachtig, mooie woonkamer en keuken, 3 slaapkamers en nog een kantoor…veel te groot voor een man alleen dacht ik, maar het paste ook wel weer bij hem.
Ik bleek toch wel aardig gelekt te hebben en mijn broek en boxer waren behoorlijk nat van zijn zaad, dus hij gooide alles voor me in de was.
‘Wat moet ik zo aan doen dan?’ vroeg ik.
Jim wees op een badjas die ik aan kon doen… ‘en verder graag naakt…ik heb graag naakte jongens in huis’!

Het bad was heerlijk ontspannend, wat ik ook wel nodig had inderdaad na een dergelijk heftige dag. Het leek nog steeds allemaal een beetje op zijn plek te moeten vallen, ik had nog niet alles verwerkt, maar 1 ding was me wel heel helder…dit was supergeil geweest. En morgen gingen we weer!
Na een tijdje kwam jim de badkamer in. ‘Ik ga even douchen, je hebt me onder gespoten…!’ Ik lachte.
‘Kom je niet bij mij in bad?’ vroeg ik verleidelijk.
Jim schudde zijn hoofd. ‘Ik hou niet zo van in bad gaan… die heb ik alleen maar voor lekkere jongens, zoals jij…lekkere bottoms die moeten ontspannen na een flinke neukpartij… Maar je mag wel bij mij onder de douche komen’, zei hij tot slot.
Dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Ik bekeek hem hoe hij zich uitkleedde, realiseerde me dat ik hem nog helemaal niet echt naakt had gezien, alleen maar zijn pik en borst… Hij had een echt typische Manbod, stevig, maar mannelijk en alles eigenlijk zoals het gewoon hoort zonder buiten gewoon gespierd of slank te zijn. Gewoon lekker. Hij stapte onder de douche en ik liet het water uit het bad weg lopen en kwam erbij.

Hij verwelkomde me met open armen en kuste me heerlijk. Ik zeepte hem in en waste met aandacht zijn pik. Zijn hele lichaam was flink behaard alleen zijn pik en ballen had hij mooi glad geschoren. Het stond hem goed en zijn pik vooral kwam er erg mooi door uit. Bizar hoe hij geschapen is, zag ik ook nu weer. Lang en dik…zo heb ik ze niet vaak gezien maar ik wist wel dat ik die combinatie erg lekker vond. Het stond hem goed.
We worden beiden weer hard en het is duidelijk dat het niet bij alleen die keer in de auto gaat blijven. Maar hij pakt het nu wel anders aan merk ik. Hij blijft het initiatief nemen, dat staat buiten kijf. Ik zie het hem ook niet anders doen dan dat eigenlijk, zo zit hij in elkaar en dat is juist ook aantrekkelijk aan hem vind ik.

Hij droogt me af na het douchen en ondertussen ook zichzelf. Hij neemt me mee, naakt, door zijn huis en naar zijn slaapkamer. Bizar genoeg zie ik dat hij daar kaarsjes heeft aangestoken, iets wat ik totaal niet van hem verwachte, blijkbaar terwijl ik al in bad zat. Hij legt me op mijn rug op het bed, sluit de gordijnen en de deur en komt over me heen liggen. Hij kust me, zacht, teder, zoals hij me nog niet eerder kuste.

´Niet zo verbaasd kijken, ventje,´ zegt hij zacht, duidelijk blijk gevend dat hij mijn verbaasde blik had gezien toen ik de kaarsjes zag. ´Ik ben een grote brute beer met een klein hartje´, zegt hij en ik moet lachen hoe hij dat uitspreekt met zijn Amerikaans accent. ´En wat je net hebt meegemaakt kan best heftig zijn… dus ik moet daarna goed voor je zorgen…´ Hij klinkt heel anders, liever, zachter, bezorgder. Maar hij blijft wel de brute beer, dat voel ik als ik zijn arm streel en alle haren voel.
´Ik zorg goed voor mijn sletjes,´ zegt hij en hij kust me weer even, om dan af te dalen naar de rest van mijn lichaam en ik voel hoe hij me overal kust, streelt en likt. Mijn borst, buik, mijn zijn… ik moet lachen omdat het kriebelt en hij lijkt er notie van te nemen en vermijdt vervolgens dat kietelige deel van mijn lichaam.

Ik voel hoe zijn sterke armen mij omdraaien en even later lig ik op mijn buik en voel ik hem mijn rug kussen, omlaag naar mijn billen. Daar was het om hem om te doen, dat is wel duidelijk en ik geniet intens van alles wat hij met me doet. Ik zucht en hijg want het voelt zo lekker.

Hij kust en likt mijn billen en begint al snel met me te likken daar waar hij me net zo heerlijk heeft geneukt. Hij trekt mijn billen uit elkaar en laat zijn tong daar heerlijk werk doen, waardoor ik al snel kronkel en beweeg, maar hij me met al zijn kracht goed in bedwang weet te houden. Ik word verwend zoals ik dat niet vaak heb meegemaakt en waan me in de zevende hemel.
Hij concentreet zich uitsluitend op mijn neukgaatje en zijn tong blijkt zeer bedreven in hoe een geile jonge bottom te verwennen.
Na wat volgens mij zeker een half uur is geweest komt hij bij me liggen en neemt me in zijn armen. Ik laat me door hem omhelzen en kom op mijn zij met mijn rug tegen zijn borst en buik aan liggen. Lepeltje/lepeltje, waarbij ik me helemaal door hem omringd voel.

Ik draai mijn hoofd een kwartslag en laat me door hem kussen. Met zijn grote handen streelt hij zacht mijn borst en tepels en houdt hij me stevig vast. Ik ga rustig met mijn hand omlaag en het lukt me eigenlijk vrij gemakkelijk om zijn harde pik te vinden en mijn kontje zo te manoeuvreren dat hij heel langzaam bij me naar binnen komt. Geen glijmiddel, gewoon zijn spuug in en rond mijn kontje en het feit dat ik hem eerder al diep in me heb gehad… mijn kontje kan hem nog prima een keer hebben.

Veel rustiger nu dan eerder gaat zijn pik in en uit me, het is niet te vergelijken behalve dat het allebei intens lekker voelt. We liggen loom tegen elkaar aan, alleen zijn onderlichaam beweegt in hele rustige bewegingen heen en weer. Ik hoor zijn ademhaling bij mijn oren. Als ik stiekem kijk zie ik dat we allebei onze ogen dicht hebben en gewoon genieten van een heerlijk intens samen zijn.

Hij blijft heel langzaam me neuken, zijn pik gaat er diep in, komt er bijna helemaal uit en dan weer rustig naar binnen. Het lijkt alsof er nooit een einde aan zal komen, tot ik eigenlijk best onverwacht voel hoe hij in me klaarkomt. Zonder dat hij heel hard kreunt of hijgt… eigenlijk precies passend bij hoe we daar liggen.
En zo val ik, voor de tweede keer heerlijk volgespoten die dag, in zijn armen in slaap.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top