Skip to content

Momenteel actief

Verleiding door bloedmooie tieners
4.13/5 (23)

Dag iedereen. Ik ben Maarten, ben 28 jaar oud en woon in het mooie Maastricht. Afgelopen zomer heb ik iets meegemaakt wat ik graag even wil delen. Het was laat in de avond en het was al donker toen ik van het uitgaan op weg naar huis was. Het was zo’n avond waarop niet veel gebeurde en ik had er gewoon geen zin meer in. Op weg naar huis werd ik door een aantal bekenden gepasseerd en ik groette ze vriendelijk. Op een gegeven moment kwamen er twee bloedmooie tienermeiden in erg sexy jurkjes voorbij, die mij ook gingen groeten. Ik deed dit terug, denkende dat ik hen wel zou kennen.

Ik keek nog even om en merkte dat zij hetzelfde deden. Ik bleef staan en bekeek die twee mooie tieners nog even. En dat zorgde ervoor dat de meiden weer naar mij toe kwamen lopen en we raakten wat aan de praat. Ik kwam erachter dat ze beiden al behoorlijk wat gedronken hadden. Ze waren nog maar net 18 en namen het er duidelijk van. We stonden eigenlijk een beetje te flirten en de meiden leken wel zin te hebben in een avontuur. Nou ben ik er normaal niet zo van om met jongere meisjes iets te doen, maar deze twee zagen er wel zo lekker uit, dat ik besloot er een uitzondering voor te maken. Ze wilden weten waar ik woonde en zeiden grappend dat ze mijn slaapkamer wel eens wilden zien. “Als jullie willen, kunnen we daar nu naartoe gaan?” zei ik op vragende toon. De twee keken elkaar aan, fluisterden wat en na wat giechelen gingen ze akkoord. Met aan iedere arm een meisje van net 18 met prachtige lichamen liep ik best wel stoer naar mijn huis toe. Daar aangekomen wilden ze meteen de slaapkamer bekijken. Ik bracht ze daar naartoe en moest even naar het toilet, ik had behoorlijk wat gedronken en als je dan eenmaal moet, je weet hoe dat kan gaan.

Toen ik terug op mijn slaapkamer kwam, zaten de twee poedelnaakt op de rand van mijn bed! Ik voelde mij wat ongemakkelijk hierdoor, want dat het zo snel zou gaan had ik nou ook niet verwacht. Maar ik werd uiteraard wel opgewonden en begon wat over mijn harder geworden lul te wrijven. De meisjes waren met elkaar aan het spelen. Ze masseerden elkaars borsten, zoenden wat en keken naar mijn kruis. Direct maakte ik mijn broek los en begon ik met mijn lul te spelen. Ze keken met grote ogen naar mijn pik en toen ik vlakbij hen ging staan, begonnen ze mij met ieder een hand af te trekken. Ze speelden met mijn ballen en zogen om en om aan mijn dikke eikel. Ik genoot er enorm van, want hoe vaak maak je zoiets nou eigenlijk mee? Ik kan mij nog herinneren dat ik dacht dat mijn vrienden dit nooit zouden geloven. Maar ik wilde niet te ver afdwalen, die heerlijke tienermeiden kregen mijn aandacht. Nadat ze zo fijn aan mijn lul hadden gezogen, werd het toch echt tijd om te neuken vond ik. Ik greep een condoom uit het nachtkastje en deed hem direct om.

De twee meiden waren meteen begonnen met vingeren. Ze deden dit niet bij elkaar, maar lagen naast elkaar op het bed met de benen wijd, klaar om door mij geneukt te worden. Ik had echt enorm veel zin en ik klom op de eerste, waar ik mijn lul zelfs zonder mijn handen te gebruiken in haar kutje drukte. Zij was heel erg strak, ik had er best wat moeite mee om in haar poesje te komen. Maar toen ik mijn pik er helemaal in had weten te drukken, ging het na iedere stoot steeds een beetje soepeler. Ik neukte haar hard in dat kutje uiteindelijk en wilde wisselen in dezelfde positie met de andere bloedmooie tiener, maar die wilde mij berijden. En dus lag ik ineens op mijn rug en ging zij op en neer met dat sexy lichaam terwijl ik haar kutje over mijn paal zag glijden.

Ik greep haar beet waar ik kon en speelde met het andere meisje. Verschillende botergeile standjes deden we. Uiteindelijk eindigden we weer zoals we begonnen. De twee zogen hard aan mijn lul en ze kreunden hard toen ze zichzelf klaar hadden gevingerd, met mijn lul in hun mondjes. Dat zorgde er dan ook voor dat ik hard klaar ging komen. Ik trok mijn lul uit hen, gooide het vieze condoom aan de kant en besloot hen in hun gezichten te spuiten. Het kwam vooral in hun haren terecht, het schoot her met flink wat kracht uit. Schokkend stond ik voor hen en de meiden moesten lachen want ze vonden het blijkbaar geweldig. Ze zijn die nacht wel bij mij blijven slapen en we hebben zo tussendoor nog wat gespeeld. Een beetje vingeren, likken, trekken en zuigen, je kent het wel. En toen ik het mijn vrienden een paar dagen later ontmoette en hen het vertelde, geloofden zij het inderdaad niet, maar ik weet wel beter.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top