Skip to content

Momenteel actief

Sextape van lesbische zus bekeken
3.84/5 (25)

Mijn liefste zus is een lesbienne. Ik noem haar mijn liefste zus omdat ik niet met de andere zussen op kan schieten. Het is jammer, maar het is nou eenmaal zo. Op een dag had mijn zus gevraagd of ik een tijdje op haar huis wilde passen. Ze ging zelf op vakantie en zou het fijn vinden als er iemand in haar huis zou wonen terwijl zij weg was. Ik had daar geen problemen mee, mijn zus woont erg mooi, beter dan het armzalige flatje waar ik in vertoef. Ze had een enorme filmcollectie op DVD en als ik zin had mocht ik die gewoon kijken. Ik mocht gewoon overal gebruik van maken, mijn zus is niet zo moeilijk.

Op een regenachtige avond was er geen bal op de televisie en dus besloot ik een leuke film te gaan kijken. Er stond een film die ik al heel lang wilde zien, dus ik trok hem uit de kast en opende de hoes. Er zat een blanco DVD in, eentje waarop je zelf op kunt nemen. In principe moest ik die maar niet gaan kijken, zo ging het door mijn hoofd. Maar ja, ik was aan de andere kant ook wel erg nieuwsgierig, dus besloot ik hm in de speler te doen om te kijken. Nou, wat ik daar zag, dat had ik nooit verwacht.

Ik zag mijn zus met een andere vrouw op bed liggen. Ze waren allebei volledig naakt en ze speelden wat met elkaar. Je begrijpt wel dat ik meteen recht overeind ging zitten. Hoewel ik geen erotische gevoelens voor mijn zus heb, vond ik het toch wel heel erg opwindend om haar in actie te zien. Mijn zus deed de benen van de andere vrouw van elkaar en deed dit zo, dat de camera perfect op de kut van dat vrouwtje gericht stond. Het was overigens een bloedstollend mooie vrouw, dus ik kreeg er wel gevoelens bij. Ze begon die mooie vrouw har poesje eerst heel rustig te vingeren. Haar wijsvinger gleed er diep naar binnen en toen hij eruit kwam kon ik het vocht zien glimmen, dat nog aan haar vinger kleefde. Vervolgens dook mijn zus met haar gezicht tussen die benen en begon ze dat vrouwtje op de meest hete wijze te beffen. Haar tong bleek heel erg rap te zijn en heel even vergat ik dat het mijn zus was en wilde ik met mijzelf gaan spelen. Maar dat ging mij net te ver. Ik keek toe en luisterde naar het gekreun van de vrouw die gelikt werd. Ze dreef haar handen door de haren van mijn zus en drukte haar gezicht diep naar beneden. Uiteindelijk leek de vrouw klaar te komen, want ze gilde het uit. De bevestiging kwam toen mijn zus haar gezicht wegtrok en er stralen geil uit de poes van de voor mij vreemde lesbienne kwam spuiten. Allemachtig zeg, wat was dat opwindend. Ik had het ook helemaal niet achter mijn eigen zus gezocht. Ineens, en dat vond ik op zich wel jammer, hield de opname op. Ik zat even bij te komen, haalde de DVD uit de speler en borg het weer netjes op. Ik heb nog meer opnames gevonden, maar die zijn van heteroseksuele aard. Of liever gezegd, biseksueel, maar dat is een geheel ander verhaal. Dat vertel ik misschien nog wel een keertje. Toen mijn zus van haar vakantie terug was gekomen en ze vroeg of ik alles goed kon vinden, knikte ik met blozende wangen. Ik weet niet of ze daardoor door had gekregen dat ik de opnames gevonden had, maar goed, dan had ze die ook maar niet tussen de gewone DVD’s moeten zetten.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top