Skip to content

Momenteel actief

Het lekkere meisje van de slager
4.29/5 (17)

Sinds een paar maanden werkt er bij de slager bij mij om de hoek een heel leuk jong ding. Echt een heel erg spontane, vrolijke en vooral lekkere meid. Ze heeft zo’n open blik in haar blauwe ogen en heeft donkerblonde haren. Daarnaast is het geen hele dunne meid maar ook zeker niet dik en precies de juiste rondingen en curves. Haar lichaam is gewoon om op te vreten zo lekker en toen ik haar daar voor het eerst zag begon mijn hart gelijk sneller te kloppen. Soms heb je dat meteen bij iemand en ik besloot een beetje met haar te flirten. Ze deed dit ook op een nette manier terug en dat ging zo door zonder dat ik het idee had dat het effect had. Op een avond was ik na het eten wat gaan wandelen. Ik had een beetje last van een after dinner dip en ik had geen zin om op de bank in slaap te sukkelen en was al direct goed wakker toen ik buiten aan het lopen was.

Toen ik langs de slagerij kwam zag ik haar net naar buiten komen om de boel af te sluiten. Even wilde ik een andere kant oplopen maar ze had mij al gezien en dus liep ik maar haar kant op. Ze kreeg meteen een aantrekkelijke glimlach en zei dat ze blij was mij te zien. En of ik zin had met haar mee te lopen richting haar huis. Vreemd, maar daar had ik geen problemen mee. Ze leek wat meer aanhankelijk te doen. Ze pakte ook mijn hand en deed mijn arm door de hare. Dat voelde wel goed. We waren wat aan het praten en uiteindelijk viel er heel even een stilte, waarna ze snel zei dat ze mij wel leuk vond en ze het niet langer voor zich wilde houden. Ze zei dat het okay was als ik niet hetzelfde voelde maar ze wilde het graag even kwijt. Ik zag dit natuurlijk niet zo snel aankomen maar had het na al dat flirten met elkaar wel gehoopt en was dus heel blij. Zo snel als ik kon zei ik dat ik haar ook leuk vond. “Meer dan leuk” waren de woorden die ik gebruikte. Ze kreeg een kleurtje en was blij, dat merkte ik aan alles. Ze vroeg bij haar huis of ik mee naar binnen wilde of dat ik het te snel vond. Ze was heel volwassen voor een meid van 19 jaar.

Ik wilde echter wel mee naar binnen en daar bood ze mij een kopje koffie aan. Het was heerlijk en ze zette een zwoel muziekje aan. Zo lekker op e achtergrond om een sfeer te creëren. En die ontstond want na wat gezellig met elkaar praten en complimentjes geven dook ze op mij en begonnen we te zoenen. Het was heerlijk en ik werd er direct opgewonden van. Het voelde alsof ik weer een tienerjongen was. Haar hand gleed over mijn been en ze kwam eigenlijk per ongeluk bij mijn kruis en raakte mijn harde paal aan. Daar liet ze haar hand rusten en ze keek mij ondeugend aan. Zonder iets te zeggen bleef ze wrijven en uiteindelijk maakte ze mijn broek los. Ze zat daar met mijn dikke steigerende leuter in haar hand en ze trok hem heel kalm maar wel met stevige grip af. Ze stond op en ze trok haar kleren uit. Ik ging op de brede bank liggen en ze begon mij te berijden. Haar lichaam wreef heen en weer over mijn pik tot ze hem in haar kutje liet glijden.

Dat jonge ding bereed mij zo fijn en haar poesje voelde zo geil en strak. Ik tilde haar van mij af en deed haar benen bij elkaar en liet haar de benen optrekken terwijl ik mijn lul in haar drukte. Ik kon zo mooi kijken naar dat strakke en natte spleetje dat ik aan het neuken was. Ik stootte diep in haar en legde haar op haar zij. Haar benen naar opzij en haar rug nog plat op de zitting. Ik neukte zo diep en zo hard als ik kon en zonder er verder überhaupt bij na te denken kwam ik diep in haar klaar. Ik had haar niet laten komen maar daar liet ik het niet bij zitten. Ik begon haar te vingeren tot ook zij haar heerlijke orgasme bereikte. Ik bleef nog een paar uur bij haar tot het aardedonker was en ging na 4 wijntjes naar huis. De volgende dag moest ik nodig naar de slager toe zoals je wel kunt begrijpen. Het was wat ongemakkelijk me iedereen erbij.

We hebben besloten het gewoon buiten de slagerij te houden. Ze komt nu regelmatig bij mij en ik ga vaak naar haar huisje toe. Het voelt zo stout om het met een tienermeid te doen maar de klik is zo ongelooflijk goed dat ik hoop dat we straks ook echt vriendje en vriendinnetje zullen worden. Nu moet ik het haar alleen nog durven vragen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top