Skip to content

Momenteel actief

Wilde sex met dronken meid op mijn verjaardag
4.13/5 (15)

Mijn ouders lieten mij op latere leeftijd vaak alleen, Ze moesten beiden werken en hadden er geen zin in om een oppas voor mij te regelen. Nu moet ik er ook meteen bij zeggen dat ik die niet nodig had hoor. Ik kon al goed voor mijzelf zorgen en het gaf mij uiteindelijk een groot zelfvertrouwen. In ieder geval kwam de dag dat ik 18 werd er uiteindelijk aan. Ik woonde door al die zelfstandigheid al vrij snel op mijzelf en nadat ik mijn verjaardag netjes voor familie had gevierd, ging ik het voor mijzelf eens echt vieren. Het werd een behoorlijk uitbundig feest. Nou ja, niet dat er veel mensen waren of iets dergelijks, maar ik had een meisje op het oog waar ik mee naar bed wilde gaan. Ik had een heel plan opgezet. Ik wist namelijk dat zij van drank behoorlijk geil kon worden, dus nam ik haar die avond mee uit en zorgde ik ervoor dat ze aan drankjes geen gebrek had.

En ja hoor, na een paar uur flink te hebben gedronken, was ze als was in mijn handen. Gelukkig was het nog niet zo erg dat ze in slaap kon vallen, ze was voldoende bij. Ik nam haar mee naar mijn huis, waar ik haar meteen de slaapkamer liet zien. Het meisje, 21 jaar en dus ouder dan mij, zag het helemaal zitten en trok met verbazingwekkend veel gemak de kleren van haar lijf. Ik was onder de indruk, helemaal gezien haar beschonken toestand. Ook ik ging uit de kleren en bij het aanzicht van haar waanzinnige lichaam werd mijn lul al snel een heel stuk harder. Ik vond haar zalig en wilde haar gaan zoenen, maar het meisje liet er geen gras over groeien. Want zodra ze mijn harde paal in het vizier had gekregen, trok ze mij op het bed en dook ze met haar gezicht in mijn schoot. Ze sloeg met haar kin tegen mijn ballen aan en dat was behoorlijk pijnlijk, maar goed het was haar vergeven, gezien haar coördinatie niet helemaal geweldig was die nacht. Ze greep mijn pik beet en begon mij heel erg lekker af te trekken. Ik hou ervan als een meisje een beetje ruw doet, zolang ik het ook mag doen. Dus greep ik haar bij de haren en propte zonder waarschuwing mijn dikke eikel tussen haar lippen. Ze moest even slikken en proesten, maar uiteindelijk had ze de smaak te pakken. Terwijl ik haar hoofd ruw op en neer bewoog, zoog ze zo hard en diep dat de tranen in haar ogen sprongen. Maar ze gaf verder geen kick. Na een kwartier heerlijk te zijn gepijpt, zette ik haar op haar knieën en drukte ik haar gezicht in het kussen. Ze greep zich stevig beet terwijl ik mijn nat gezogen en kloppende leuter in haar kale kutje propte. Ze was zo nat als maar zijn kon, het glibberde aan alle kanten.

Ik greep haar smalle heupen beet en paalde haar flink af. Haar billen begonnen te schudden en ik zag haar mooie schaamlippen over mijn pik glijden terwijl ik in en uit haar aan het raggen was. Ze schreeuwde het uit, maar gelukkig werd het geluid door het kussen gedempt. Nog harder nam ik haar en ik sloeg zelfs op haar billen, wat mij meteen op een idee bracht. Ik trok mijn lul voor een paar tellen uit haar poesje en ramde hem behoorlijk bruut tussen haar billen. En ze genoot! Door de drank zal haar kringspier wel slapper zijn geweest, ik heb geen idee. Maar strak dat haar anus was, niet te filmen! Ik zat er tot aan mijn ballen in en pompte in en uit tot ik hijgend en kreunend klaar begon te komen. Maar ik spoot niet in haar. Ik liet het meisje zich omdraaien en schoot zo al mijn sperma in haar gezicht, in haar haren en over haar tieten. Het droop van haar af. Maar ze was nog lang niet met mij klaar. Eerst wilde ze drank hebben. Daar had ik genoeg van in huis. Het werd een hele lange, wilde nacht. Een achttiende verjaardag kun je eigenlijk niet beter vieren!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top