Skip to content

Momenteel actief

Een weekeindje New York (2)
4.7/5 (10)

Via allerlei gangen kwamen Lia en John in een grote kamer die vol stond met bekers en medailles. “Onze tropeeënkamer.” John liep naar een grote kast en opende de deur. Die kast was afgeladen met slipjes, Bh’s, hemdjes, haarspelden, ja alles wat je op en aan een vrouwenlichaam kunt aantreffen. Ja zelfs gebruikte tampons. Lia keek met verbazing maar ook met opwinding dat haar rode slipje daar straks ook bij zou hangen. John ging achter haar staan. Hij sloeg zijn armen om haar heen en pakte haar borsten. Die nu weer door haar strakke bloesje werden bedekt. Lia voelde zijn harde lul tegen haar billen, omdat hij zijn heupen stevig tegen haar aan drukte. Ze stonden even heerlijk van elkaar te genieten. Toen besefte Lia waar ze mee bezig was en maakte zich los van John. “Nee, dit wil ik niet, stop hier mee.” “O.K,” zei John, maar als je het wel wilt, zeg het dan.” Lia raakte compleet in verwarring. Ze zei nee met de achterliggende gedachte dat John wel zou aandringen en dan had zij een smoes om toe te geven. Maar die strategie werkte dus niet. John sloot de kast met vrouwelijke herinneringen en ze verlieten de tropeeënkamer. Via weer andere gangen kwamen ze bij een deur waar opstand John B. en opende de deur naar een luxe ingerichte kamer. “Dit is mijn optrekje, hier in het complex. Daar is de badkamer.”

Lia zat op het toilet en vroeg zich af hoe het nu verder moest. Dat John haar wilde neuken was wel duidelijk. En ze merkte aan zichzelf dat ze het ook wel wilde. Ze was zo ontzettend geil dat alleen goede neukbeurt haar daar vanaf kon helpen. Maar wat betekende dat voor haar relatie met Raoul. Door alle drankjes moet Lia heftig plassen. Ze spreidde haar benen zodat er een volle straal naar buiten kwam. Die ontlading voelde als een orgasme. “Jaahh,” hijgde ze luider dan ze wilde. Even later ging de deur open. “Is er wat,” vroeg John. “Nee ik zit gewoon lekker te plassen en dat voelt soms een beetje als klaar komen.” “Ja als je mij de kans niet geeft om je een orgasme te bezorgen, dan moet je bevrediging wel zoeken bij een straal urine,” zei John lachend terwijl hij de wc-deur sloot.

Weer was Lia in verwarring. Moest ze in gaan op deze uitnodiging? Ze wilde niet, maar verlangde er wel heftig naar. Ze pakte een velletje toiletpapier en veegde haar kutje droog. Toen ze haar clitje raakte trok er weer een siddering door haar wellustige lijf. Ze streek haar rokje glad, schudde met haar bovenlichaam om haar borsten weer lekker in de BH te laten rusten en liep met kloppend hart de kamer in. Daar stond John met een rood slipje in zijn hand. “Dat is mijn slipje niet,” was het enige dat Lia kon zeggen. “Nee dat klopt, maar ik heb hier een voorraadje voor omstandigheden zoals nu. Als jij deze meeneemt heb je ook nog een herinnering aan ons,” was de reactie van de breed glimlachende John. Maar ze zag ook dat John zijn broek verwisseld had voor een soort huisbroek. Die had hij zo gedrapeerd dat zijn harde zeer forse lul niet te missen was. Hij zag dat Lia er naar keek. “Bevalt het wat je ziet?” “Ik weet het niet,” stotterde Lia, “maar ik denk niet dat ik ooit zo’n grote heb gezien.” “Bij deze dan,” zei John. En liet met een vloeiende beweging zijn broek zakken. “Oh mijn god, wat een kanjer, die kan ik niet hebben!” “Waar een wil is, is een weg,” glimlachte John en liep op Lia af. Hij pakte haar hand en legde die op zijn harde lul. Lia kon hem nauwelijks omvatten. Haar hart bonsde wild, haar knieën knikten, ze greep de stijve lul met twee handen. Toen zag ze pas hoe groot hij echt was. Want er was ook nog een deel dat haar handen niet bedekte. “Die is aanzienlijk groter dan die van Raoul. John is misschien wel 25 cm.” Langzaam ging Lia met beide handen op en neer. Telkens als ze de voorhuid van de eikel afstroopte, likte en kuste zij die majestueuze top.

Maar John nam het initiatief en ging een eindje van Lia af staan. Hij maakte langzaam de knoopjes van haar bloesje los, haar BH en de riem van haar rokje. En daar stond Lia in volle glorie. Forse volle borsten met harde tepels. Ze had haar benen een beetje gespreid, haar kleine kutlippen hingen uitnodigend naar buiten, ze glinsterden van het vocht. John ging dicht bij haar staan. En begon aan een tepel te zuigen en met één hand masseerde hij haar clitje. John omarmde haar en ze voelde zijn mega lul tegen haar buik omhoog kruipen. “Stop hier mee, John, hij is te groot en ik wil het niet.” Lia probeerde hem weg te duwen, maar ze voelde zelf dat het een zwakke poging was. Deze lul in haar kut dat was waar ze altijd over gefantaseerd had bij het zien van gevulde sportbroeken. En nu, nu deed de kans zich voor, dus wat hield haar tegen. Raoul niet, want die was er niet en bovendien verdacht ze hem ervan dat hij ook wel eens vreemd ging.

Lia kust John en weldra lagen ze op het bed te tongen. Ze kuste van zijn oorlelletje naar zijn nek, en zakte verder richting zijn tepels. Lia likte en zoog tot ze hard werden. Al kussend en likkend kwam ze bij zijn navel. John lag ontspannen achterover. “Hij heeft een waanzinnig mooie stijve grote paal, keihard lang en dik en aan de zijkanten is hij mooi geaderd,” bedacht Lia. Zacht kuste ze zijn eikel en liet haar tong er over gaan. Ze ging met haar tong langs de harde stam tot aan zijn ballen en dan weer omhoog. John kreunde zacht. Dit herhaalde ze een paar keer en nam ze zijn paarse eikel tussen haar lippen. Het kostte haar moeite die grote eikel te omvatten. Lia zoog zijn machtige pik zo diep mogelijk in haar mond. Maar hij was te dik en te groot, het bleef bij een poging.

Lia draaide met haar tong over zijn eikel. Met haar lippen masseerde ze de mega lul van John. Slijm van voorvocht mengde zich met haar speeksel en zo liepen de slierten uit haar mond. Lia probeerde de lul zo diep mogelijk in haar mond te nemen, want ze was inmiddels super geil. Ze keek naar boven en zag dat John genoot en likte en zoog langzaam door. John begon harder en sneller te ademen. Hij greep haar hoofd vast en neukte haar in haar mond. Lia begon te kokhalzen.

Plotseling begon John spontaan te spuiten. Hij kreunde hard en lag te trillen. En spoot hij schot na schot zijn warme zaad in haar mond. De ontlading ging gepaard met luid kreunen en het trekken aan Lia’s haar. Straal na straal spoot hij achter in haar keel. Lia stikt bijna en trok haar mond van zijn dikke lul. Op dat moment kreeg ze nog een straal sperma in haar gezicht. Het zaad droop uit haar mond.

Weer werd Lia overvallen door twijfel, waar was ze mee bezig? Seksen met een wild vreemde. Ze wilde opstaan, zich aankleden en weg gaan. Maar John hield haar tegen. “Lia het lekkerste moet nog komen.” “Nee, ik wil het niet.” John had inmiddels ontdekt dat Lia gevoelige tepels heeft. Hij richt zich op en begon te zuigen en zacht te bijten aan haar nog harde tepels.

Lia zuchtte diep ze sputterde nog wat tegen, probeerde John weg te duwen, maar gaf zich weer gewonnen. Uitnodigend spreidde ze haar benen. “Neuk me, maar doe je het voorzichtig?!” John lag boven op haar met zijn eikel tegen haar natte kut. Het idee dat die mega paal bij haar naar binnen zou dringen deed haar sidderen. John begon stevig aan haar tepels te zuigen en bewerkte ze ook met zijn tanden. Lia werd zo mogelijk nog geiler. “Neuk me, neuk me,” smeekte ze hem. De hand van Lia schoof tussen hun lichamen op zoek naar de keiharde lul van John. Ze greep zijn lul en manoeuvreerde hem naar haar verlangende en druipende kutje. John duwde zijn eikel naar binnen. Lia gilde van genot en opwinding. Dit had ze nog niet eerder gevoeld. Als reactie trok ze haar benen op en greep haar knieholtes, ze trok haar benen zover mogelijk uit elkaar.

Het was ongelooflijk geil wat ze voelde. Die dikke lul van John drong langzaam steeds verder in haar kutje. Ze had het gevoel dat ze zou scheuren of barsten. Ze was nog nooit zo vol geweest. Ieder plekje in haar kut werd geraakt zelfs plekjes waarvan zie niet wist hoe lekker het was om ze te raken. John was een geraffineerde neuker. Hij duwde zijn lul een eindje in haar kut wachtte even trok zich weer terug en duwde vervolgens weer een stukje verder naar binnen. Na een reeks van in en uit stoten zat zijn super paal tot aan de wortel in de kut van Lia, ze lagen schaambeen op schaambeen. “Voorzichtig je zit tegen mijn baarmoeder.” John stopte en wachtte af. Lia lag onder hem te sidderen en te trillen. Zelfs nu John zijn lul niet bewoog was Lia blijkbaar op weg naar een orgasme.

John trok zijn lul tot aan zijn eikel uit de strakke kut van Lia. Ze duwde haar heupen omhoog. Voor John een teken weer te stoten. In één soepele beweging duwde hij zijn neukpaal naar binnen. Lia schreeuwde het uit van puur genot. “Ja, neuk me neuk me ja!” Ze duwde haar benen zover mogelijk uit elkaar en ieder stoot van John ving ze op met een tegenstoot. John werd steeds wilder en heftiger op weg naar een spuitend orgasme. Hij stootte en ramde heftig op en neer in de kut van Lia. Ze had het gevoel dat haar hele kut aan flarden werd geneukt, maar het voelde fantastisch, haar geile lichaam was doortrokken van genot en geilheid. Explosies van genot schoten van haar kut naar haar tepels en weer terug. Ze probeerde haar kutspieren samen te trekken. Maar de lul van John was te dik ze had geen kracht meer in haar eigen kut. Het was een bron van tomeloos genot.

Met een brullende kracht perste John zijn dikke geaderde lul diep in de kut van Lia en begon te spuiten. Op dat moment kwam Lia ook klaar. Ze duwde haar heupen met kracht naar voren. En sloeg haar nagels in de rug van John. “Ja,ja mijn baarmoeder, je neukt mijn baarmoeder, ja ja ik kom. Ik voel je warme zaad spuit me vol spuit me vol neuk me klaar.” Kreunend, hijgend en zwetend kwamen John en Lia klaar. Schot na schot spoot hij zijn warme zaad diep in haar kut. Lia lag te sidderen en te gillen ze greep zich vast aan het bed, haar ogen draaiden, ze was simpel weg van de wereld. Haar wereld bestond uit puur genot en lust.

Langzaam ontspande Lia en liet haar benen met een plof op het bed vallen. John deed nog een poging om aan haar tepels te zuigen en te bijten. Lia greep zijn hoofd vast. Voorzichtige zoende ze elkaar weer naar de werkelijkheid.
John rolde van haar af. Zijn lul was half hard en glinsterde van de kutsappen van Lia en zijn eigen zaad. Lia bleef met gespreide benen liggen. Haar kut stond door de dikke lul van John wagenwijd open, zaad en kutsappen vloeiden langzaam naar buiten. Haar kut was rood en gezwollen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top