Skip to content

Momenteel actief

Vakantie en lekker genieten
4/5 (4)

Ik geniet behoorlijk van mijn vakantie. En het is altijd gezellig om bezoek te ontvangen. Een tijdje terug had ik afgesproken met iemand en een paar dagen geleden kwam hij in de avond langs. Even ouderwets kletsen en chillen. Tegen een uurtje of 2130 was hij bij me en ik liet ‘m m’n huis zien. Hij ging op de bank zitten en keek wat tv, terwijl ik in de keuken wat drinken voor ‘m pakte. We hadden het echt overal over, super gezellig en de uren vlogen voorbij. Rond een uurtje of 4 begon ik toch wel wat meer te gapen en begon moe te worden. Terwijl ik naar de keuken liep om nog wat drinken te pakken, vroeg ik aan ‘m; “Ik begin toch wel moe te worden, ga je zo naar huis toe of blijf je slapen? Dan hoef je niet terug te rijden”. Natuurlijk hoopte ik dat hij bleef slapen, zijn antwoord was een ja!

Hij kleedde zichzelf om en ik pakte een nieuwe tandenborstel en wat deo voor ‘m. Na hem dook ik ook even de badkamer in en toen we beide in m’n slaapkamer stonden, vroeg hij waar ie kon liggen. “Ik lig bij ’t nachtkastje” Ik nam plaats, zette mijn telefoon op stil en ging liggen. Ook al was het donker, ik had mijn ogen open en keek naar ‘m en bedacht me dat ik ’t fijn vond dat ie bleef slapen. Zo zat ik nog een tijdje te denken en te dromen tot m’n ogen zwaarder werden en ik lichtjes in slaap viel. “Wil je mijn arm om je heen, zodat je beter kan slapen?” vroeg hij. Ik schrok er een beetje van, hoe lief het eruit kwam en een tikkeltje stoer liet ik weten dat ’t wel ging. Daar kwam ik toch wel snel van terug, na een half uurtje vroeg ik of ik zijn arm om me heen mocht. “Ja joh” en hij sloeg een arm om me heen en ik kroop lekker tegen ‘m aan en legde m’n hoofd op z’n borst. Hij wreef over m’n arm en zij en ik sloot m’n ogen. Hij sloeg me helemaal in z’n armen en ik verdronk onder de deken, het werd wel wat warm dus ik sloeg de deken van me af en draaide mezelf om.

Ik lag met m’n rug tegen ‘m aan en hij masseerde m’n nek en schouders met één hand. “Dit is echt heerlijk, volgens mij zit ik helemaal vast” liet ik ‘m weten. “Ga eens op je buik liggen”, dus dat deed ik. “Wil je dit even uit doen?” dus ik trok m’n slaapshirtje uit. Hij masseerde me zoals ik zelden ben gemasseerd. Zijn heerlijke warme stevige handen gingen over m’n lijf. Van mijn nek, schouders, rug, heupen, billen en naar mijn benen en voeten. Hij was een tijdje bezig en liet zich af en toe over mij heen glijden. Ik voelde z’n stijve pik tegen me aan, het maakte me geil!

“Wacht even” zei ik en ik draaide me om, deed m’n slipje en bh uit en ging weer liggen. Hij masseerde verder, mijn hoofd had ik schuin op het kussen, met mijn armen eronder. “Dit is echt heerlijk” zei ik, en hij kwam weer in een vloeiende beweging omhoog en hij trok aan m’n haar, zodat ik m’n hoofd wat naar achteren deed en kort gaven we elkaar een kus. Hij masseerde m’n billen en ik bewoog ze speels omhoog. Ik vind ’t echt heerlijk als er iemand aan m’n billen zit. Na een tijdje verwende zijn hand m’n kutje. En hoe! Met een paar vingers erin maakte hij me helemaal gek. Ik kreunde en hijgde hoe heerlijk ’t was en dat hij vooral moest doorgaan. Ik kwam heerlijk klaar en trilde nog wat na. Ik moest er even van bij komen en liep voorzichtig naar de keuken, om even wat drinken te pakken.

Toen ik met m’n beker terug de slaapkamer in liep, en weer op bed ging liggen streelde we nog even na en was het mijn beurt om hem eens te verwennen. Hij trok z’n boxer omlaag en z’n geile pik kwam tevoorschijn. Ik gaf ‘m de complimenten dat ie er zo geil en goed uitzag. Ik trok ‘m af, zoals alleen ik dat kan. Zo ging ik een tijdje verder en nam ‘m in m’n mond. “Dit heb je vast vaker gedaan hé?” Ik keek op en begon ondeugend te lachen “Kan je het merken dan?” vroeg ik. “Je doet het echt zo heerlijk, niet normaal”. Ik geniet er zelf ook van, om een man met m’n handen en mond te verwennen. Ben er gewoon dol op en zeker als ze een lekkere pik hebben! Dan kan ik er gewoon niet van af blijven.

“Ik wil je” zei ik tegen ‘m en hij kwam op me liggen. We knuffelde en zoende met elkaar en het ging er steeds geiler aan toe. Hij likte in en beet in me nek. Ik voelde me spontaan een krols katje, dat door een sterke geile tijger genomen werd. Hij schoof z’n pik in me en ik sloeg m’n benen om hem heen, zodat het lekker diep in me ging. Ik genoot er zo van! Hij haalde z’n pik eruit en ik trok ‘m af en hij spoot al z’n zaad over me heen. Ik smeerde het over me uit en hij kwam naast me liggen. Het was al echt in de ochtend, zo rond 8u dus gingen maar slapen.

In de middag werden we een keertje wakker en begon het hele feest weer overnieuw! Nadat we weer in slaap vielen, ging hij tegen het einde van de middag naar huis. De avond ben ik alleen geweest en zat er nog aan te denken, ik denk dat ik zo maar eens naar bed toe ga. Dan kan ik mezelf nog even verwennen en verder dromen.

Tot gauw.

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top