Skip to content

Momenteel actief

Italiaanse schoonmaakster op vakantie neuken
4.14/5 (29)

Ik wist niets van het bestaan van dat dorpje af, waar wij zomaar in onze vakantie doorheen reden. En dus was het ook een zeer aangename verrassing dat er daar een hotel stond, wat luxe genoeg voor ons allemaal was en waar ook nog eens een wel heel erg lekkere schoonmaakster werkte. Mijn vrouw en de kinderen besloten een stuk door de omgeving te gaan lopen. Ze hadden kaarten en dergelijke mee en zouden een paar uurtjes weggaan. Ik was nog wat moe van het rijden naar Italië en dus besloot ik in het hotel te blijven om een tukje te gaan doen. Ik lag lekker op mijn kamer en ik had al een half uur heerlijk gelegen, toen ineen de deur open ging. Ik dacht dat het mijn gezin was en vond dat ze al behoorlijk vroeg terug waren gekomen. Maar het was de schoonmaakster. Ik zag haar, maar om één of andere reden besloot ik net te doen of ik nog sliep. Dat kwam zo in mij op, vraag mij ook niet waarom.

Ze zag mij natuurlijk wel liggen, maar ging eerst eventjes haar gang. Ik had allang gezien dat het een bijzonder lekker ding was, dus ik wilde haar het liefst wel even stiekem begluren. Maar goed, ik sliep zogenaamd. Ineens hoorde ik haar bij het bed. En nog erger, of beter voor mij, zo bleek al snel, kwam ze op het bed zitten. Ze begon mijn broek los te maken. Ik bewoog een beetje in mijn zogenaamde slaap, terwijl ze mijn lul heel voorzichtig uit mijn broek haalde. Ze begon ermee te spelen en ineens kwam ik overeind zitten.
Ze schrok en liet los, maar ik gebaarde haar dat ze rustig moest blijven en gewoon door moest gaan. Ik wilde haar gewoon haar gang laten gaan. Ze twijfelde even, maar nadat ze weer naar mijn lul had gekeken, likte ze haar lippen en trok ze mij met één hand af, terwijl ze haar bloesje openmaakte en mij zo naar haar borsten liet lijken. Ineens boog ze naar voren en spuugde ze op mijn pik, die nu lekker nat werd, doordat ze door bleef rukken. Uiteindelijk stond ze op, deed ze haar slipje uit en klom ze zo op bed. Ze greep een condoom ergens vandaan maar ik weet niet waar, scheurde het open en deed het ding heel vlug om mijn leuter heen, waarna ze met haar kleine jurkje aan over mijn pik zakte. Ze begon mij te berijden en ik legde mijn handen op haar heupen, terwijl ik die Italiaanse schoonheid op en neer zag bewegen en ik haar tieten ook zag schudden. Ze bereed mij snel en wild en ik tilde haar kleren wat omhoog, zodat ik die perfecte kut om mijn pik kon zien raggen. Wat was dat toch een heerlijk genot, ik kon gewoon niet meer zo lang, ik kwam al bijna klaar. Zij was inmiddels ook aan haar orgasme begonnen. Daarna stapte ze van mij af en trok het condoom van mijn lul en begon mij als een gek te pijpen. Wat was dat een geil gezicht.

Binnen de kortste keren kwam ik al klaar. Ze deed haar mond open, stak haar tong uit en ving een beetje van mijn omhoog schietende zaad op, wat ook op haar tieten, handen en zelfs in haar haren terecht kwam, maar dat kon haar blijkbaar niets schelen. Ik lag daar, een beetje van slag maar wel genietend, terwijl ze mij gebaarde op te staan, mijn bed schoonmaakte en daarna pas zichzelf en toen gaf ze mij een sleutel met een kamernummer en ze vertrok. Je weet natuurlijk wel dat ik die vakantie in Italië meerdere keren naar die kamer ben gegaan om dat sletje hard te neuken, zonder dat mijn vrouw het weet. Overigens, toen ze terug waren van de wandeling en ze mij vroeg of ik lekker gelegen had, zei ik dat ik heerlijk genoten had. En dat was natuurlijk niet gelogen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top