Skip to content

Momenteel actief

De Spaanse les
3/5 (3)

Raad eens waar ik afgelopen maandag voor ’t eerst ben geweest? Op cursus! Ik wil graag de Spaanse taal leren en wat is er nou beter om een cursus voor te volgen? Ik ben typisch een geval van beauty and the brains, nou mijn brains train ik hier goed mee! We zitten met een clubje van 9 personen en we zijn er allemaal voor hetzelfde doel; de taal leren of beter onder de knie krijgen. Omdat het maandag de 1e keer was moesten we onszelf kort voorstellen. Eerst in ’t Nederlands en na de pauze woordje voor woordje in ’t Spaans. We moesten dit oefenen in tweetallen. Ik oefende samen met Jordy, een leuke jongen uit dezelfde wijk van een jaar of 24. Hij wilde dit jaar op vakantie met z’n vrienden naar Spanje en wilde wat meer woorden kennen dan Hola of Gracias. Ik kon ‘m niet meer dan gelijk geven. In de pauze kwam die bij me staan en pakte zijn woordenboek erbij, hij begon in ’t gebrekkig Spaans tegen me te praten. Het enige dat ik kon was lachen, ik vond ’t wel grappig om te zien hoe hij uit z’n woorden probeerden te komen met ’t boek half voor zich en semi geïnteresseerd tegen mij praatte. “O, dus je vindt mij grappig?” vroeg die serieus met z’n wenkbrauwen gefronst. “Ik vind je enorm grappig, je zou jezelf eens moeten zien!” proestte ik ’t uit. “Je weet niet eens wat ik zei, zeker?” en ik werd stil en keek ‘m vragend aan. “Ik zei in ’t Spaans dat je een leuke meid bent en jij zit mij gewoon finaal uit te lachen. Aardig van je!”

Toen ik m’n bakkie thee op had vroeg ik of die naar binnen ging. Buiten was ’t veel te koud zo met die sneeuw en andere derrie. De andere taal genoten waren ook binnen en de ‘meester’ gaf ons de opdracht om 4 woorden op te schrijven en daar de Spaanse betekenis van te zoeken en uit te spreken. Ik hoorde m’n Blackberry in m’n tas trillen en pakte ‘m en keek op m’n beeldschermpje; een nieuwe whatsapp! Vlug las ik het bericht en moest stiekem wat lachen. Het onderwerp dat ik las vond ik vele malen boeiender dan de suffe algemene woorden die ik zou kunnen vertalen. Uiteraard kan je raden waar ’t over ging; juist, sex dus! Als ’t over sex gaat heb je 99% mijn aandacht. De jongen naast mij keek me wat aan en vroeg waarom ik zo moest lachen om m’n beeldscherm. Ik keek ‘m aan “Het gaat over een boeiender onderwerp, maar het geeft me inspiratie voor woordjes. Daarom moet ik lachen! Welke woorden heb jij ?” vroeg ik ‘m en hij keek vlug op z’n blaadje. “Huisje, boompje, beestje en de zon” zei die. Zonder mijn reactie af te wachten vroeg hij wat ik had. “Mijn woorden zijn; ik wil je kei hard neuken maar dan moet ik dat nog vertalen in het Spaans” zei ik droog en zonder blikken of blozen.

Volgens mij vond ie mij nu of een heel ordinair meisje of ik had z’n aandacht zoals de telefoon mijn aandacht trok. We waren te veel aan ’t kletsen en te weinig met de les bezig. Voor ik ’t dus wist liet de ‘meester’ weten dat we de woordjes klassikaal voor moesten lezen. Hij koos er één uit en ik was de Sjaak en mocht als eerste naar voren komen. “Vertel eens Nanda, welke woorden heb jij opgeschreven die je naar ’t Spaans gaat vertalen voor ons?” Ik kon er niet meer onderuit komen maar zo stoer als dat ik ben las ik neutraal de woorden voor, als of het om een zak aardappelen en een liter melk ging. “Nou, ik heb de volgende woorden opgeschreven, hier komen ze; ik wil je kei hard neuken. Alleen was ik er nog niet helemaal over uit hoe je dat nou foutloos in ’t Spaans zei. Dus mocht iemand mij daarbij willen helpen, heel graag!” Ik keek de klas rond en zag wat mensen rood weg trekken en met de hand voor de mond zo’n gebaar maken dat het simpelweg écht niet kon wat ik zei. De ‘meester’ vond het ook een beetje bizar en schraapte zijn keel en zag hoe serieus ik keek, hij kon het gewoon niet maken om er lullig of lacherig over te doen. Ik was bloedje serieus. “Iedereen heeft toch weleens sex en dit zijn ook praktische dingen om te weten als je in een vreemd land bent. Je zal maar net een lekkerding spotten die je beter wil leren kennen. Dan is ’t toch handig als je weet hoe je dat goed kunt zeggen?” sprak ik uit om de nare stilte te doorbreken.

De ‘meester’ vond het een beter idee om er volgende week op terug te komen en hield het voor gezien. De rest vouwde het briefje op maar waren eerder opgelucht dat zij niet voor de klas stonden. Ik liep naar m’n tafel om m’n jas te pakken en m’n tas. De meester hield me echter op. “Nanda, was je nou serieus of zat je me uit te lokken?” vroeg die recht door zee. “Wat bedoel je?” en ik knipperde een paar keer onschuldig met m’n lange volle wimpers. “Ik zie heus wel dat je een meisje bent dat dol is op sex. Of wil je dat ontkennen?” en ik hield het een paar seconden stil. Ik keek ‘m aan en kleedde hem met m’n ogen zowat uit. Ik beet wat op m’n lip en keek ‘m aan met zo’n typische blik in mijn ogen. “Ik hou wel van een goed potje sex. Jij toch ook?” vroeg ik retorisch aan ‘m. Ik kwam wat dichterbij staan en liet m’n hand door z’n haar glijden en keek ‘m aan. “Heb je een vriendin?” vroeg ik en hij begon wat te stotteren “Euhm,.. misschien.. nee, niet echt.. we hebben het gewoon leuk… hoezo?” Ik kuste hem op z’n mond en rook z’n heerlijke mannelijke parfum. Het kon niet anders of deze was gewoon bezet en had thuis vast een leuke vriendin zitten. Maar weet je, ik vind bezette mannen gewoon leuk!

Ik ging op ’t tafeltje zitten en hij kwam tussen mij in staan. We waren aan ’t zoenen maar opeens duwde hij me wat weg. “Zozo, meneertje weet zich geen houding te geven? Waar heb je last van?” plaagde ik hem en hij hapte. “Het is niet dat ik het niet wil maar ik heb een vriendin thuis en wil je nog heel lang les geven dus eigenlijk wil ik het rustig aan doen. Heb je daar begrip voor?” en hij keek me aan met vragende puppy ogen. “Alleen als jij mij leert hoe ik in het Spaans kei hard kan neuken, dan leer ik jou wat andere dingetjes.” Volgens mij hadden we hier een deal. Ik zal het wel zien, over een paar dagen is ’t weer maandag en dan ga ik weer met veel zin en vieze ondeugende woordjes naar de cursus toe. Wie weet komt er wat meer actie maandag!

Heel fijn weekend alvast, x Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top