Skip to content

Momenteel actief

Travomeesteres Monica
4.77/5 (13)

Mijn naam is Samantha. Ik ben een onderdanig en zeer hoerig travosletje. Ik ben eigendom van Meesteres Monica, een prachtige strenge Travestie Meesteres. Ze ziet er oogverblindend uit. Zij draagt een zwarte leren minijurk, met grote siliconenborsten. Zwarte stay up nylons, die uitkomen in hoge zwart leren laarzen tot over de knieën, met hoge stilletto hakken. Meesteres Monica heeft haar gitzwarte haar opgestoken. Ze is opgemaakt met zwarte eyeshadow, mascara en zwarte lipstick. Ze heeft doordringende donkerbruine ogen. Haar grote stijve penis staat strak afgetekend onder haar leren jurk. ZE IS MIJN GODIN.

Ik ben vandaag als volgt gekleed: een strak kort minirokje van glimmend zwart latex, met daarboven een strak korset van hetzelfde materiaal. Het zit zo strak, dat mijn borstjes met harde tepels omhoog geduwd worden. Ik draag een zwarte nylon panty zonder kruis. Op mijn hoofd draag ik een lange blonde pruik. Met veel zwarte eyeshadow, mascara, rouge en vuurrode lipstick ben ik opgemaakt als een super ordinair sletje. Aan mijn voeten draag ik op zwarte pumps met hoge naaldhakken. Nadat ik mijn metamorfose tot travosletje Samantha heb ondergaan, ben ik aan polsen en enkels aan het kruis aan de muur geketend. Meesteres Monica komt voor mij staan en geeft mij een grote joint met sterke weed te roken. Na enkele halen diep over mijn longen, ben ik volkomen supergeil.

Meesteres Monica geeft mij een intense tongzoen, die ik hartstochtelijk beantwoord. Tegelijk kneedt ze mijn stijve sletteklit van achttien centimeter onder het zwarte latex. “Je bent een smerig sletje, geil vrouwtje van me,” fluistert ze met haar hese lage superopwindende stem in mijn oor. “Ik zal je vandaag totaal laten gebruiken. “Dank U, Meesteres,” is alles wat ik kan uitbrengen. Ik ben er totaal toe bereid.

Superstoned word ik losgemaakt. Als een geil teefje moet ik op handen en knieën op het zwarte hoogpolige tapijt van de SM kelder gaan zitten. Ik krijg een halsband om en word aangelijnd. Meesteres Monica neemt plaats in een comfortabele zwart leren stoel. Geknield neem ik voor haar plaats. Ze spreid haar benen in zwarte leren laarzen en trekt haar zwart leren jurk omhoog. Haar stijve penis van twintig centimeter springt omhoog. Afgericht als ik ben, open ik direkt mijn geile pijpmondje. Vol overgave pijp ik mijn Meesteres. Ik zuig haar volle kloten een voor een in mijn gulzige mondje. Haar pik, die inmiddels druipt van het voorgeil, lik ik intens van onder tot boven, waarna Meesteres Monica hem diep in mijn keel stoot. Dan neukt ze me hard in mijn slettebekje. Intens geil kreunend, terwijl ze haar lange nagels diep in mijn schouders zet, komt deze Travestie Meesteres schokkend tot een grootst orgasme. Eerst slik ik een dosis godinnezaad door, de andere golven spuit ze over mijn slettesmoeltje. Terwijl het zaad van mijn kin en wangen druipt, gaat Meesteres Monica zuchtend achterover zitten. Met een forse schop trapt ze haar travosletje Samantha ruw van zich af. Dank U, Meesteres, dat ik dit voor u heb mogen doen.

Als ik nog steeds volledig stoned en verdwaasd op de grond lig, drukt Meesteres Monica op een bel.

Dan komt toyboy Ronny binnen. Een slanke jongen van 21, gekleed in zwarte nylons en zwarte pumps met hoge naaldhakken. Verder draagt hij alleen tepelklemmen. Ook Ronny is opgemaakt als een geil hoertje. Zijn heerlijke stijve van zestien centimeter mist zijn uitwerking niet op dit stonede sletje. Als een hitsig stapelverliefd tienermeisje begin ik hem op te geilen. Terwijl we samen een nieuwe joint krijgen te roken, beginnen we intens te tongzoenen op het bed. We spelen met elkaars stijve pikken. Ik fluister geil in zijn oor dat ik zijn hoertje wil zijn, zijn geile teefje. De Meesteres zegt tegen Ronny, dat hij maar moet laten zien, dat ik ook zijn onderdanige sletje ben. Weer moet ik op handen en knieen op de grond gaan staan. De Meesteres is opgestaan en houdt mij strak aangelijnd aan de hondenriem. Mijn latex rokje wordt omhoog geschoven. Dan pakt toyboy Ronny een grote zweep en geeft me een groot aantal slagen op mijn hoerige kontje. Mijn eigen sletteklit staat stijf van geilheid.

Meesteres Monica heeft inmiddels weer een grote stijve paal. Ik sta nog steeds als een aangelijnd teefje op handen en knieën. Toyboy Ronny komt vlak voor mijn ondergespoten slettesmoeltje staan, zijn geil pik op volle sterkte. Als Meesteres Monica achter mij gaat staan, besef ik dat nu het hoogtepunt van deze sessie gaat plaatsvinden. Ik voel hoe automatisch mijn travokutje en travomondje wijd opengaan. Tegelijkertijd dringen de grote paal van de Meesteres mijn hoerige kontje binnen en stoot Ronny’s stijve pik in mijn slettebekje. Dit is het meest fantastische wat ik me kan voorstellen. Ik word dubbel geneukt en gebruikt als de super onderdanige travoslet Samantha. Het heerlijke gevoel van sexueel gebruiksvoorwerp duurt tot beiden mij tenslotte hun zaad geven. Tot slot geeft Meesteres Monica toyboy Ronny het bevel om mijn nog heerlijk af te zuigen. Terwijl ik opnieuw de pik van de Meesteres mag pijpen, kom ik dankzij Ronny tot een heerlijk orgasme. Ik hoop dat ik zeer binnenkort weer mag dienen tijdens zo’n supergeil triootje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Hallo Meesteres,

    Ik zou graag uw onderdanige travoslet willen zijn en volledig worden gebruikt zoals in uw verhaal. U willen diene dagenlang als een hoertje ook voor verhuur etc.
    Groetjes Rene

  2. Hallo met irma travestie wat een geil verhaal ik zou het zelf niet zo doen wat jij doet ik heb het goed gelezen erg geil veel success maak er wat mooie’s van
    groetjes irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top