Skip to content

Momenteel actief

In het hol van een campingsnol
4.08/5 (13)

Frits Baardmans, even in de vijftig, had voor een midweekje een chaletje gehuurd op een camping in Gelderland. Hij werkte aan een boek voor huisartsen in opleiding en zijn uitgever had gevraagd of de eindversie eind deze maand klaar kon zijn. Derhalve een paar dagen de bossen in, geen afleiding door allerlei huiselijke beslommeringen. Thuis schoot het maar niet op. Met een dag of vijf doorpezen achter zijn laptop dacht hij een heel eind te komen. En het was nog voorseizoen. Zo’n midweekje had je voor een grijpstuiver. Frits werkte hard, maar gunde zich uiteindelijk toch wel wat afleiding. Zo liet elke morgen een van de campinggasten een poedeltje uit. Het was een meid van naar schatting twintig jaar, zwaar opgemaakt, waarschijnlijk zwart geverfd lang haar, flinke borsten en eigenlijk gekleed om uit te gaan: leren jasje, kort rokje, rode panty en hooggehakt. Terwijl ze het hondje uitliet, speelde ze wat verveeld met haar telefoon. Frits deelde haar direct in in de categorie ‘die lust er wel pap van’. Later op de dag werd hetzelfde hondje een paar keer uitgelaten door een vrouw van zijn leeftijd. Ze was geblondeerd, had ook een stevig voorkomen, maar had door haar campingoutfit, trainingspak en op crocs, minder seks-appeal. Maar toch, het was weer eens wat anders dan zijn eigen Mathilde. Het leek hem iemand in de categorie ‘jong geleerd, oud gedaan’. En weer kon hij niet echt opschieten met zijn werk. Steeds keek hij naar buiten of hij een van zijn campingsnolletjes kon zien. Er stond wat spanning op zijn onderbroek.

Om acht uur ‘s morgens had Frits vers brood en een krantje gehaald. Terwijl hij van zijn tweede kop koffie genoot, zag hij de jonge bazin en het hondje door het zijraam. Hij schoof daar de gordijnen dicht om haar door een kier eens goed te observeren. Nu geen rokje, maar een superstrakke broek, waarin haar billen zich mooi presenteerden. Frits Baardmans, van origine huisarts, gewaardeerd auteur en tegenwoordig medewerker aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, liet zijn broek tot op zijn enkels zakken en begon zijn eigen pik te kneden. Het snolletje schudde haar nog natte haren van de ochtenddouche achteloos achterover. Hij begon nu meer aan zijn leuter te trekken en fantaseerde hoe het zou zijn met zo’n uitdagend nest. Hij zou het slipje van d’r kont scheuren, haar neerdrukken en compleet uitlikken. Zijn pik zou ze dan naar binnen slurpen en hem helemaal paars pijpen. Daarna zou hij haar van achteren nemen, met zijn handen haar tieten omvatten en zijn kloten tegen haar billen laten ketsen. Hij zou hard op haar kont slaan en ze zou om meer roepen. Hij trok harder, hijgde erbij en toen het wicht haar borsten in haar bh goed leek te leggen, voelde hij dat hij zou komen. Om een smeerboel te voorkomen pakte hij snel zijn lege koffiekopje en spoot daar zijn zaad in. Pfff…dat voelde bevrijdend. Op hetzelfde moment verdween ze met het hondje uit zijn gezichtsveld.

Rond het middaguur had hij de blonde hondenuitlaatster nog even in het vizier gehad. Ze zag er beter uit dan gisteren. Dankzij het mooie voorjaarsweer droeg ze een zwart topje dat haar cups goed deed uitkomen. In de witte jeans leek een donkere slip door te schijnen. Frits dacht nog aan een herhaling van de trekbeurt van vanmorgen, maar was toch weer aan het werk gegaan. Het schoot nog aardig op ook. Nog drie hoofdstukken te corrigeren. Vanmiddag laat zou hij zich nog wat afleiding gunnen. Tegen vijven liep de blondine er weer. Een praatje met haar maken zou toch aardig zijn. Frits wist dat de campingwinkel vanwege het voorseizoen alleen maar ‘s morgens open was, maar besloot zich van de domme te houden en sprak de dame met het hondje aan. ,,Mevrouw, weet u of de winkel hier op het park nog open is?” ,,Nee, die is alleen in de ochtenduren open,” antwoordde ze. ,,O, dan heb ik vanavond geen koffie,” reageerde Frits quasi verbaasd. ,,Of ik zal even naar het dorp toe moeten.” ,,Hoeft niet. Je drinkt vanavond gewoon bij mij een bakkie. Samen is wel zo gezellig. Ik heet trouwens Bets. En ik zit in dat chalet.” ,,O ja en ik heet Frits.” Frits zei nog dat hij eigenlijk niet op het aanbod in kon gaan, maar daar wilde ze niets van weten. Een uur of acht was goed. Zo, ik ben binnen, dacht Frits.

Even na achten belde Frits zo ontspannen mogelijk aan. Toen ze opendeed moest hij even slikken. Daar stond ze: een blouse met goudkleurige lovertjes erop, een zwart kort leren rokje, zwarte kousen die haar benen accentueerden en de bijpassende high heels. Goed fout, maar o zo geil. Wat kon Mathilde daar tegenover stellen: een plooirokje met instappers of zoiets. De knoopjes van haar blouse hadden trouwens moeite de zaak gesloten te houden. De openstaande knoopjes gaven haar zwarte kanten bh prijs. ,,Ga zitten, dan haal ik koffie,” zei Bets, terwijl Frits haar wiegende kont volgde. Er werd wat over koetjes en kalfjes gepraat. Uit het gesprek bleek dat Bets eigenlijk permanent op de camping woonde. ,,Is wat beter voor de belastingen,” had ze met een knipoog gezegd. Het werd niet duidelijk of ze nog een relatie had. Wel dat haar dochter Isabella bij haar was ingetrokken, maar die bleef vanavond bij een nichtje slapen. Bets vertelde dat ze veertien was. Oeps. Frits had zich vanmorgen dus afgetrokken op een veertienjarige. Frits vertelde dat hij in het het chaletje zat om aan een boek te werken en dat hij van huis uit huisarts was. ,,Dan moet ik u net hebben,” zei Bets. ,,Zeg maar jij,” haastte Frits te zeggen. ,,Wil jij dan even naar mijn rug kijken? Sinds vorige week lijkt het helemaal vast te zitten, nadat ik de boodschappen uit de auto haalde.” ,,Ben geen rugspecialist, maar wil best even kijken,” greep Frits de buitenkans aan. ,,Je zult toch even je blouse uit moeten doen. En misschien is het handig om even de gordijnen te sluiten. Het cup D-duo kwam naar buiten en voor de zoveelste keer zat er groei in de onderbroek van Frits. Hier en daar zat bij Bets een grammetje vet te veel, maar wie maalde daarom. ,,Buig eens voorover. En nu eens achterover.” De inhoud van de bh sprak tot de verbeelding. ,,Ik moet je toch even betasten. Zeg maar waar je het meeste pijn voelt. Iets hoger? Lager? Dan moet toch je bh even uit.” ,,Maak maar los,” adviseerde Bets. Met trillende handen bevrijdde Frits de zware jongens en moest zich beheersen om zijn gezicht er niet in te drukken. ,,Ben je zenuwachtig,” vroeg Bets nog. Hij probeerde te ontkennen, maar zijn gehakkel en gestuntel verraadde zijn gemoedstoestand.

,,Je geilt op me. Klopt toch? Dat verhaal van die koffie was een aardige opening. Maar ook tijdens het uitlaten van Sammy heb je ogen voelen prikken. Je hormonen werken dus nog naar behoren. Frits bloosde, ze had hem helemaal door. Maar je mag me hebben en drukte haar tepels in zijn gezicht en Frits begon acuut te zuigen. Bets stelde Frits niet langer op de proef, deed haar rokje uit, ontrolde de panty van haar billen en ging in een doorschijnende rode slip voor hem staan. Nu durfde hij en binnen de kortste keren had hij haar clit tussen zijn vingers. Voor Frits er erg in had, stond hij in zijn onderbroek met ouderwetse gulp. Zijn lul stond toevalligerwijs strak uit de gulpopening omhoog. ,,Dit soort onderbroeken zie je niet veel meer,” grapte Bets. ,,Maar met je pik is niks mis mee.” Ze deed de slip naar beneden en begon hem geraffineerd te pijpen. Ook het rode slipje van Bets lag inmiddels op de grond. Haar kale kutje vroeg om een likbeurt. Fritst drukte zijn tong diep naar binnen, zoog af en toe op haar kittelaar en drukte een, twee, drie vingers in haar kont. Ook Bets moest het de laatste maanden van masturberen, al dan niet met haar lievelings vibrator, hebben en liet Frits begaan. Eindelijk weer eens mannenvlees. Het gespeel met de vingers in haar kont hadden Frits’ geilheid nog verder opgewekt en hij wilde nu meer. Hij liet Bets voorover op de bank leunen en duwde zijn lul achterlangs haar spleet in. Na wat stoten haalde hij zijn vochtige pik er uit en probeerde hem in haar kont te drukken. ,,Dit gaat niet lukken,¨ protesteerde Bets. ,,Maar misschien lukt het hiermee,” zei ze toen ze met een flacon bodylotion uit de badkamer terugkwam. Frits deed wat lotion op zijn pik en smeerde het met drie vingers ook in haar kontgat. En nu lukte het wel. Voor de tweede keer die dag kwam zijn sperma naar buiten. Nu in het hol van een campingsnol.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top