Skip to content

Momenteel actief

Met z’n drieën in de jacuzzi
4.95/5 (21)

De namen en leeftijden zijn fictief, het verhaal zeker niet!!! Laat ik ons eerst even voorstellen. Toen deze ervaring plaatsvond was ik (John 25), mijn vrouw (Anja) 23 en (Petra) mijn pas gescheiden 25 jarige schoonzus. Mijn vrouw en ik zijn redelijk sportief, anders zitten de kilo’s er zo aan, waardoor we beide goed gebouwd zijn en een prima conditie hebben. Petra daarentegen is totaal niet sportief, maar heeft de juiste genen en hoeft er ook niets aan te doen. Ik ben ca 1.85 86 kg rn mag ook zeker niet mopperen over de inhoud van mijn boxer. Anja is 1.65 60 kg en heeft een wulpse 85 DD cup met altijd harde tepels en een heerlijk geschoren poesje. Petra heeft hetzelfde heerlijk postuur, maar of haar poesje geschoren is ?????

Nadat mijn vrouw en ik voor 2 weken een luxe vakantiehuisje in de Ardennen hadden geboekt, wilden wij Petra uitnodigen om een langweekend bij ons te vertoeven, zodat ze haar zinnen even kon verzetten na haar dramatische vechtscheiding. Wij waren al een paar dagen heerlijk van de vakantie, de omgeving, de wellness en vooral van elkaar aan het genieten, toen eerder dan verwacht Petra zich aankondigde. Zij kwam al op dinsdag, later in de middag in plaats van vrijdag. Mij vrouw en ik begroette haar ieder met de gebruikelijk 2 zoenen op de wang en de derde op de mond. Mijn derde zoen werd door Petra vrij lang beantwoord en ik meende kort haar tong langs mijn lippen te voelen. Een beetje verward en lichtelijk opgewonden zette ik haar rugzak in haar slaapkamer, welke via een tussendeur aan de onze grensde. Mijn vrouw gaf Petra een korte rondleiding door het vakantiehuisje en ik schonk ons in de tussentijd een lekkere borrel in. De dames zaten lekker te keuvelen en ik ging het eten voorbereiden. Zullen we aan tafel gaan? Vroeg ik, nadat ik een heerlijke pastasalade had gemaakt. Schenk ons ook nog even bij mo, zei Petra duidelijk genietend van de rustige omgeving en de veilige omgeving. Rose fles 2 ging open en de dames genoten met volle teugen van het eten, de rose en het samenzijn met elkaar.

Na het eten ruimden de gezusters hamster, zoals ik ze gekscherend noemde de vaatwasser in zat ik dit schouwspel met veel genoegen te aanschouwen. Zullen we zo even lekker de sauna in? Vroeg Anja aan Petra, die een net als zij een beetje rozig was van de rose. Ja heerlijk zij Petra. Ga je mee John? vroegen zij in koor. Maar ik sloeg dit beleefd af. De dames hadden zoveel te bespreken, dus ik liet ze maar. Een 10 tal minuten later kwam Anja met alleen een omgeslagen badlaken naar me toe, gaf me een heerlijk zoen en vroeg of ik zo ook in de jacuzzi kwam. Ik kon het niet laten even mijn handen onder het badlaken door haar strakke kontje te kneden en langzaam met één vinger via haar bilspleet langs haar rozetje haar schaamlipjes te betasten. Een lichte kreun ontsnapte uit haar mond en zij ging iets met haar benen uit elkaar staan, zodat haar lipjes iets weken en ik toegang kreeg tot haar inmiddels kleddernatte gleufje en haar harde knopje. Oh schatje ik ben zo geil zei ze, de rose de warmte van de sauna pfff vinger me even vlug en kom dan mee naar de jacuzzi, Petra zit nog in de sauna. Met inmiddels 2 vingers en mijn tong bewerkte ik haar lipjes en klitje en kwam zij al staand snel tot een orgasme.

Ik kleedde mij uit en ging met een omgeslagen handdoek mee naar de wellnessruimte. Door de glazendeur van de sauna zag ik Petra in vol ornaat zitten en… zag ik het nu goed??? Zij kneedde haar volle borsten met 1 hand terwijl de andere hand haar kale spleetje aan het verkennen was. Anja en ik keken elkaar verlekkerd aan bleven gebiologeerd naar dit schouwspel kijken. Omdat wij gewend zijn om naakt in de jacuzzi te zitten had ik dus ook nu geen zwemslip aan en zag Anja mijn penis steeds groter en dikker worden. Zozo sprak zij met een geile spanning in haar stem. Jij vindt het net zo geil als ik om Petra zo met `zichzelf in de weer te zien he? Ik moet bekennen dat ik Petra al vanaf dag 1 een hele mooie vrouw vindt. Ja lief, zei ik zacht met een hese stem. Ze ziet er lekker geil uit zo. Terwijl ik dat zei stond kleine John al even fier overeind en stond te kloppen als een slaghamer. Anja liet zich op haar knieën zakken en nam de volle 24 cm in haar mond en begon mij heel geil af te zuigen. Lang had ik nodig om tot een orgasme te komen in deze situatie en al snel spoot ik een volle lading sperma in Anja d’r mond wat ze gulzig doorslikte en mij vervolgens geil een knipoog gaf. Wat ons niet was opgevallen was dat Petra ons stiekem had bekeken en zich al snel naar een hoogtepunt had gevingerd.

Ik gaf Anja een heerlijk tongzoen en zei dat ik even iets te drinken ging pakken. Een inmiddels 4e fles rose 2 glazen voor de dames en voor mij een glaasje whiskey nam ik mee terug naar de wellnessruimte alwaar de dames al heerlijk in de jacuzzi zaten te genieten. Alstublieft dames uw levensvocht, zei ik lachend toen ik de glaasjes rose aan hun overhandigde. Zelf nam ik ook plaats in de jacuzzi die op een heerlijke 38 graden was afgesteld. Zowel Petra als Anja zaten wet rode koontjes van de hitte van de sauna én de rose heerlijk te genieten van de jacuzzibubbels. Het viel me op dat beide dames enigszins heen en weer schoven in de jacuzzi om de luchtbellen langs hun poesjes te laten gaan. Ikzelf voelde de jetstream langs mijn penis gaan en die werd daardoor zo hard als staal.

De jacuzzi is niet zo heel groot dus we raakten elkaar “per ongeluk” regelmatig aan. Anja en Petra zaten zichtbaar te genieten van het geborrel langs hun poesjes en zag dat zij via hun ogen en gelaatsuitdrukking met elkaar communiceerden. Anja schoof langzaam mijn richting op en lag haar hand op mijn bovenbeen die zij vervolgens licht masserend naar boven bewoog. Ondertussen was ook Petra mijn kant op geschoven en ook zij masseerde mijn boven been. Mijn penis werd er zo mogelijk nog harder en groter van. Anja had mijn penis gevonden terwijl Petra’s hand mijn ballen masseerde. Oh mijn God was was dit geil…. Ik sloeg mijn armen om beide dames heen en kon daardoor hun borsten heerlijk masseren en liet hun keiharde tepels tussen mijn duim en wijsvinger door rollen. Geil kreunden zij tegen elkaar op.

Rustig trekkend aan mijn keiharde paal gaf Anja mij een hele geile tongzoen Petra tikte tegen mijn wang en gaf mij ook een heerlijke geile tongzoen. Ik was op dat moment de gelukkigste man op de hele wereld. Anja en Petra wisselden de positie van hun handen waardoor Petra mij nu aan het aftrekken was. Jezusmina wat deed zij dat heerlijk. Ik trok de stoute schoenen aan en liet mijn handen onder water afzakken naar hun poesjes en liet bij beide een vinger naar binnen glippen. De dames raakte hierdoor in extase en na een aantal kneepjes in hun klitje kwamen zij al snel tot een orgasme.

Petra was toch brutaler dan ik dacht, nam geknield plaats op mijn schoot drukte een harde tepel in mijn mond welke ik als een baby aan het zuigen ging. haar handen had ze om mijn nek geslagen en ik voelde een derde hand mijn penis beetpakken die hem naar het heerlijke kale spleetje van Petra begeleidde. Anja zat ondertussen met haar andere hand de tepel van Petra te kneden en haar heerlijk te tongen. Met een harde kreun en een voorafgaand klein gilletje liet Petra zich over mijn penis zakken. Wat een knots, zei ze hijgend en moest even stil blijven zitten om te wennen aan de afmetingen. Langzaam ging zij bewegen en al snel was zij gewend en bereed mij als een volleerde rodeorijdster. Hijgend en kreunend van geilheid kwam zij tot een orgasme en tongde mij en Anja afwisselend. Anja die botergeil van dit alles en van de bubbels die langs haar poesje borrelde was geworden wilde mij nu ook in haar voelen. Petra stond op en Anja stond wijdbeens voorover geleund te wachten. Petra likte Anja’s bilspleet en lipjes en stak een vinger in haar kontje. Dit wilde Anja nooit, maar door de geile situatie was ze overal voor in. Ik liet de zusjes even gaan en kon zo zelf even bijkomen. Petra likte als een malle het spleetje van Anja en zoog aan haar klitje. Zij had 2 vingers in Anja’s poesje en 1 in haar kontje gestopt die zij flink bewoog, waardoor Anja, voor het eerst spuitend klaar kwam. Oh zusje, zei ze tegen Petra, zo hard ben ik nog nooit klaargekomen. En nu jij John, kom hier en ram die keiharde lul van je tot aan ej ballen bij me naar binnen, commandeerde Anja mij geil. Gehoorzaam als ik ben voldeed ik aan haar wens en na een paar flinke stoten stopte ik ook een vinger in haar kontje. ja schatje heerlijk, kreunde zij en ik voelde de hand van Petra aan mijn ballen en een vinger in mijn kont. Zij masseerde mijn prostaat als een pro. Wij waren zo geil dat ik mijn penis tegen Anja’s rozetje aanzette en haar anaal ontmaagde. Niet veel later kwamen we tegelijk klaar.

De jacuzzi sloeg af en uitgeteld maar nog steeds beregeil lagen we in het kalme water van elkaar na te genieten. De dames dronken het restant van de rose op en genot heerlijk van mijn whiskey en de 2 dames. Ik besloot mij af te douchen en ging in de kamer zitten. Na een minuut of 10 hoorde ik de douche lopen en kwamen er hijgende en kreunende geluidjes uit de wellnessruimte. Geil als ik nog was ging ik even kijken en zag dat Anja het poesje van Petra met een roze vibrator aan het bewerken was. Anja zelf had een ander type vibrator die zowel in haar kontje als in haar poesje zat. Geil kronkelde de 2 en kwamen beide snel weer tot een heerlijk hoogtepunt. Mij penis was ook al weer op oorlogssterkte stak zijn kop op door mijn badjas heen en ik ging op bed liggen om hem even heerlijk te strelen.

De dames droogde zich af en liepen ok de slaapkamer binnen. Een kreetje van blijdschap en geilheid slaakten zij toen ze mij zo zagen liggen en besprongen mij vrijwel direct. Afwisselend pijpten Petra en Anja mij en likte ik ik hun poesjes. Anja en Petra namen standje 69 aan en likten erop los. Zelf nam ik positie achter Petra en ook zij werd anaal door mij ontmaagd. Nadat de dames nog meerdere keren hun hoogtepunt hadden bereikt, spoot ik mijn laatste lading over hun gezichtjes heen en likten zij elkaars gezicht schoon.

Moe maar voldaan vielen we niet lang daarna in slaap…..

Dit was het begin van een vakantie om nooit meer te vergeten. De dagen erna hebben we een en ander nog eens dunnetjes overgedaan en als ik het niet meer bij kon houden genoten de zussen heerlijk van elkaar. Petra besloot de rest van onze vakantie bij ons te blijven…….

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner seksdate

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top