Skip to content

Momenteel actief

Voorbind dildo testen met bloedgeile vrouw
4.53/5 (17)

Mijn naam is Elise en ik ben een vrouw van 23 jaar oud. Ik heb in een sexshop gewerkt en daar heb ik een heel erg geile ervaring gehad. Er kwam een mooie vrouw binnen, die op zoek was naar een leuke dildo, voor haar vriendin. Ze vertelde dat het een voorbinddildo moest zijn en dat ze daarmee haar liefje in de kont kon neuken. Die man wilde dat namelijk al heel lang en daarom had zij besloten hen een handje te helpen. Ik vond het best wel veel en onnodige informatie, maar ik zocht een goede voor haar uit, die ik als lesbienne zijnde ook thuis heb liggen, als een meid eens fijn opgevuld wil worden. De vrouw bekeek het speeltje en keek mij toen aan. En toen gebeurde het. Ze vroeg mij of ik het misschien samen met haar uit wilde proberen.

Ik voelde mijn kut spontaan nat worden, echt waar. Ik liep naar de deur van de winkel, draaide deze op slot en hing het bordje wegens lunchen gesloten op en ging met de vrouw naar achteren. Daar pakte ik het speeltje uit en toen ik mij omdraaide, was zij al helemaal bloot. Ik keek vol ontzag naar haar geweldig mooie lichaam. Ze had lange benen, een stevig kontje en een geschoren poes. Haar borsten waren puur natuur en hingen een heel klein beetje, maar dat vind ik juist mooi. Ook ik ging uit de kleren en de vrouw ging op een stoel zitten, op haar onderrug en gooide haar lange, soepele benen over del euningen en ik wist wat ze wilde. Ik bond eerst de voorbinddildo om en ging toen met mijn gezicht bij haar kutje zitten en likte aan haar klitje. Die was heel erg gezwollen en bijzonder gevoelig, dus besloot ik er een beetje rondom te gaan likken, zodat het nog wel lekker was, maar niet al te intensief. Mijn vingers namen het werk bij haar klitje over en ik begon de rest van haar poesje te proeven. Ze was werkelijk ontzettend nat, ik kan er nog niet over uit. Het geil droop langs mijn kin en ik ging door, tot ze bijna klaarkwam. En toen stopte ik. Ik stak de voorbinddildo op dat moment in haar kutje en begon haar heel langzaam te naaien. In die dildo zit ook een dildo, die dan bij iedere stoot bij mij naar binnen gaat. Daarom heb ik die versie ook thuis liggen haha!

Ik neukte haar diep, streelde met mijn handen over haar borsten en onderbuik en neukte harder, tot ik zelf en precies een tel later de vrouw ook heerlijk klaar begon te komen. Ik voelde mijn hele lichaam in vuur en vlam staan, dat was een echt intens orgasme. Ik moest even bijkomen ne liet mij op de grond zakken. We moesten allebei lachen, al wisten we beiden niet zo goed waarom. Uiteindelijk trokken we de kleren weer aan en aangezien het een succes was, kocht de vrouw de voorbinddildo voor zichzelf en een tweede voor haar vriendin en haar man. En omdat het neuken kort maar krachtig was, besloten we samen wat te gaan eten voor de lunch. Het was heel gezellig, alleen heb ik die bloedmooie vrouw nooit meer gezien. Maar in mijn fantasieën leeft ze nog heerlijk geil voort. Ik werk inmiddels in een ijssalon, dus dit soort ervaringen zal ik op mijn werk waarschijnlijk niet meer meemaken. Hoewel, je weet natuurlijk nooit. Er zijn tenslotte wel gekkere dingen gebeurd, nietwaar?

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top