Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan met een collega
3.56/5 (18)

Bij ieder groot bedrijf lopen er altijd wel collega’s rond waar je wel eens wat mee zou willen doen. Over het algemeen doen we dat niet. Ik echter wel. Ik wil mijn naam niet noemen en ook het bedrijf waar ik werk niet maar ik kan wel zeggen dat ik een behoorlijke vreemdganger ben geworden. Ik ben niet getrouwd maar heb wel een relatie die inmiddels al 8 jaar stand houdt. Ik ben ook gek op mijn vriendin en zij denk ik ook wel op mij. En dat maakt het vreemdgaan juist zo leuk en spannend om te doen. Op het werk heb ik een heel erg leuke meid leren kennen. Dat is inmiddels 4 jaar geleden en dat is ook de eerste meid waarmee ik verder ben gegaan dan flirten.

We moesten enige tijd samenwerken en dat zorgde ervoor dat we elkaar wat beter leerden kennen. Na het werk gingen we dan wat drinken en langzaam maar zeker werd dat steeds intiemer. Het hele proces duurde ongeveer een maand. Ze wist heel goed dat ik al iemand had en dat kon haar niets schelen. Ze had gewoon zin in mij. Ze zei dat ze het aan niemand zou vertellen en dat het maar bij die ene keer kon blijven. Dat ze mij niet meer zou lastigvallen met vragen erover als het eenmaal een keertje gebeurde. Ik had het helemaal niet erg gevonden als het vaker zou gebeuren en uiteindelijk zou ik daar ook zelf voor gaan zorgen maar eerst maar eens die eerste keer met elkaar naar bed gaan en dat zou de volgende avond gaan gebeuren.

Thuis vertelde ik dat ik over moest werken en dat gaf mij de tijd om bij mijn vrouwelijke collega op bezoek te gaan. Dat was trouwens wel behoorlijk spannend, gezien ze toen nog twee straten bij mij vandaan woonde. Ik ken veel mensen in de buurt waar ik woon dus ik moest zo opvallend mogelijk naar haar huis toe. Ik heb het idee dat het mij lukte, ik heb in ieder geval geen vragen gehad over wat ik daar die avond deed of zo. Bij haar thuis begonnen we meteen te zoenen. Het was een spanning die natuurlijk al eventjes aan het opbouwen was en dat kwam op dat moment tot een hoogtepunt. Onze kleren vlogen door de huiskamer, waar de gordijnen dicht waren zodat niemand ons kon zien. Ze vertelde mij dat ze zo blij was dat ik er was en dat ze mij zou laten genieten en weet ik veel wat nog meer. Ik had er ook heel erg veel zin in maar zat er niet zo erg in zoals zij erin zat. Ik wilde gewoon eens seks met een andere vrouw en dat zou het dan zijn. Maar ik ging er mee in want ik wilde het, als het mij beviel, vaker met haar doen.

Ze zat op een gegeven moment naakt voor mij. Ook ik was helemaal naakt en ik genot van haar handen die over mijn billen gingen terwijl ik voor haar stond en hoe haar mond om mijn pik sloot en ze mij heerlijk aan het pijpen was. Ze drukte tegen mijn billen terwijl ze pijpte en zo ging ik diep in haar mond en keel. Ze was een wilde, dat werd mij zo wel duidelijk. Ze haalde mijn pik uit haar keel en hij was helemaal nat van al haar speeksel. Ze likte langs mijn lul terwijl ze er lekker aan trok en nam hem weer in haar mond en legde haar handen om mijn ballen geen. Ik greep haar bij de haren en begon haar in haar keel te neuken. Ik zag hoe haar mascara uit begon te lopen.

Na een tijdje kwam ze omhoog en ging ze naar de eetkamer, gooide de papieren die er lagen van de tafel af en ging er op liggen. Haar benen wij, klaar om mij te ontvangen. Ik stond tussen haar benen aan het eind van de tafel en begon haar flink te neuken. Voor mij verder geen gespeel en gedoe die avond. Ik wilde in haar om te ervaren hoe zij voelde. Nou, ze voelde heel erg goed. Ik neukte dat nauwe spleetje daar op de eetkamertafel en dat ding begaf het haast onder al het geweld. Ik keek naar die sappige natte spleet terwijl mijn glimmende pik er in en er weer uit aan het rammen was en ik kwam klaar. Ik trok mij terug en spoot over haar buik heen. Ze leek een beetje teleurgesteld maar ik was tevreden. Uiteindelijk snapte ze het wel, zo zei ze. Ik zei dat ik naar huis moest want anders zou mijn vriendin zich afvragen waar ik bleef.

Thuis ging ik mij opfrissen en daarna heb ik ook nog de liefde met mijn vriendin bedreven. Want dat is het als ik met haar ben. Met die collega ging ik nog een keer of 8 naar bed, waarna zij ergens anders een baan aangeboden kreeg die ze niet kon laten schieten. Ik vond het prima want er liep inmiddels alweer een ander waar ik een oogje op had laten vallen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top