Skip to content

Momenteel actief

Het heerlijk avondje is gekomen
​Dit verhaal bevat momenteel nog geen waarderingen. Wees de eerste !

Afgelopen zaterdag vierde ik Sinterklaas met m’n vriendinnengroep. Ik vind het altijd leuk om ‘mijn meiden’ weer te zien en we zijn met z’n alle een stel prachtige meiden om te zien. De ene is rood, de ander bruin, blauwe ogen, groene ogen maar eentje springt er vanaf het begin tussen uit. Ze heet Riska en is een prachtige Hollandse schone; lang blond haar, kat achtige ogen en een mooie glimlach. Ze is lang, heeft een geweldig figuur met een stel lekkere tieten en een geweldige kant waar je maar naar blijft kijken. Stiekem ben ik altijd een beetje dol op der geweest; in mijn puberteit had ik al een kleine crush op der en dit ooit eens verteld toen ze mij een keertje ’s avonds belde…

Ze was een schaal met pepernoten aan het ronddelen en ik bleef maar naar haar staren; ”Leuk jurkje heb je aan, nieuw?” vroeg ik terwijl ik in de schaal graaide. “Ja mooi he?” zei ze vrolijk en poseerde even. De andere meiden gaven haar ook de complimenten en je zag dat ze nog meer straalde. We deden niet aan dobbelspelletjes maar gaven elkaar gewoon de cadeautjes, ik heb het vermoeden dat zij mijn lootje had getrokken. Ik had er wat typische meiden dingen op staan zoals make-up, kleding en parfumbonnen. Altijd dus gissen… maar eerst het gedicht; ze had goed haar best gedaan en ik kwam niet meer bij van haar ondeugend gedicht. “Dank je wel lieve Sint” zei ik sarcastisch en pakte gauw het cadeautje uit. Hoera; wat een verassing; het was een nieuwe dildo. Die had ik nog niet, dus ik was erg blij en tevreden. Stiekem kijk ik naar Riska en ze gaf me een knipoog, ik krijg het niet snel warm maar deze meid doet wat met me. De avond ging verder en het werd steeds later. We bleven allemaal bij een meisje slapen en hadden een schattig en sexy pyjama feestje.

Ik wilde naar de badkamer gaan om mezelf even op te frissen en om te kleden. Volgens mij was er iemand in de badkamer want ’t licht was aan en de deur stond op een kiertje. Stil en voorzichtig keek ik en zag hoe Riska in haar blootje stond bij de wasbak en ze was haar haar aan het doen, terwijl ze in de grote spiegel keek. Ze kon mij niet zien en ik zat heel stil te kijken. Ik kreeg het warm van der, en dan stond ik alleen maar naar haar te kijken. Mijn ogen gingen van haar prachtig lang blond haar naar haar rug en het schattige kuiltje boven haar kont. Twee perfecte benen met de nagels roze. Ze draaide zich om en ik zag haar borsten nu in het echt en niet verhult onder haar kleding. Ik kon het niet meer en draaide even een rondje om zogenaamd de badkamer in te lopen. Ze zag me binnenkomen en schrok niet eens. “Jezus Ris, wat ben je mooi” zei ik zacht en bleef der aan staren. Ze lachte lief zoals ze altijd deed en liep naar me toe.

Ze stond voor me en zoende me. Haar zachte volle lippen op de mijne. Het leek of ik droomde. Of ik gekust werd door een prinses. Na jaren fantaseren over haar was het nu eens eindelijk een feit. Onze tongen zochten elkaar en toen we elkaar gevonden hadden leek er een bliksem in te slaan. M’n handen gingen over haar zachte huid heen, over haar schouders, haar zij en rug naar beneden. Ik kneep zachtjes in haar kont en het voelde zo heerlijk aan. Riska friemelde wat aan m’n blouse en maakte de knoopjes langzaam maar spannend open. Ze deed m’n blouse uit en trok mijn zwart hemdje uit en bewonderde m’n zwart kanten bh. Ik deed m’n bh uit en we lieten onze mooie borsten over elkaar glijden. Onze tepels speelde elkaar en we hadden kippenvel van opwinding. Het was een mooi gezicht. Ze boog wat door haar knieën en zoende m’n borsten teder, terwijl ze met haar prachtige kat achtige ogen omhoog keek. Ik smolt weg..

Mijn hand ging door haar haar en kuste haar voorhoofd. Ze pakte mijn hand en nam me mee naar de douche, ik kleedde me snel uit en we lachte samen ondeugend en Riska draaide de kraan open. Het was even veel te koud maar ze draaide gelukkig wat bij. Ik pakte de roze douchepoef en deed er veel douchegel op, hield het even onder de kraan en zeepte haar goed in. Ik vond het zo spannend om haar in te zepen, wat was ze prachtig en wat was het fijn om haar aan te raken, kon niet van haar afblijven en we zeiden eigenlijk geen woord. Voorzichtig drukte ze zich tegen mij aan zodat ze me in kon zepen zonder poefje. Ik begon haar te zoenen en ze zette haar handen op m’n billen en tilde me voorzichtig op en zette me tegen de tegels aan. Ik klemde één been om haar heen en voelde haar hand op m’n bil terwijl haar andere hand alles streelde.

Ze wreef met haar handpalm over m’n kutje heen en stak haar vinger en kwam gelijk op m’n klit. Ik voelde weer een bliksem door m’n lijf gieren en hield haar stevig vast, gaf een knuffel en zoende haar super intens. Ze vingerde me zoals ik weinig ben gevingerd, dit is hoe vrouwen het aanvoelen. Natuurlijk was ik ook benieuwd naar haar lekkere poes en ging op zoek. Ik kon mezelf niet bedwingen en deed hetzelfde en we stonden heerlijk tegen elkaar met de vingers diep. Ze werd steeds natter en ik had er ook niet zo’n moeite mee. Het was zo geil om te horen hoe ze klaarkwam op m’n hand. Later, toen we aan het afdrogen waren en onze pyjama’s aantrokken om nog even een kopje thee met een amandelspijs in piemel-vorm te eten vroeg ze of ik ‘gezellig’ bij haar in bed kwam liggen. Ik begreep als geen ander wat ze bedoelde en de andere meiden besloten ook om in tweetallen naar bed te gaan. Ik lag lepeltje-lepeltje tegen haar aan en haar heerlijke kont lag in mijn schoot. Een arm om haar heen en ze pakte mijn pols en legde mijn hand op haar borst. Mijn hand plofte zacht op haar heerlijke borst en bij ’t strelen voelde ik haar tepel stijf worden. Ik kwam wat omhoog en gaf een kusje in haar nek, ze begon weer zo lief te lachen en draaide zich om en gaf een kus op m’n mond; “Slaap lekker lieve Nannie van me” zei ze. “Slaap lekker Rissie” en het duurde niet lang, of ze viel in m’n armen in slaap…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top