Skip to content

Momenteel actief

Geheime seksrelatie met mijn halfzusje
4.6/5 (53)

Een aantal jaren geleden woonde ik bij mijn halfzusje in. Ik was net gescheiden en had even geen huis, laten we het daar maar bij houden anders wordt het een te lang verhaal. Mijn halfzusje is een ongelooflijk mooie en sexy meid maar ik had er nooit aan gedacht dat het ook iets tussen ons kon worden. Want we hadden tenslotte dezelfde vader. Maar het bleek doordat ik daar woonde toch te kunnen gebeuren.

Want op een gegeven moment ga je elkaar toch eens naakt zien. Eerst was het ongemakkelijk. Ze kwam midden in de nacht van het toilet af en ik moest ook plassen en we waren allebei naakt omdat we naakt slapen. Ik probeerde niet te staren maar dat was heel moeilijk. Ik zag wel dat haar ogen zich op mijn pik hadden gericht en dat ze een soort glimlach kreeg. We lieten het gaan maar het was wel het begin van iets. Want ineens kwam ze “per ongeluk” de badkamer in als ik aan het douchen was. Allemaal dat soort zaken. Ik moet bekennen dat ik het niet onplezierig vond. En op een dag dat ik dus na een lange dag werken even een douche nam om te ontspannen gebeurde het inmiddels bijna onvermijdelijke.

Mijn halfzusje kwam weer de badkamer in. Ditmaal niet per ongeluk. Ze deed de schuifdeur van de douchecabine open en stapte geheel ontbloot bij mij onder de douche en zei geen woord. Ik was benieuwd wat er ging gebeuren. Natuurlijk had ik haar kunnen vragen wat ze van plan was. Echter maakte dit het vele malen spannender. Ze pakte een washandje en deed daar wat zeep op. Ze begon mij te wassen eerst mijn bovenlijf maar al vrij lot kwam ze bij mijn penis uit en deze was ze behoorlijk goed aan het wassen. Uiteindelijk liet ze de washand vallen en greep ze zowel mijn ballen als mijn pik vast en masseerde ze alles zodat het goed hard was.

Ik leunde met mijn rug tegen de muur en liet haar gewoon haar gang gaan. Ze zakte en ging op haar billen zitten met haar benen wijd. Ze speelde met haar mooie poesje terwijl ze mij heel rustig maar met flinke zuigkracht begon te pijpen. Het was een mooi gezicht om haar volle lippen steeds over mijn eikel te zien glijden. Ze kwam overeind en draaide haar strakke kontje mijn kant op. Ze spreidde haar benen en ik wist wat ze wilde. De grens overgaan. En dat deed ik want ik had heel erg veel zin gekregen. Ik dreef mijn paal diep in haar en ze slaakte een zucht. Ik begon te stoten terwijl mijn handen over haar lichaam gleden. Ik wilde alles van haar lijf voelen terwijl ik haar daar aan het naaien was. Door het water was er veel geluid van lichamen die tegen elkaar aan het rammen waren en dat maakte het nog veel heter.

Na een aantal minuten flink in en uit haar strakke kut te hebben geramd voelde ik dat ik klaar ging komen. Ik liet mijn halfzus zich omdraaien en ik tilde haar been op en neukte haar zo terwijl ik klaarkwam. Ik spoot in haar en keek haar diep in haar ogen aan en zag dat ze genoot. Daarna heb ik haar nog flink gevingerd tot ook zij tot een orgasme kwam. Sindsdien hebben we het samen nog meerdere keren gedaan, ook nu ik niet meer bij haar in huis woon. We hebben een geheime relatie die gebaseerd is op seks en door het taboe eromheen genieten we er dubbel zoveel van.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top