Skip to content

Momenteel actief

Angela is mijn favoriet
3.71/5 (14)

Angela is de tiener die je neuken wilt. Als het gaat om 18 jaar oude meisjes met een heerlijk lichaam, dan staat zij helemaal bovenaan de lijst. We hebben elkaar in de chat ontmoet ergens online en het klikte direct. Ze wist dat ik ouder was dan haar en dat vond ze nou juist zo aantrekkelijk, zo vertelde ze mij. Zo schreef ze op een dag dat ze wel eens met mijn pik wilde spelen. Dat ze dan alles wilde doen en ik het toe moest laten. Ik trok de stoute schoenen gewoon aan en zei dat dit geen enkel probleem was en dat ze direct wel naar mij toe mocht komen. Helaas woonde ze 2 uur bij mij vandaan. En dus besloot ik om een hotelkamer te boeken bij haar in de stad, waar ze dan naartoe kon komen.

Ik zat daar de volgende dag te wachten en ineens werd er op de deur geklopt. Daar was ze, met een lange regenjas aan, heel klassiek. Ik had allang door dat ze er niets onderaan had en toen de jas op de grond viel, was ik niet door het bloot zijn verrast, maar wel door de schoonheid van haar overheerlijke lichaam. Ze was nog wulpser dan ik voor ogen had. Een mooie taille met volle billen aan de achterkant en voor twee tieten waar ik eindeloos mee zou kunnen spelen. Een kutje dat er strakker uitzag dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik kleedde mij uit, mocht niets doen verder dan op het bed gaan liggen. Hoewel ze mij opwond, was mijn lul nog slap. Daar bracht het tienersletje Angela wel heel rap verandering in. Ze nam het ding in haar handen en speelde er wat mee, waarna ze hem af begon te trekken en aan mijn net geschoren ballen begon te zuigen. Ik ging haast door het dak heen zo lekker was het. Ze bleef rukken en mijn paal was uiteindelijk volledig hard. Ik greep haar bij het hoofd en begeleidde haar op en neer toen ze mijn pik helemaal in haar mond nam en ze vond het zalig om een beetje gecontroleerd te worden. Ze kreunde diep en mijn lul gleed zo ineens helemaal in haar keel. Daar had ze duidelijk ervaring mee en voor mij was dat voor het eerst. Een absolute aanrader!

Ze zoog door en uiteindelijk hield ze op en liet ik haar na een paar heerlijke standjes, zoals ik op haar, standje 69 en achter haar liggen, op haar knieën zitten zodat ik haar zo kon af neuken. Zo noem ik dat. Want ik was klaar om te gaan spuiten. We lagen al ruim drie kwartier te neuken en ik vond het wonderbaarlijk hoe lang ik het vol had gehouden. Maar nu was het tijd om mijn zaad over dat heerlijke lichaam te gaan spuiten. Ik neukte haar hard achterlangs, haar lichaam schudde van alle stoten en haar mooie volle billen dus ook. En dat vond ik zo botergeil dat ik na een paar minuten al mijn zaad over haar mooie billen spoot. Ik zat daar met knikkende knieën, zo heerlijk was het orgasme. Direct daarna draaide Angela zich om en zoog ze nog even lekker aan mijn staaf. Schokkend zat ik daar terwijl mijn lul langzaam slapper werd.

Na die ontmoeting heb ik haar eens bij mij thuis ontvangen. Ze had haar rijbewijs gehaald en kwam direct naar mij toe. Om het te vieren hebben we de hele nacht wilde sex gehad. Ik hoop dat dit nog wel een tijdje door zal gaan, want ik ben er best wel verslaafd aan geraakt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top