Skip to content

Momenteel actief

Ze werd het zusje uit mijn natte droom
4.23/5 (39)

Mijn naam is Lukas en ik heb een zusje. Ze is 2 jaar jonger en heeft een heel erg mooi lichaam. Sinds een aantal jaren ben ik een beetje over haar aan het fantaseren. Natuurlijk val ik ook op meisjes buiten mijn familie maar ik ben gewoon geil op haar lichaam geworden. En in mijn natte dromen komt ze naar mijn kamer en gaat ze mij seksueel verwennen. Heel lang zou ik hebben moeten zeggen dat het helaas bij dromen is gebleven, tot voor kort. Want een aantal maanden geleden is er iets begonnen vanuit mijn zusje. Ze is volwassener geworden in haar gedrag en uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat ze met een vriendje naar bed was geweest. En dat heeft iets in haar losgemaakt. Ze was helemaal dol op seks geworden zo leek het en was zelfs met mij aan het flirten of liever gezegd mij aan het verleiden. Dat deed ze door in korte rokjes en strakke broekjes uitdagend voor mij te bukken, met haar benen gestrekt en dan over haar schouder naar mij kijkend n zelfs zo nu en dan op haar kont slaand. Dat soort taferelen moet je dan aan denken.

Het was natuurlijk voeding voor mijn fantaseren en voor mijn natte dromen. Tot ze vorige week ineens in de avond op mijn kamer kwam. Ik was aan een project op het internet aan het werken en ze kwam kijken wat ik aan het doen was want ze verveelde zich. Onze ouders waren die avond uit eten met vrienden en dat was maar gelukkig ook. Ik liet haar zien waar ik mee bezig was en ze vond het leuk. Ze vroeg of ze mij iets mocht laten zien waar zij heel veel interesse in had en ik vond het leuk dat ze dat wilde dus ik liet haar een ander tabblad openen. Ik moest even wegkijken van haar want het was een verrassing. Oen ik weer kijken mocht zag ik een filmpje afspelen van een jonge meid die een dikke pik aan het afzuigen was. Mijn zusje keek mij aan en vroeg of ik het fijn zou vinden als zij dat bij mij zou doen. Mijn hart ging tekeer. ‘Is dit een grapje ofzo?’ zei ik want als ik zomaar ja zou zeggen dan zou ze misschien lachen en mij een viespeuk noemen. Je weet vast wel hoe jongere zussen kunnen zijn.

Haar antwoord was het omhoogtrekken van haar shirt en het wrijven over mijn kruis. Ze wilde het echt! Ik stond nog en maakte mijn broek los en ging met een inmiddels hard wordende lul op bed zitten, met mijn benen wat van elkaar. Mijn zusje kwam naar mij toe en ging tussen mijn benen zitten en begin met mijn pik te spelen. Het voelde heel erg fijn en al snel nam ze mijn lul zo in haar mond. Ze begon heel erg lekker te zuigen en na een minuut of drie denk ik zei ze dat ze het ook wel zou aandurven met mij te neuken. Uit de kontzak van haar spijkerbroek haalde ze een condoom, scheurde het pakje los en binnen een paar tellen had ze hem om mijn lul heen. Die schokte al door de aanraking, zo gevoelig was ik.

Ze kleedde zich helemaal uit en duwde mij achterover en ging gewoon op mijn pik zitten en begon mij te berijden. Ik kon het bijna niet geloven maar genoot van iedere beweging van dat sexy lijfje en dat strakke kutje op mijn pik. Ik greep haar en legde haar op haar rug. Ze sloeg haar benen om mij heen en ik neukte diep in haar terwijl mijn bekken tegen haar aan ramden en al snel kwam ik diep in haar klaar. Ze moest lachen en zei dat het “kort maar krachtig was” maar ook dat het naar meer smaakte. Later die avond hebben we het nog een keertje gedaan en die keer langer en in meer standjes. Ook heb ik haar laten klaarkomen. Althans dat denk ik, of ze kan het geel erg goed faken.

Na die twee keer is het nog niet weer gebeurd maar mijn zusje laat mij zo nu en dan weten dat ze nog wel geil op mij is. Zodra mijn ouders weer eens weg zijn dan ga ik kijken of we weer iets kunnen doen samen.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top