Skip to content

Momenteel actief

Je mag soms best een sletje zijn (2)
5/5 (1)

In de vakantie was ik vrijwilligers werk gaan doen in Italië. Een goedkope manier om wat van de wereld te zien als je weinig geld hebt. Met een groep uit heel Europa hadden we geholpen bij een verbouwing van een oud kasteel. Toen ik na drie weken met de trein terug ging, moest ik snel overstappen op Florence. Ik moest de trein vanuit Rome hebben naar het noorden. Door een lichte stress ben ik echter in de verkeerde trein gestapt. We reden naar het zuiden. Ik raakte in lichte paniek, mijn beltegoed en geld was op en de trein bleek naar Rome te rijden.

Om 8 uur ’s avonds kwam ik aan in Rome Termini. Een wat ongure plek. Ik besloot maar een eind te lopen om een slaapplek te vinden. Na 2 uur lopen kwam ik op een stil besloten parkeer terrein, waar ik in mijn slaapzak in slaap viel. Toen de zon opkwam werd ik meteen wakker, bang om gevonden te worden. De weg terug naar Termini leek langer dan de avond ervoor. Ik bedacht me dat ik nog een telefoonkaart had. Op Termini belde ik de organisatie, legde mijn situatie uit, waarna ze zeiden een contact persoon te sturen.
Uren zat ik tegen de muur te kijken naar de hectiek op het station. Ik vroeg me af of er nog iemand zou komen. Toen ik de moed al bijna opgegeven had en me bedacht dat ik misschien beter kon gaan liften kwam er een priester op mij af. In het Italiaans zei hij iets wat ik niet kon verstaan. Ik liet hem een document zien van de organisatie en hij zei: si si en wenkte me om mee te komen. Ik twijfelde, maar hij zag er aardig uit, een vriendelijke veertiger met een klein buikje en een vriendelijke blik in zijn ogen.
We liepen een paar straten totdat we bij een appartementencomplex kwamen. We moesten een paar trappen ophoog naar een mooi sober appartement met houten vloeren en oude meubels. Hij wees naar een deur waar een badkamer achter bleek te zitten. Ik wees naar mijn kleren, die vies waren, ik stonk een uur in de wind vermoede ik. Hij gaf me een badjas en wees op de wasmachine in de badkamer. Waar ik mijn vieze kleren indeed. Na een hele lange douche deed ik de te grote badjas aan en ging terug naar de woonkamer.
Het rook er naar eten. Hij was pasta aan het maken en niet veel later kwam hij terug met een bord pasta en een glas wijn. Ik schrokte het op. Het was al het begin van avond. Hij bracht een kussen en dekentje die hij op de bank legde. Hij wees naar zichzelf en vervolgens naar de voordeur. Waarna hij een slaap gebaar maakt en naar de bank wees. Ik knikte, was zo moe, kon wel dagen slapen. Toen ik ging liggen viel ik meteen in slaap.

Toen ik wakker werd was het weer licht geworden. Ik hoorde de eerste auto’s onder het raam en een vuilniswagen zo te horen. Ik keek door mijn oogwimpers en zag ik hem zitten aan de andere kant van de bank. Hij had een badjas aan, mijne? Toen ik dat opmerkte besefte ik ook dat ik zelf naakt was onder het dekentje. Ik trok het dekentje iets hoger, hij glimlachte toen hij dat zag. Ok, e buono zij hij, waarna hij zijn hand van de rugleuning liet zakken op mijn kontje legde. Ik lag nog op mijn buik. Instinctief duwde ik mijn kontje iets omhoog, hij glimlachte weer en begon over mijn kontje te wrijven. Ik kon een kleine hmm niet onderdrukken. In het eerste minuutje dat hij over mijn kontje aaide, trok hij stukje voor stukje mijn dekentje weg, totdat ik naakt op mijn buik om de bank lag. Ik had al weken geen fysiek contact gehad en masturbatie deed ik niet, ik had gemerkt dat dat mijn seksuele uitstraling verpeste. Ik was zo geil als boter op dat moment. Die heerlijke handen over mijn kontje en lichaam. Hij duwde tegen de zijkant van mijn knieën, ik werkte natuurlijk mee met zijn aanwijzing, waardoor ik automatisch met mijn knieën op de grond ging zitten. Ik deed een paar stappen met op mijn knieën waardoor ik recht voor hem zat. Hij keek naar beneden en aaide over mijn hoofd. Si si, e bene. Hij knoopte zijn badjas open, ik was benieuwd naar zijn piemel. Zijn badjes viel open en er stond een mooie piemel voor me. Ik likte eerst zijn paal en keek of het hem beviel. Met een grote grijns keek hij naar beneden. Met 1 hand pakte hij een deel van mijn haar en leidde mijn mond naar zijn eikel. Hij duwde me rustig naar beneden. Hij wou het heel rustig. Een paar seconden rustig naar beneden en weer omhoog. Na 1 minuut liet hij me los en begon in geil gepassioneerd langzaam zijn paal en ballen te likken en naar hem te kijken, waarna hij weer mijn haar pakte en zijn lul diep in mijn mond duwde. Dit ging iets ruiger en sneller. Dit is niet een man die moeilijk klaarkwam dacht ik bij mezelf. Ik probeerde zijn tempo te volgen en de lessen toe te passen die ik geleerd had, met mijn tong likte ik onder zijn eikel als ik omhoog kwam.

Ik was helemaal geil en totaal in het moment met zijn lul in mijn mond, heerlijk, na een paar minuten versnelde hij nog een beetje en een eerste lading spoot bij in mijn mond, waarbij hij me nog wat dieper duwde. In de volgende stoten kwam de rest. Ik stribbelde niet tegen en keek geil naar boven. Dit stimuleerde hem om rustig door te bewegen. Toen zijn piemel iets slapper liet hij hem uit mijn mond vallen. Er zat sperma op zijn lul. Ik keek naar boven om te kijken wat hij wou. Hij knikte, waarna ik slikte en zijn lul af begon te likken. Toen zijn lul weer schoon was kreeg ik een heerlijk bakje koffie.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top