Skip to content

Momenteel actief

Vreemdgaan met lekkere dame
4.32/5 (19)

Mijn naam is Anton. Ik heb een baan als magazijnmedewerker en heb het heel erg naar mijn zin. Ik ben al 8 jaar getrouwd en ben heel erg blij met mijn vrouw. En hoewel ik ongelooflijk veel van haar houd heb ik toch een keertje het avontuur met een andere vrouw gezocht.

Als magazijnmedewerker kom ik ook in contact met klanten die zo nu en dan een bestelling op komen halen. Met zo’n klant ging ik vreemd. Het zijn zelfs een aantal keren geweest maar laat ik over die eerste keer even vertellen. Ze had haar bestelling bij mij opgehaald en ik vond haar al op een verleidende manier naar mij kijken. Maar ik dacht dat ik het maar inbeeldde omdat ik haar leuk vond en het ook stiekem hoopte. Ene beetje flirten kan tenslotte geen kwaad zo dacht ik bij mijzelf.

De tweede keer dat ze kwam ging ze een stapje verder en vroeg ze mij of ik een relatie had. Precies op dat moment besloot ik heel snel “nee” te zeggen. Toen kreeg ik een glimlach en een kaartje van haar met haar adres erop. Als ik zin had om haar beter te leren kennen mocht ik die avond na 8 uur wel bij haar langskomen. Het verbaasde mij dat mijn collega’s niets was opgevallen maar ik was er tegelijkertijd ook blij mee. Zo was het mijn geheimpje. Ik wilde er gewoon heen. De spanning was verrassend leuk om te ervaren en ik ging er helemaal in op. Dus verzon ik een simpele smoes om die avond de deur uit te gaan. Mijn vrouw had geen enkel vermoeden want ik deed dat soort dingen niet. Ze moest eens weten. Ik reed naar het adres toe en het was een mooi huis.

Aan de auto die ze reed als ze spullen kwam halen had ik al kunnen zien dat ze het redelijk goed voor elkaar had. Ik kwam bij de voordeur en ze had mij denk ik al aan zien komen want ze stond op mij te wachten. Ze liet mij binnen, nam mijn jas aan en vroeg wat ik wilde drinken. Op de bank zaten we met wat rustige muziek op de achtergrond en we waren aan het praten. Het was gezellig en het werd steeds intenser. Uiteindelijk vertelde ze mij dat ze al vanaf die eerste keer een aantrekking tot mij voelde en ze wilde weten of ik dat ook zo had ervaren. Het was niet helemaal waar voor mij maar natuurlijk zei ik dat het wel zo was. En voor ik er erg in had klom ze op mijn schoot en begon ze in mijn nek te zoenen en zelfs aan mijn oorlel te sabbelen. Mijn trui trok ze over mijn hoofd uit en ze maakte haar blouse los en deed behendig haar bh uit. Ze had geweldige borsten, flink meer dan een hand vol.

Ze zoog aan mijn tepels en terwijl alle kledingstukken bij ons beiden stuk voor stuk uitgingen baande ze zich een weg naar beneden en had ze haar mond op mijn pik en begon ze deze vakkundig hard te maken. De spanning die ik toch wel had ebde weg en ik genoot. Ze zoog mijn lul lekker hard, waarna ik haar op haar rug liet liggen en heel rustig aan haar kutje ging likken en haar vingerde. Toen ging ik op mijn knieën tussen haar benen zitten en stuurde ik mijn eikel naar kaar kutje en ging ik heel rustig naar binnen. Als er nog een weg terug zou zijn geweest was die nu afgesloten. Ik neukte haar terwijl ze haar benen om mijn middel vouwde. Ik ging diep in haar en speelde met haar tieten. Terwijl mijn pik tot aan de wortel in haar zat leunde ik naar voren en kuste ik haar. Ik greep haar middel en trok haar omhoog zodat ze vrijwel automatisch op mijn schoot kwam te zitten. Ze bereed mij terwijl we elkaar stevig omhelsden sneller en harder ging ze op en neer. Ik kon haar strakke kutje over mijn pik glijden en zo kwamen we samen op fantastische wijze klaar.

Na die eerste keer was de spanning er wel af. We hebben nog een keer of vier met elkaar geneukt en dat was veel langer en intenser. Uiteindelijk heb ik het afgekapt. Ik kon het niet meer, mijn schuldgevoel was te groot geworden. Ze vond het wel jammer maar had er vrij snel vrede mee. Ik heb haar ook niet meer op het werk gezien. Misschien is dat ook wel beter zo. Aan mijn vrouw heb ik het nooit verteld. Ik weet ook niet of ik dat ooit ga doen als ik heel eerlijk moet zijn.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top