Skip to content

Momenteel actief

Caroline heeft een pik
4.32/5 (22)

Caroline is een shemale die heel gelukkig is met Frank, op een dag gleed haar hand in zijn onderbroek en toen ze hem weer eens tevoorschijn liet komen, hield ze zijn inmiddels aardig harde pik tussen haar vingers. Plagend likte ze aan zijn gezwollen eikel en kuste ze op het puntje. Haar tong bewoog naar zijn ballen toe en likte vanaf daar weer naar boven toe. Vervolgens stond ze op en klom bovenop Frank, nadat ze haar eigen rokje en slipje had uitgedaan. Ze nam de 69 positie aan en haar lul stond nu vlak voor Frank zijn open mond, die zonder blozen het behoorlijk grote ding naar binnen zoog, zijn hoofd heen en weer bewegend, ondersteund door kreunende geluiden. Zo zogen ze elkaar enkele minuten lekker af. Totdat Frank haar kont omhoog tilde en zich onder haar vandaan wurmde. Hij ging achter haar zitten en masseerde haar ronde billen, trok ze uit elkaar en spuugde op haar anus, waarna hij zijn speeksel goed uitsmeerde. Hij drukte zijn purperen eikel tegen haar kontgaatje aan en drukte hem voorzichtig naar binnen. Caroline slaakte een klein kreetje. In een rustig en heerlijk voelend tempo neukte Frank haar kontje. Het voelde heerlijk vrouwelijk aan. Caroline trok aan haar harde lul terwijl de pik van Frank in haar met spuug doordrenkte kontgaatje pompte. Hij sloeg met zijn vlakke hand op haar billen en het geluid echode door de huiskamer heen. Caroline haar billen werden rood na de tweede klap en Frank kuste er zachtjes op, in de hoop verkoeling te brengen op haar geplaagde zitvlees.

Nu was het Caroline haar beurt om te neuken. De twee wisselden van plek en Caroline haar smalle maar grote pik schoof zonder enige moeite tussen het zachte bilvlees van Frank. Ze neukte hem eerst rustig, maar omdat ze dit gevoel zó lang had moeten missen, verhoogde ze al gauw haar tempo. Frank zijn lijf schudde. Ze stootte behoorlijk krachtig n hield zijn heupen goed vast om flink door te kunnen stoten. Nu neukte ze iets rustiger en liet ze haar hand tussen zijn benen glijden en speelde ze met zijn ballen, terwijl Frank zich heerlijk aftrok. Hij ging zitten toen Caroline haar pik uit zijn kont haalde, waarna ze plaats nam op zijn pik. Ze zat als een koningin op haar troon en ging op en neer, zijn pik diep in haar darmen voelend. Frank boog iets voorover en zoog aan haar hard geworden tepels. Zijn tong draaide rondjes om haar tepelhof. Hij greep haar heupen vast en bewoog haar sneller op en neer want hij voelde dat hij klaar ging komen. Caroline had dit door en kneep haar kringspier samen, zodat het orgasme er sneller zou zijn. Frank gromde en krulde zijn tenen omhoog. Zijn lichaam stond strak gespannen en zijn mooi gevormde spieren waren duidelijk zichtbaar en mooi bezweet. Hij spoot zijn zaad diep in Caroline haar heerlijke kontje. Caroline stapte af en ging met haar billen boven Frank zijn gezicht hangen en perste het zaad uit haar darmen. Frank opende zijn mond en ontving zijn eigen warme goedje met gesloten ogen, waarna hij Caroline kuste en zijn zaad met haar deelde.

Caroline stak haar lul nu in zijn mond en Frank zoog er hard aan. Zijn ene hand masseerde haar ballen en zijn andere hand liet een vinger in haar kontje verdwijnen. Caroline gilde zachtjes en spoot haar zaad in Frank zijn zuigende mond. Frank kon niet alles doorslikken, het was gewoon teveel. Een beetje zaad liep langs zijn kin naar beneden. Hij ving het op met zijn hand en deelde het met Caroline, die de rest van haar shemale zaad doorslikte. Ze keken elkaar aan en knuffelden elkaar intens. Caroline had nog nooit zoveel liefde gevoeld tijdens het neuken en kon het niet laten een traantje van blijdschap te laten rollen over haar door inspanning roodgekleurde wangen. Ze genoten nog lekker van de wijn en toen gingen ze heerlijk samen douchen. Caroline bleef die nacht zeer zeker slapen en is zelfs nog een aantal dagen gebleven. Toen is Frank bij haar gekomen en tot op de dag van vandaag zijn ze nog bij elkaar en hebben ze de meest liefdevolle, maar vooral super geile seks met elkaar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top