Skip to content

Momenteel actief

politie-agente speelt hoertje
4.22/5 (27)

Hoi, ik ben Marcella en werk al een paar jaar als politie-agente in een middelgrote stad in het westen van ons land. Laatst werden Peter, mijn vaste maatje bij het surveilleren, en ik bij de chef geroepen. Hij wilde dat wij een kijkje gingen nemen bij een verdacht pand in de binnenstad waar mogelijk dames als illegale prostituees aan het werk waren. Ik vatte het plan op om als oost-europees sletje daar aan te bellen terwijl peter mijn pooier zou zijn die mij zou aanbieden voor bepaalde diensten. Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag belden wij aan bij het bewuste adres, droeg een wit topje waar mijn borsten goed in uit kwamen, ja ik zag mijn collega wel bewonderend gluren en een kort leren rokje. Een wat louche uitziend persoon bracht ons in een vertrek waar een kleine maar niet onaantrekkelijke man ons ontving.

Nadat Peter kort had uitgelegd dat ik wellicht wel hier zou willen werken kwam hij voor me staan, hij vroeg me mijn mond open te doen, gelukkig heb ik een mooi gebit dus daar viel niets op aan te merken. Daarna legde hij voorzichtig bijna teder zijn handen om mijn borsten alsof hij ze wilde wegen. Een kleine glimlach speelde op zijn lippen. Very nice hoorde ik hem lispelen. Hoewel ik het niet wilde voelde ik iets van opwinding door mijn lichaam sidderen, en ik voelde mijn tepels hard worden. Hij draaide zich om en vroeg aan peter how many. Aha nog even en Peter zou voldoende hebben om hem aan te houden. Peter antwoordde 1000 euro p/week en nu ineens 5000 euro. De man keek even bedenkelijk maar zei toen nog wel even iets meer te willen zien en maakte een gebaar van uittrekken van kleding.

Oei gaat dit niet wat ver, dacht ik maar Peter knikte van ja. Ik trok dus mijn topje uit en daarna mijn bh, zag de kleine man goedkeurend knikken en hij kwam achter me staan en omvatte mijn borsten. Weer voelde ik die opwinding en wat er daarna gebeurde…het leek wel of ik geheel als was in zijn vingers was. Terwijl hij op ontspannen wijze converseerde met peter gleden zijn vingers mijn rokje binnen. Hij masseerde de binnenkant van mijn dijen en voelde aan de stof van mijn slipje. Je zult begrijpen dat ik het niet droog hield.
Een moment dacht ik nog Peter waarom grijp je niet in maar ik zag hem wazig toekijken terwijl hij zijn hand bij zijn gulp had. Zip,dat was de rits van mijn rok die even later naar beneden zakte. Ik voelde zijn harde pik tegen me aan drukken en dacht toen alleen nog maar neem me,neem me en even later schoof hij mijn slipje opzij en schoof die dikke paal naar binnen.

Ritmisch begon hij me te neuken, o wat kon die vent lekker neuken. In een waas zag ik nog dat peter zijn broek op de enkels had en verwoed aan zijn lul stond te sjorren en naar ons toe kwam. Hier slet zei hij en bracht zijn neukstaaf voor mijn gezicht. Terwijl ik licht gebogen van achter werd genomen nam ik de lul van mijn collega in mijn mond en begon hem heerlijk af te lebberen. Ah ah ik kom kreunde peter en spoot zijn zaad in mijn mond. Even later voelde ik ook een warme golf in mijn kut dat was nummer twee. O dit had ik nog nooit meegemaakt.

Toen ging de wekker ,en werd ik wakker met mijn hand tussen mijn benen. Het zal wel weer een saai dagje patrouilleren worden, maar deze droom wil ik elke nacht wel dromen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top