Skip to content

Momenteel actief

Hardlopen zorgt voor lekkere beurt
3.86/5 (14)

Helen is een heel erg sexy tienermeid die ik ken van het hardlopen. Dat doen wij bij ons in de buurt in een groepje. Het is altijd enorm gezellig hoor maar Helen en ik lopen liever door. De rest is meer wat aan het joggen vinden wij. Dus na een paar weken besloten we het groepje te verlaten en gewoon samen te lopen. Ik vond het een prima plan. Zo konden we lekker doorlopen maar kon ik ook zo nu en dan even achter haar rennen om zo van haar strakke kontje te genieten. Dat deed ik dus op een gegeven moment wel vaak en dat begon op te vallen.

Het was een zaterdagochtend dat we weer gingen hardlopen en op een gegeven moment liet ik mij weer even afzakken. En ik bleef maar achter haar terwijl we de hele tijd al naast elkaar hadden gelopen. Op een gegeven moment stopte Helen en draaide zij zich om. Ze vroeg mij of ik van het uitzicht aan het genieten was of dat ik nog wel serieus aan hardlopen dacht. ‘je bedoelt de omgeving? Ja, daar kijk ik ook naar’ zei ik, alsof ik niet snapte waar ze het over had. Ze keek mij bedenkelijk aan maar ergens zag ik een twinkeling in haar ogen, alsof ze het spel wel leuk vond maar het niet wilde laten blijken. Zo liepen we door en een week later stopten we op ons halverwege punt om even wat te drinken en even wat te ontspannen. We hadden een leuk bankje gevonden in het park en daar keken we uit over de vijver. Het was wederom in de ochtend en best wel vroeg dus er was haast niemand te zien, op hier en daar wat andere hardlopers na.

Helen zei dat ze mij wat wilde vragen. Ik zat er klaar voor en ze schraapte even haar keel, nam een slokje water en vroeg of ik haar leuk vond. “Hoe bedoel je?”, vroeg ik. Ze wilde dus weten of ik haar seksueel aantrekkelijk vond. Ik zag de hoop in haar ogen wel. Ze vond mij blijkbaar erg leuk en wilde, zo dacht ik, iets met mij. En dus besloot ik de sprong in het diepe te wagen en zei ik ja. “Dus iedere keer achter mij lopen, kijk je dan naar mijn kont of zo?” Ook daar zei ik gewoon ja op. En toen moest ze glimlachen en legde ze haar hand op mijn dijbeen en wreef er zacht over, sterk richting mijn kruis bewegend. Ze stond op en we gingen weer verder. Gelukkig had ik nog geen stijve maar het scheelde niet veel. Zo ging het een paar dagen door en uiteindelijk kwam ik haar een keer bij haar thuis ophalen en ze wilde dat ik binnenkwam. Ik vond het prima en ging op de bank zitten want ze zei dat ze iets moest doen. Toen ze de kamer binnen kwam lopen was ze helemaal naakt! Ze is 19 jaar oud en heeft gewoon het lichaam van een godin, dat is het eerste wat ik letterlijk dacht. Op dat moment werd mijn lul dus wel hard en dat kon Helen wel door mijn hardloopbroekje heen zien. Ze kwam op haar knietjes naast mij op de bank zitten en haalde mijn pik tevoorschijn. Ik veerde mijn kont omhoog zodat ik mijn broek snel uit kon doen.

Terwijl mijn broek op mijn enkel hing was Helen mijn lul aan het aftrekken terwijl ze mij aankeek. “Ik heb hier al zo enorm lang zin in”, zei ze. Ik kon geen woord zeggen, ik was aangenaam verrast maar ook totaal overvallen door dit geheel. Ze kwam naar voren gebogen en begon mijn eikel te likken en te zuigen en speelde met mijn ballen. Ze kreunde en speelde ook met zichzelf. Daarna ging ze op de bank liggen en deed haar benen van elkaar en trok haar schaamlippen opzij. Ik keek recht in dat hete jonge kutje en dook er direct op. Ik drukte mijn dikke pik direct in haar. Ze was strak en nat en het voelde fucking goed! Later vertelde ze mij dat ze dacht dat ik haar ging beffen op dat moment maar dit was uiteindelijk beter. Mijn hele lul ging diep in die hete spleet en ik zag hem glimmen bij het eruit halen en er weer naar binnen gaan. Ik greep haar beet en zette haar op mijn schoot en ze bereed mij net zo lang tot ik klaar ging komen. Ik spoot gewoon diep in haar natte tienerkutje. Ze bleef doorrijden en kwam een paar minuten later ook klaar.

Ik zie haar inmiddels regelmatig en ook al ben ik tien jaar ouder, we hebben een klik zowel met hardlopen als met seks.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top