Skip to content

Momenteel actief

Joyce en ik
4.75/5 (4)

Ik ben Ryan en ik ben 25 jaar. Ik ben producer en werk samen met voor jullie onbekende artiesten maar, ik verdien ontzettend goed. Ik kreeg een ping van een meisje dat Joyce heette. Ze zag er leuk uit op haar foto. Ze was 22 jaar, en wilde graag doorbreken in de muziek wereld. Ik zei dat ik ze een keer langs kon komen in de studio, als ze dan zorgde dat ze een tekst had geschreven zette ik er muziek onder, en de rest spreekt voor zich. Maar het liep allemaal heel anders, ze kwam naar de studio, ze was echt ontzettend mooi. Ze had een geweldige cupD en een kont waar Nicki Minaj jaloers op is. Ze was niet erg lang, maar wat een prachtig meisje was het.

Toen ze de microfoon pakte zei ze: “Ik heb ontzettend last van m’n nek, kun je me even masseren?” Dat hoefde ze geen twee keer te vragen en ik masseerde haar nek. Ik ging even op de bank zitten, en ze kwam met haar gezicht naar me toe op schoot zitten. Ik vond het niet erg, en liet het toe. Ik wist niet dat ze meer wilde. Ze zei dat ze me aantrekkelijk vond, en begon me opeens hevig te zoenen. Haar tong streelde mijn tong, en mijn pik begon te groeien. Wat zoende zij me intens lekker. Ze had door dat er wat begon te groeien in m’n broek, en terwijl ze me zoende, bewoog ze met haar lekkere kont heen en weer over m’n broek.”Ga eens liggen.” zei ze. En dat deed ik. Ze deed haar blouse en haar broek uit, en stond binnen een paar seconden helemaal naakt voor me. Haar borsten waren prachtig groot, rond en vol. Ze maakte m’n broek los en pakte m’n pik stevig vast. “Wauw.” was het enige wat ze zei, en ze begon me af te trekken. Ze vroeg of ik op de rand van de bank ging zitten, en toen ik zat trok ze heel langzaam m’n eikel naar achter. Toen heel m’n eikel ontbloot was, begon ze eraan te likken. Ze streelde m’n ballen, en begon me te pijpen. Na een paar minuten hield ik het bijna niet meer, en ik trok m’n pik uit haar mond. “Nu is het mijn beurt.” zei ik. Ik begon haar te vingeren, en zij begon te kreunen. “Neem me!” schreeuwde ze na een tijdje.

Ik duwde haar op de bank, en begon haar achterlangs te nemen. Elke keer dat ik mijn grote kloppende eikel tegen haar clitoris aan liet komen, schreeuwde ze van genot. Ze begon me na een tijdje weer te pijpen, maar ik wilde in haar klaarkomen. Ik pakte haar vast, en begon haar op en neer te duwen. Ik kwam ontzettend hard klaar. Ik spoot heel m’n ballen leeg. Joyce likte alles op.

Later zijn we naar m’n huis gegaan, ze kwam na een tijdje bij me wonen, en ondertussen wonen we bijna een jaar samen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top