Skip to content

Momenteel actief

Gedreven tot vreemdgaan
3.9/5 (30)

Mijn vrouw wil maar steeds geen seks met mij en dat om de meest stomme redenen. Als ik iets niet doe voor haar dan gaan haar benen dicht. En dat doet ze al jaren op die manier. Steeds vaker krijg ik niets. En het maakt mij helemaal gek. Zo gek zelfs dat ik twee weken geleden het besluit heb genomen om het buiten de deur te zoeken.

Ik was het steeds maar niets krijgen om redenen die nergens op sloegen helemaal zat. Dus besloot ik om eens naar een website te gaan waar je heel gemakkelijk iemand kunt vinden die op zoek naar seks is. Ik maakte een account aan en al snel had ik meerdere contacten. Er zaten wat nepaccounts tussen maar uiteindelijk was er iemand die echt was. Ze noemde zichzelf Josje en ze woonde ongeveer 20 kilometer bij mij vandaan. Ze wilde zichzelf zelf aan mij laten zien. Ze had een webcam en zette deze voor mij aan en deed dingen die ik haar vroeg. Dat kon niet nep meer zijn en dus besloot ik met haar af te spreken. Dat deden we bij haar thuis. Ik vertelde mij vrouw dat ik wat moest overwerken die avond en ging naar Josje toe. Die was op mij aan het wachten in een sexy setje met open kruis.

Ik zal het saaie gedeelte voor jullie overslaan want dat is de moeite niet waard om te vertellen. De seks natuurlijk wel. Want ik had erg veel zin en vond het ongelooflijk spannend om te gaan doen. Want het was toch vreemdgaan wat ik aan het doen was. Iets wat ik een paar jaar geleden nog niet eens in mijn gedachten op had durven laten komen. En nu zat ik daar op de bank met mijn broek naar beneden en Josje die tussen mijn benen zat, zuigend aan mijn harde paal.

Ze kon dat heel erg goed. De manier waarop die vrouw aan mijn lul zoog was echt genieten. Met hele lange halen en veel zuigkracht zoog ze mijn hele pik naar binnen. Ze zoog haast al het zaad al direct uit mijn paal. Ik moest haar af en toe even afremmen want het was wel erg gevoelig voor mij. Ik had al even geen seks meer gehad en dus kon ik zonder zelfcontrole zo ineens in haar mond spuiten. Wel lekker maar ook zonde. Ze zoog maar een paar minuten. Daarna ging ze op de rand van de bank zitten en stak ze haar kontje omhoog.

Ik zette mijn knieën op de grond en begon mijn lul in haar te steken. Haar kutje was heel strak maar gelukkig ook heel nat. Hoewel het flink doordrukken was gleed hij er best soepel in. Ik voelde mijn voorhuid helemaal naar achteren schuiven en weer naar voren gaan als ik hem er een beetje uit begon te halen. Ik hield haar heupen goed beet en keek naar mijn lul die nat werd van haar poesje. Steeds iets harder ging ik in haar stoten. Ik zag haar billen schudden bij iedere geplaatste stoot. Ik sloeg er even op en kneedde daarna het mooie zachte zitvlees en drukte het wat tegen elkaar zodat ik nog strakker in haar lichaam zat. Na even zo geneukt te hebben draaide ik haar om en lag ze met haar onderrug op de bank en stootte ik weer diep in haar. Ik kon haar kutje goed zien en zag die mooie borsten schudden. Dat was voor mij het toppunt. Ik moest nu spuiten. Snel trok ik mijn lul uit haar warme gleuf en spoot ik mijn zaad over haar buik en tieten. Daarna zoog ze mijn lul helemaal schoon. Josje was echt een slet, dat was wel duidelijk.

Naderhand ging ik naar huis en hadden we alvast afgesproken elkaar online te blijven volgen. Ik heb daarna nog niet weer met haar afgesproken. Ik voel mij toch ergens wel schuldig omdat ik overspel pleegde maar toch had ik het ook niet echt willen missen.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top