Skip to content

Momenteel actief

Weekendje weg
5/5 (2)

Jacqueline en ik rotzooiden nu al een paar maanden met elkaar. We konden geen genoeg van elkaar krijgen, en we genoten van elkaar bij iedere gelegenheid die zich voordeed.

Zij was bijna jarig, en ik had besloten haar een intiem weekendje weg cadeau te geven. Ik wist dat ze graag op vakantie ging naar een landelijke keten, bekend om haar luxe cottages en dome met subtropisch zwemparadijs… Een last-minute was snel geboekt, en twee dagen na haar verjaardag vertrokken wij richting het zuiden des lands.

Eenmaal aangekomen checkten we in, pakten de auto uit en ruimden de spullen op, en gingen met een drankje op de bank zitten. Na een half uurtje stond Jacqie opeens op, liep naar de slaapkamer en kwam terug met een rugzak. “Kom, we gaan zwemmen”, zei ze. “Ja, ik weet niet hoor, heb ik eigenlijk geen zin in”, sprak ik terug. Ze trok een pruillip en keek me indringend aan. “Oké, oké, we gaan al”, zei ik licht geïrriteerd, met name boos op mezelf omdat ik die pruillip niet kon weerstaan.

We liepen naar het zwembad, en het viel op dat het op het park ontzettend rustig was voor een wisseldag. Jacqueline zag er fantastisch uit, een tikje ordi, precies waar ik van hou. Nét iets te kort rokje, net iets te strak truitje, zwarte laarzen…

We liepen de dome binnen en gingen naar het zwemgedeelte. Ik ging een kleedhokje binnen en op het moment dat ik me omdraaide m het deurtje te sluiten zag ik dat Jacqie achter me aan hetzelfde hokje binnen was gesneakt. Ze duwde het deurtje dicht en deed het op slot. Ze stond met haar rug tegen het deurtje en keek me lachend en doordringend aan. Ze deed een stap naar voren zonder ons oogcontact te verbreken, greep me in mijn kruis en fluisterde: “Ik moet nog even iemand bedanken voor een fantastisch cadeau”. Ze zakte op haar knieën, trok mijn trainingsbroek en boxer in één vloeiende, handige beweging naar beneden en begon me als een dolle te pijpen.

Ik stond te wankelen op mijn benen en moest me inhouden, anders zou iedereen ons horen. Juist daardoor werd ik zo ontzettend geil dat ik al snel haar hele mond volspoot, waarna Jacqueline zich verslikte en de lading al proestend over haar kin en truitje verspreidde. Ze glimlachte naar me, en gaf me een vette knipoog. Toen stond ze op en begon zich uit te kleden. Ik stak mijn hand uit en pakte haar borst. Mijn andere hand legde ik over haar venusheuvel, en ik schoof twee vingers bij haar naar binnen. Resoluut echter sloeg ze beide handen weg, terwijl ze haar badpak aantrok en zei: “Die hou ik van je tegoed. Schiet eens op, ik wil zwemmen”.

Ik trok mijn zwembroek aan, en volgde haar naar het zwembad. Ze zag er zo ontzettend geil uit in een badpak: die lekkere benen met daarboven die volle kont, die fantastische borsten… Er was bijna niemand, maar anders had ze zeker de nodige aandacht getrokken…

We zwommen wat, en opeens zei ze: “Ga je mee de wildwaterbaan in?” Ik stemde in, en we gingen richting de wildwaterbaan. Jacqueline dook er als eerste in, en wenkte me te volgen. Bij de eerste kolk zat ze langs de rand. Toen ik passeerde pakte ze mijn hand en trok me ook naar de kant. Ze duwde me met mijn rug tegen de muur, en kwam tegen me aan staan. Ze hield zich vast aan de kant, waardoor we niet door de stroming werden meegesleurd, en duwde haar lijf strak tegen het mijne. Ze zoende me op de mond, en fluisterde vervolgens in mijn oor: “Time to pay your debts”.

Ze keek me aan, pakte mijn hand, en legde die op haar venusheuvel. Terwijl ze me strak aan bleef kijken zei ze: “Ik heb een fantasie over sex in het openbaar. Vinger me!” Inmiddels had zij weer beide handen op de kant, en ze bleef me strak aankijken. Ik begon haar te vingeren, eerst met twee en daarna met drie vingers. Ze sloot haar ogen en legde haar hoofd op mijn schouder. Terwijl ik haar met één hand zat te vingeren, kneedde ik met de andere haar borsten net onder de waterlijn. Na een tijdje begonnen haar kutspieren zich ritmisch samen te trekken en haar lichaam te schokken. Met een zucht kwam ze klaar, en we zoenden nog wat. Toen liet ze zich los van de kant en we gingen verder door de wildwaterbaan. Na nog even te hebben gezwommen was het leuk geweest en we verlieten het zwembad om wat te gaan eten.

Na het eten liepen we terug naar de cottage. Onderweg kletste Jacqueline honderduit, over sex, voetbal, auto’s, van alles. Eenmaal bij de cottage pakten we nog een drankje en keken nog wat t.v. Die stond op het erotiekkanaal, en Jacqueline kwam tegen me aan liggen. We begonnen wat te vozen, en toen Jacqie even later bijna naakt bij me op schoot zat keek ze me opeens serieus aan en zei: “Wil je wat voor me doen?” “Hangt er van af wat”, antwoordde ik terug. “Me anaal neuken. Ik wil dat je mijn kontje ontmaagd.” Enigzins verbrouwereerd keek ik haar aan. “Alsjeblieft? Ik wil weten hoe het is. Jane zegt dat het zo ontzettend geil is…” Deze fantastische vrouw kon ik niets weigeren, en enthausiast sleurde ze mij na mijn goedkeuring aan de hand mee naar de slaapkamer.

Ze trok haar slip uit, terwijl ik mij in recordtempo ontdeed van de laatste kledingstukken. Ze rommelde wat in haar koffer en haalde een tube glijmiddel tevoorschijn. “Tadaaaa”, sprak ze triomfantelijk. Ze overhandigde mij de tube, en ging op haar knieën op het bed zitten. Ze begroef haar gezicht in het kussen, en ik liet een dikke klodder glijmiddel op haar kontje vallen. Ik smeerde met een vinger door de glijmiddel, eigenlijk niet goed wetend wat ik hier mee aan moest. Ik trok de stoute schoenen aan, zette mijn lul tegen haar sterretje en drukte hem naar binnen.

Een gilletje klonk uit het kussen. “Voorzichtig”, zei ze, “Niet te snel”. Haar gezicht was van pijn vertrokken. “Weet je zeker dat je dit wil?”, vroeg ik. “Ja, die pijn moet je even doorheen. Toe maar.” Ik begon zachtjes te stoten, en Jacqie kreunde. Na een paar minuten had ik mijn knots er tot de ballen ingewerkt, en ik begon te pompen. Jacqie was inmiddels blijkbaar gewend aan de spanning op haar sluitspier, en begon ritmisch terug te stoten, en het gekerm had plaats gemaakt voor gekreun. “Oh ja, fuck ja, harder HARDER, neuk me, neem me, ooooooh, pak dit sletje.” Het verbaasde me iedere keer weer wat een vunzige taal ze uit kon slaan, en ik werd er iedere keer weer botergeil van.

Ik pompte in haar kontje dat het een lieve lust was, en na een tijdje voelde ik het zaad omhoog borrelen. Net voordat ik kwam haalde ik mijn lul uit haar kontje, trok het condoom eraf en spoot mijn hele lading over haar kont en rug. Ik liet me naast haar op het bed vallen, waarop ze me quasi-boos aankeek en zei: “Wacht effe vriend, en ik dan? Ik ben nog niet gekomen hoor!” Ze drukt mijn polsen tegen het matras, ging op mijn borstkas zitten en zei: “Dan lik je me maar klaar!” Ze nam plaats op mijn gezicht en begon te rijden.

Ze wreef met haar clit over mijn neus, en ik likte haar uit alle macht. Ondertussen vingerde ik haar kontje. Ze bereed mijn gezicht als een volleerd amazone, wat tot gevolg had dat ik af en toe in ademnood kwam. Na een tijdje voelde ik haar dijen samentrekken, en onder een luide kreun liep er een grote golf kutvocht over mijn gezicht. Ze kwam naast me liggen, en we vielen in elkaars armen in slaap.

We hebben dat weekend nog véél meer fantasietjes vervuld…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top