Skip to content

Momenteel actief

Seks met Eva
4.2/5 (15)

Mijn zus moest ruim twee uur rijden om een kastje op te halen die ze op Marktplaats had gekocht. Of ik even bij haar kon komen want haar auto was niet ruim genoeg. Ze wilde het graag zelf ophalen, ik hoefde niet te rijden. Ik vond het prima want ik had daar helemaal geen zin in ook. Ik zat bij haar thuis terwijl zij op weg was en de deurbel ging. Het was een vriendin van haar die ik ook wel kende.

Haar naam is Eva. Een hele aantrekkelijke vrouw is dat. Ze herkende mij meteen en begon zelfs te zoenen. Ik was een beetje onder de indruk en wist mij heel even geen houding te geven. Ze was natuurlijk op zoek naar mijn zus en ik zei dat die er pas laat weer zou zijn. Eva zei dat ze later wel terug zou komen en zei nog dat het fijn was mij weer te zien. En ik kreeg een blik van boven naar beneden voordat ze vertrok. Een paar minuten later ging de bel weer. Eva was terug en ze zei dat ze al die tijd het al eens had willen doen maar nooit durfde en ze gaf mij ineens haar telefoonnummer. “Doe ermee wat je wilt”, gaf ze mee en ze ging weer weg en ik keek haar mooie lijf nog even na. Ik besloot er eerst niets mee te doen en de dag verliep gewoon verder. Ik keek wat Netflix en toen mijn zus thuiskwam had ze eten meegenomen en zaten we samen gezellig aan de Chinees. Ik vertelde dat Eva was geweest en dat ze nog eens later terug zou komen. Allemaal details waar je niets aan hebt maar in ieder geval zat ik de volgende dag, het was zondag, lekker op de bank en ineens dacht ik weer aan dat nummer van Eva en ik belde haar gewoon op. Ze nam vlot op en ik nodigde haar gewoon uit. Werkelijk binnen een half uur was ze bij mij en we brachten de middag gezellig samen door.

Maar de gezelligheid werd al snel wat intiemer naarmate de middag naar avond ging. De gesprekken werden intiemer en het kwam er na een paar glazen wijn op neer dat ik haar ineens vertelde dat ik haar eigenlijk altijd wel aantrekkelijk haf gevonden. En toen ging het snel. Heel snel. Ze gaf toe hetzelfde te voelen en nu eigenlijk nog steeds en ze kwam wat meer naast mij zitten. En toen begonnen we te zoenen. Haar handen zaten al vrij snel bij mijn middel en mijn kruis en ze begon gewoon mijn broek los te maken. Het was pure lust geworden. Van haar maar ook van mij want ik trok haar jurkje over haar hoofd uit en begon haar bh los te maken. We rolden al snel op de bank met alleen onze onderbroeken aan maar ook die waren in een mum van tijd uit. Ze begon mij te beklimmen, stopte en pakte een condoom uit haar tas en deed hem bij mij om. Ik was al zo hard als maar zijn kon en het ding zat er heel snel om. Ze begon met haar mooie lichaam over het mijne te wrijven.

Kort daarna greep ze mijn pik beet en liet deze in haar sappige kutje glijden. Ze bereed mij heel goed en haar poesje was heerlijk nat. Ze bereed mijn pik hard en ik speelde met haar billen en ook haar tieten. Ik wisselde het af en wilde haar alleen maar voelen. Van buiten maar ook van binnen. Ze ging van mijn lul af en trok er even lekker aan. Daarna zat ze op de bank en deed haar benen wijd uit elkaar. Half gehurkt ging ik tussen haar benen en neukte haar diep. Snel daarna lag ze op haar zij met haar benen opgetrokken en naaide ik haar weer. Mijn pik ging soepel langs haar schaamlippen en ik kon zo ook op de bank zitten. Dat was wat beter vol te houden. Na een minuut of tien neuken kwam ik klaar. Zij had haar orgasme nog niet gehad en ik dook tussen haar benen met mijn handen en bracht haar vingerend tot een lekker orgasme.

We zaten nog wat op de bank en het besef van wat we hadden gedaan drong toen pas tot ons door. En we vonden het goed. Het is inmiddels 3 weken geleden dat het gebeurde en we hebben al vaker wat afgesproken. We wilden elkaar eerst wat meer leren kennen voordat we het weer zouden doen. Maar dat is tot op heden niet echt gelukt.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top