Skip to content

Momenteel actief

Een kutje passen
4.18/5 (11)

Ik leerde Carla kennen via een datingsite. Ze viel me op omdat ze erg klein en tenger was. Ze was 47 jaar en had geen kinderen. Ze kwam uit Tilburg en dat was niet zo ver van Eindhoven waar ik vandaan kom. We spraken voor de eerste date af in een cafeetje ergens in Tilburg. We kletste gezellig en bij het afscheid liet ik doorschemeren wel zin in haar te hebben. nVia de app kletsten we nog een paar dagen en het ging vooral over seks. Ik zei tegen haar dat we dan maar eens moesten passen of we bij elkaar konden zijn.

De volgende dat was bij haar thuis in haar appartementje. Ik was erg benieuw hoe dit tengere vrouwtje er bloot uit zou zien. Ik trok haar op de bank op mijn schoot en begon met haar te zoenen. Ze werd er erg geil van en met haar kutje bewoog ze op mijn schoot over mijn stijve lul. Met haar handje voelde ze door mijn broek heen aan mijn stam en ze zei dat ze hem nogal fors vond. We gingen naar de slaapkamer en trokken onze kleren uit. Ze was erg mager en had nauwelijks tieten. Meer kleine heuveltjes met puntige tepels erop. Ook had ze niet veel heupen en billen. Haar kutje was behaard met blond schaamhaar en haar lipjes kon je amper zien.

Ze begon meteen te pijpen en zoog aan mijn lul alsof ze jaren geen pik had gehad. Misschien was dat ook wel zo. Ik legde haar op haar rug en deed haar dunne benen uit elkaar. Ik kon nu goed haar bijzonder kleine kutje zien. De lipje stonden al wat open en ik begon haar te beffen. Haar kutje rook geil en best wel sterk. Ik sabbelde aan haar klit en likte tussen haar schaamlippen. Ik probeerde mijn tong in haar vagina te duwen en dat was een klein openingetje. Mijn lul was veel dikker en groter als het kleine kutje. Ik ging tussen haar benen zitten en hield mijn lul in mijn hand. Ik trok mijn voorhuid naar achteren en liet haar mijn eikel zien. “Zo… nu zullen we eens kijken of we in elkaar passen ”zei ik.

Ik ging op haar liggen en drukte mijn paal tegen haar kut. De eikel zocht het kutje op en ik drukte langzaam door. Haar kut ging open en gelukkig was ze erg nat. Ik drukte mijn pik in haar en begon haar te neuken. Ze kreunde zwaar en ze kreeg een orgasme. Ik voelde dat haar kut als een gek begon samen te trekken en ik neukte haar stevig door. Mijn zaad moest er nu echt uit en ik spoot het kleine vrouwtje diep in haar flamoesje terwijl ik mijn pik vol in haar perste. Ik ging naast haar liggen en vroeg wat ze er van vond. Ze vond me nog al groot en vooral erg lang. Dat vond ik geil om te horen en mijn pik werd weer hard. Ik maakte aanstalten om weer op haar te kruipen maar ze zei dat ze pijn in haar poesje had. Ik zei dat ik meestal 2 of 3 keer klaarkwam en dat ik nog zin had.

Ik ging gewoon bovenop haar liggen en begon met mijn lul haar kut op te zoeken. Ze protesteerde wat, maar ik ging gewoon door. Ik stak mijn pik weer in haar drijfnatte kut en ze zei dat het een beetje zeer deed. Met een paar stoten begon ik weer klaar te komen en spoot haar krappe kutje nogmaals vol. Ik trok me terug en keek naar haar kut. Ik zei dat ik geen bloed zag of iets anders raars. Onder haar billen zat een grote donkere vlek van mijn zaad en haar kutgeil en er liep nog sperma uit haar openingetje. We hebben nog een keertje afgesproken om te neuken en na die keer gaf ze aan dat ze mijn lul gewoon weg te groot vond en dat ze ook niet meer dan een keertje geneukt wilde worden. Ze zei dat ze nog dagen last van haar vagina had, als ik erin had gezeten. Dus helaas is het niets geworden.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top