Skip to content

Momenteel actief

Mijn zus en haar vriendin
4.2/5 (51)

Avonds was ik (18) alleen thuis met een vriendin van mijn zus en mijn zus. Een paar minuten later bleek dat mijn zus moest werken, daar was ik best wel blij mee. De vriendin van mijn zus is namelijk super lekker, en ze is net 18 jaar geworden en heel strak. We hadden al een keer gezoend en ik wist zeker, deze avond gaat het gebeuren.

Ik vroeg of ze wat te drinken wilde, ze zei meteen ja, ik liep naar de keuken en 5 minuten later kwam ik terug, tot mijn verbazing zat Monique in haar bikini. Ik zetten de glazen op tafel en liep rustig naar haar toe. Ze zei je hebt er toch wel zin in?? Daarop antwoordde ik rustig en zacht, tuurlijk, ondertussen had ik al een bobbel in mijnn broek gekregen. Ik keek haar in de ogen aan en ze zei. Gebeurd er nog wat. Ik ging liggen ze kwam boven op mij liggen en begonnen te zoenen. 10 minuten later lagen we al zoenend naakt op de bank. Ze pakte me dikke pik vast en begon er mee te spelen, toen viel ze van de bank af, ik hielp haar overeind en ik duwde haar rustig terug op de bank en ging haar vingeren. Ze kreunde heel erg geil, zo een geile kreun had ik nog nooit in mijn leven gehoord, ze duwde me weg en begon met haar lekkere nat strak geil poesje op mijn lul te rijden, die gleed er van zelf heel gemakkelijk in, we waren lekker aan het seksen en toen hoorde ik de voor deur open gaan, het was mijn zus, die liep naar binnen en stond verbaasd bij de deur te kijken.

Terwijl ze ons aan keek begon ze zich eigen uit te kleden, ik wist echt niet dat mijn zus zo lekker was, ze liep op mij af en ik begon haarheerlijk te vingeren, terwijl mijn zus en die vriendin al lekker stonden te zoenen, van vingeren naar beffen ging ik.

Zo lekker vond ik het ook, de vriendin van mijn zus en ik gingen verschrikkelijk geil zoenen terwijl mín zus haar kutje over mijn geile pik heen schoof, van opwinding lag ik als verstijfd en geil op de bank. Na 3 uur met elkaar aan het spelen geweest te zijn, doken we met 3e in mijn bed in. Het was een Geweldig geile avond geworden! Daarna hadden we bijna elke maand wel zo n avondje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top