Skip to content

Momenteel actief

Verlegen tienermeisje door oudere man ontmaagd
4.48/5 (21)

Als tienermeisje was ik een behoorlijk verlegen iemand. Ik kon als 19 jaar oude meid nog niet eens normaal met een jongen praten. Maar dat alles veranderde toen ik die man bij de slager tegenkwam. Hij kende mijn ouders en had mij gezien toen ik nog erg klein was. Hij vertelde mij alles wat ik zo graag wilde horen. Dat ik heel erg mooi was geworden, dat soort dingen. Of ik een kopje koffie of zo met hem wilde drinken. Ik had de rest van de dag niets te doen, dus ging ik met hem mee. Iets verderop was een heel leuk bistro tentje, daar dronken we wat op het terras en kletsten we over van alles en nog wat. Ik begon mij steeds meer op mijn gemak te voelen en toen hij mij vertelde dat hij zich tot mij aangetrokken voelde, vond ik dat helemaal geweldig. Het was ook een erg mooie man om te zien hoor. Dat hielp ook heel erg mee. Ik wilde hem in mij voelen, die gedachte schoot ineens door mijn hoofd. En dus, toen ik de kans kreeg om met hem mee naar huis te gaan, deed ik dat meteen. Daar begonnen we te zoenen en te strelen. Voor het eerst in mijn leven voelde ik vreemde mannenhanden over mijn tieten gaan. Het maakte mijn tepels hard en mijn poesje bijzonder nat.

Ik wist niet zo goed wat te doen. Ik had mijzelf al menig keer verwend met verschillende dildo’s en vibrators, maar een echte pik van vlees en bloed, die had ik nog niet in mij mogen voelen. Het zou eindelijk gaan gebeuren. Ik had zijn lul ineens in mijn handen en trok het ding heel voorzichtig af. Het mocht van hem wel iets ruiger. Hij liet mij zien hoe het moest en toen ik het na begon te doen, leunde hij achterover en genoot hij. Na een aantal minuten aan zijn dikke kloppende penis te hebben getrokken, begon hij met mijn kutje te spelen. Het voelde waanzinnig lekker. Die vingers die diep in mij schoven en mij nog veel en veel natter maakten. Ik kwam er meteen op klaar. En toen ging ik op mijn rug liggen, leunde hij rustig over mij heen en terwijl hij mij zoende, schoof hij zijn dikke lul diep bij mij nar binnen.

Ik genoot van iedere centimeter die naar binnen ging. Het gevoel was heel onwerkelijk maar zo bijzonder, zo lekker, ik had er geen goede woorden voor. Die heb ik nog steeds niet. Hij pompte tergend langzaam naar binnen en trok met heel erg veel gevoel zijn lul er weer uit. Ik kon het niet geloven, het voelde zo overweldigend goed, ik kwam voor een tweede keer klaar. Hij nam mij op mijn knieën, ik mocht op zijn pik rijden en lag aan het einde onder hem, terwijl hij over mijn tieten en in mijn mondje spoot. Ik slikte het sperma wel door, maar echt lekker vond ik het niet. Maar goed, inmiddels ben ik aan de smaak van zaad wel gewend. Je moet het leren waarderen, zeg ik altijd maar. Die man heeft mij dus op laten bloeien. Want na die beurt. Was ik heel erg zelfverzekerd. Als een oudere man mij al een lekker ding vond, dan moesten de jongens van mijn eigen leeftijd geen enkel probleem vormen. En dat deden ze ook niet meer. Ik ben toen echt los gekomen en heb zo enorm veel ingehaald, als ik eraan terugdenk, schaam ik mij er zelfs een heel klein beetje voor. Maar lekker was het wel, hihi!

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Ik heb ook wel een niet al te fraaie maar toch wel sexy beurt meegemaakt. Mijn vrouw die ondertussen overledenis nb haar baan was bij ons thuis op uitnodiging van mijn vrouw komen eten. We hadden wel vrij veel wijn gedronken en haar baas die weduwnaar was en 20 jaar ouder dan zijzelf was te dronken om met de auto naar huis te rijden. Dus zei mijn vrouw, blijf maar bij ons slapen, ik dacht dan wel op de zetel in de living maar nee mijn vrouw zei laat hem maar in bed bij ons komen ik slaap wel in het midden tussen jullie. Na wat over en weer gepraat zei mijn vrouw, mijn baas wil met ter zijner beschikking hebben tot morgenvroeg 10 u. Ik krijg hier 1.000 € voor. Ik zou het willen aannemen. Ok zei ik als jij het goed viind, ik ook. Ja maar jij maar alleen toekijken zegt hij.
    Oeps da was wel een tegenvaller maar allee ik was akkoord. Ik had alleen niet verwacht dat haar baas zo een dikke lul had en haar die avond voor mijn ogen 3 x heeft genomen en s morgens nog eens 2 x. Haar schaaplippen waren rood en gezwollenen de tepels kei stijf s morgens. Ik was echt jaloers en kwaad dat ik mijn vrouw zo had ten dienste gesteld. Hij vond het zeer goed en ging nog terugkomen hetggen hij nog regelmatig gedaan heeft. Mijn vrouw vond het zeer fijn, ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top