Skip to content

Momenteel actief

Schooljuf gechanteerd deel 2
4.89/5 (9)

Weer volgde een nacht vol overpeinzingen en uiteindelijk viel ik in slaap met de wetenschap dat ik me weer zou moeten laten neuken wanneer zij dat zouden bepalen. Was ik de afgelopen week ‘s nachts bezig met gedachten die door mijn hoofd spookten, nu voelde ik pas echt de tweestrijd in mij. Maar de seks en de manier waarop ik behandeld werd bij de vader van Dennis maakte dingen in mij los die ik zelf niet kon begrijpen maar waarvan ik wel voelde dat ik er naar ging verlangen. De volgende dag, na het ontbijt, nam ik een uitgebreide douchte en fietste daarna naar school. De lessen verliepen vrij rustig en het leek wel dat doordat ik mij bij de situatie had neergelegd er ook weer meer rust in mij terug kwam. Teleurgesteld keek ik naar Dennis omdat hij bij de ochtendpauze geen enveloppe voor mij had. Ik realiseerde mij dat ik er naar uitkeek om opdrachten te krijgen wanneer en waar ik hun neukmaatje moest zijn. Ik kon het niet ontkennen, eigenlijk verlangde ik weer naar die heerlijke grote vreemde pikken.

In de middagpauze ging de klas weer naar buiten zonder dat er iets gebeurde en ik liep met de klas mee het schoolplein op. Genietend van het mooie weer liep ik wat heen en weer over het schoolplein en lette op dat de kinderen elkaar niet de hersens insloegen bij een spontaan vechtpartijtje. Opeens stopte er een scooter bij het schoolplein en toen de berijder zijn helm afzette herkende ik Jacky, de knul van 17, die mij gisteren op het balkon had geneukt. Met een handgebaar gebood hij mij om bij hem te komen en zonder aarzelen gehoorzaamde ik. “Zo juf, ben je al geil genoeg?” zo begroette hij mij. Gelukkig stond ik met mijn rug naar het schoolplein want hij greep mij onder mijn rok vol bij mijn kruis en trok mij naar zich toe om me een tongzoen te geven. Ondanks de pijnlijke situatie voelde ik hoe de opwinding bezit van mijn lijf nam en ik wist dat ik volledig in zijn macht was. “Na school kom je naar onze jongerenkelder en het wordt laat dus meld je thuis maar af,” kreeg ik te horen. Hij gaf nog het adres, gaf gas, en weg was hij weer.

Met mijn hart in mijn keel belde ik mijn ouders om te zeggen dat ik vergeten was door te geven dat er nog een vergadering op school was en dat ik met eten niet thuis zou zijn en nog niet precies wist hoe laat het zou worden. Begripvol als altijd maakten zij zich enkel zorgen over of ik dan wel gelegenheid zou hebben om wat te eten en ik voelde mij even heel slecht omdat ik dacht dat het enige wat ik te slikken zou krijgen waarschijnlijk zaad zou zijn en vrij veel ook nog. Gelukkig kwam er een leerling mijn aandacht opeisen en kon ik het gesprek daardoor vrij snel afbreken. Zonder ook maar even te twijfelen had ik tijd vrij gemaakt en zou ik in de namiddag als jonge vrouw naar een jongerenclub gaan waar ik vrijwel zeker weer heel wat prille pikjes mocht afwerken. De middagles leek oneindig lang te duren en ik merkte dat ik er ook wel een beetje naar uit keek om straks hun geile seksmaatje te zijn.

Eindelijk was de schooldag dan om en fietste ik gelijk naar het opgegeven adres. Het bleek in de kelder van een flat te zijn en was waarschijnlijk vroeger de opslag geweest van een winkel die in de flat had gezeten maar al jaren geleden vertrokken was. Bij de ingang van de flat moest ik mij in de hal uitkleden. Jacky deed mijn kleren in een plastic zak. “Ik ga iedereen verassen door met jou naakt binnen te komen,” zei hij. Net toen ik dacht ongezien naar de kelder te kunnen gaan ging de liftdeur open en stond Jasper, mijn schooldirecteur, vol verbazing naar mij te kijken. Het enige wat ik naar hem uit kon brengen was “Sorry” en snel dook ik toen naakt de trap af naar de kelder.
“Hier is dat heerlijke wijfje dat ik jullie beloofd had,” zo kondigde Jacky mij aan voordat hij mij naar binnen duwde en ik in een rokerige ruimte zo’n twintig pubers telde, die stuk voor stuk jonger waren dan ikzelf. Het waren zowel jongens als meisjes en iedereen begroette mij met gejuich. “Als je wil weten wat echt neuken is moet je een afspraak maken, je kunt bij mij intekenen en ieder krijgt een kwartier de tijd,” hoorde ik Jacky tot mijn verbazing zeggen. Ik had tot nu toe hard en veel geneukt, maar nu werd ik per kwartier aangeboden aan een stel pubers.

Om niemand in verlegenheid te brengen om voor zijn of haar vrienden uit de kleren te gaan moest iedereen zich uitkleden of vertrekken. Twee jonge grietjes hadden daar geen zin in en dropen af. Daarna werd de deur gesloten en verscheen het ene naakte lijf na het andere. De eerste knul kwam zich melden om mij gelijk daarna over een barkruk te leggen en zijn pik voor mijn mond te houden. Ik wist wat er van mij verwacht werd intussen dus liet ik mijn tong eerst zijn werk doen door zijn pik en ballen langs alle kanten te verwennen voor ik hem naar binnen zoog. Ik voelde hoe zijn pik opzwol en voor zijn leeftijd had hij al een flinke dikke. Hoe dikker en harder hij werd, des te meer moeite ik had om hem helemaal naar binnen te laten. Ik was dan ook blij dat hij op de tijd moest letten en de rest van zijn tijd in mijn kutje wilde doorbrengen. Hij nam geen tijd voor enig verder voorspel en gelukkig was ik al drijfnat geworden van het idee dat ik door al die knullen geneukt zou worden. Met stevige stoten boorde hij zich steeds dieper in mijn kutje onder aanmoediging van de rest. “Harder, harder,” werd er geroepen en gelijk voelde ik hoe ik bij mijn tepels werd gepakt en hoe er aan mijn tepels werd getrokken. Het publiek had zijn zin, en ook ik voelde een fijn gevoel door mijn lijf gieren van de opwinding om zo publiekelijk gebruikt te worden. Na een fikse neukpartij kwamen we precies gelijk klaar en liet hij net binnen de tijd zijn pik uit mijn kutje glijden. Slap zakte ik over de kruk heen. Veel tijd om bij te komen kreeg ik niet want de volgende klant stond al klaar. Ik werd achterover op een tafel gelegd en zonder verder omhaal gleed er een middelmaat pik soepel mijn ervaren kutje in. Hij legde mijn benen over zijn schouders en bewerkte intussen ook nog mijn klitje. Ondanks zijn leeftijd wist hij verdomd goed waar hij mee bezig was, want hij maakte mij helemaal gek en ik kon mij niet langer inhouden. “Neuk me helemaal klaar, neuk me klaaaaaaaaar,” gilde ik. Mijn gegil had effect en hij zette nog een tandje bij en hij beukte nu echt in me. Gillend en spuitend kwam ik klaar en de knul wist niet wat hem overkwam en gelijk daarop kwam hij ook zwaar hijgend klaar.

Intussen was de ruimte gevuld met neukende lijven en had Jacky nu zelf ook veel zin gekregen en dat liet hij blijken door mij dan nog maar eens stevig te neuken. Ik moest op mijn knieën op tafel gaan zitten en ik had mijn mond al open voor hij zijn pik er op richtte. Ik bleef hem aankijken terwijl zijn pik in mijn keel gleed en ik zijn ballen tegen mijn kin voelde komen. Steeds iets sneller werd ik nu in mijn mond geneukt en opeens merkte ik dat ik onbewust mezelf aan het vingeren was. Ik zoog hem naar zijn hoogtepunt en ook mijn eigen inzet bleef niet onbeloond, want ook ik kwam klaar. Ik wist al zijn zaad binnensmonds te houden en slikte het door zoals ik wist dat van mij verwacht werd.

Hierop liet hij mij los en zocht een ander grietje om te neuken. Nadat hij geroepen had: “Nou zijn jullie weer,” werd ik al snel door de ene na de andere knul opgevuld. Genietend van die heerlijke stevige pikken in mijn lijf voelde ik na een tijdje hoe ik voor de zoveelste keer werd volgespoten. De orgie ging noch een tijd door en rond een uur of elf wist ik echt niet meer hoeveel jonge pikken ik had afgewerkt. Iedereen had het intussen wel gezien en ik kon met Jacky meelopen naar zijn woning in de flat om mij daar op te knappen. De douche deed mij goed en om half twaalf kon ik eindelijk op weg naar huis. Het viel mij op dat ik ondertussen met moeite op mijn zadel kon zitten. Thuis vonden mijn ouders dat ik er afgemat uitzag en dat het gekkenwerk was om zo laat nog te vergaderen. “Je moet echt niet meer zo laat doorwerken,” zei mijn moeder bezorgd. “Je ziet er uit als een lijk.” Gedeeltelijk had zij daar misschien ook wel gelijk in. Ik wilde op dat moment best doodgaan.

De volgende dag fietste ik met een eng voorgevoel naar school en begon net als anders met mijn lessen. De les is nog maar net begonnen of daar gaat de deur open en hoor ik: “Julia.” Een van mijn vrouwelijke collega’s stond in de deuropening naar me te kijken. “De directeur wil je spreken. Ik neem de klas wel even over.” Ik had wel een idee waar hij het over wilde hebben. Met een angstig gemoed ging ik de directeurskamer binnen en daar zat Jasper, onze directeur een vrijgezelle knappe man van in de 30 jaar. Toen hij mij zag begon hij: “Ga maar eens rustig zitten. Klopt het dat ik dat goed zag, dat jij gisteren in gezelschap van een tiener volledig naakt door de hal van een flat liep?” Ontkennen had geen zin en vol schaamte vertelde ik hem dat ik gechanteerd werd en dat het zeker niet vrijwillig was. Nadat hij mijn hele verhaal aangehoord had zei hij: “Ik heb veel begrip voor de situatie, maar een lerares van onze school hoort zich niet in het openbaar naakt te vertonen. Ik moet het melden aan het schoolbestuur want de goede naam van de school staat op het spel.” Even was het ontzettend stil in zijn kantoor. Er hing spanning in de lucht. Ik voelde mijn hart bonken en mijn lichaam leek in trance. Verschrikt reageerde ik: “Is er niet een regeling te treffen want het gebeurde geheel buiten mijn schuld en bovendien wil ik mijn baan op school niet verliezen en ook niet dat mijn ouders er achter komen. Ik wil alles doen wat je van me vraagt.” “O.k.” zei hij, “kom na de schooldag maar langs bij me op kantoor, dan kan ik er ondertussen over nadenken hoe ik dit probleem moet oplossen.”

Nadat de laatste kinderen vertrokken zijn begaf ik me naar het bureau van Jasper. Heel nerveus keek ik de hem aan. Hij keek me aan en zag mijn bange uitstraling. “Ik denk dat er wel iets te regelen is,” zei hij. “Ik ben vanmiddag naar de vader van Danny gegaan en heb hem te verstaan gegeven dat het onaanvaardbaar is dat hij een van mijn beste leraressen tot hoer maakt. Dat moet onmiddellijk stoppen, zo niet dan wordt de politie ingeschakeld. Hij heeft, met enige tegenzin beloofd dat hij en ook de andere familieleden geen contact meer met jou zullen zoeken. Alle foto’s en video’s heeft hij in mijn bijzijn vernietigd.” Hij stond op en liep naar de deur. Draaide die op slot en kwam weer terug bij me zitten, nu een beetje dichterbij. Van blijdschap legde ik mijn handen op zijn bovenbenen wetende wat de bedoeling was. Langzaam wreef ik over zijn benen en ging iets omhoog. Jasper keek mij aan en zweeg. Ik ging met mijn handen omhoog en draaide rondjes om de bobbel in zijn broek. Hij steunde nu met zijn handen naast zich op het bureau. Ik deed zijn riem open en heel langzaam, al wrijvend over de bobbel, voelde ik die groeien. De spanning in zijn broek werd groter. “Zullen we dat lichaamsdeel eens wat meer ruimte geven? Hij scheurt direct uit je broek,” zei ik. De daad bij het woord voegend knoopte ik zijn broek los en ritste zijn gulp open. Een zwarte slip met rode band werd zichtbaar. Jasper kwam omhoog en zei: “Ik heb hier eigenlijk al heel lang naar uitgekeken, Julia, zal ik je een beetje op weg helpen.” Voor ik het door had duwde hij zijn lippen op mond. Ik trok mijn been om zijn middel en zoende me gepassioneerd. Onze tongen draaiden om elkaar heen. Met mijn handen betastte ik zijn schouders en daarna knoopte ik zijn overhemd open.

Hij had me over de drempel getrokken, ik voelde me bevrijd en wilde mijn erkentelijkheid tonen. Ik streelde zijn borst, liet mijn handen over zijn buikspieren gaan en verloor mezelf weer in een heerlijke tongzoen. Ik ging op mijn knieën zitten en toen ik zijn broek en bokser naar beneden had getrokken sprong zijn erectie tevoorschijn. “Ik ga je laten zien hoe dankbaar ik ben,” zei ik en vervolgens likte ik zijn heerlijke geslacht van top tot ballen. Daarna nam ik hem diep in mijn mond. “Is dit wat je in gedachten had toen je zei dat er wat te regelen viel?” zei ik toen ik hem aftrok. “Ja, hier heb ik al twee jaar op gewacht,” was zijn antwoord. Nu ik niet meer gechanteerd werd genoot ik er net zo van als hij. Er was een ontzettende last van mijn schouders gevallen nu ik wist dat ik niet meer naar de flat hoefde. Hij trok zijn overhemd uit en liet het op de grond vallen. ”Ik kan niet wachten tot je verder gaat. Ik hou ervan hoe je mijn ballen zuigt, Julia,” zei hij opgewonden. Nadat ik zijn pik weer in mijn mond had genomen ontdeed ik mezelf van mijn blouse en bh. Meteen speelde Jasper met mijn borsten. Ik probeerde uit mijn rok te komen. “Waarom ga je niet over het bureau liggen, dan help ik je,” zei hij. Galant hielp hij me met opstaan. Hij deed snel zijn schoenen, broek en boxer uit en kwam nu naakt naar me toe. Voor ik het goed en wel besefte duwde hij me met mijn bovenlichaam op het bureau en voelde ik hoe Jasper van achteren mijn rok open ritste en naar beneden trok. Het kledingstuk viel geluidloos aan mijn voeten. Hij raapte het meteen op en gooide het argeloos met de andere kledingstukken verderop op de grond. Jasper spreidde mijn benen, gooide mijn benen uit elkaar en trok mijn slip uit. Mijn billen staken begeerlijk omhoog. Hij bukte zich, drukte hij zijn mond op mijn kutje en begon als een bezetenen mijn kutje te likken. Al snel beet hij zachtjes in mijn opgezwollen klitje om daarna met zijn tong over mijn klitje te aaien. Ik rilde van geiligheid en mijn kutje werd helemaal nat. Zijn tong dok tussen mijn lipjes en met zijn handen trok hij mijn lipjes uit elkaar om zo nog dieper te kunnen komen met zijn tong. Na nog een poosje likken ging hij staan en zei: “Ik zie nu een heerlijk nat je kutje, je bent een ontzettend begeerlijke docente, Julia. Wil je mijn pik in je voelen?” Ik kon alleen maar goedkeurend kreunen. Zijn diepe stem had me nog meer opgegeild. “Julia wil het allemaal,” zei ik. Ik verwachtte dat hij me zou gaan nemen, maar hij zei: “Ik moet je nog disciplinair straffen voor het naaktlopen in het openbaar.” Jasper greep mijn arm en bracht mijn hand naar mijn kutje. “Ontspan je en begin jezelf maar vast te masturberen.” Ik wreef met mijn vingers over mijn gezwollen klitje. Jasper deed niks. Ik hoorde hem hijgen. Toen ik achterom keek zag ik hoe hij met zijn stijve lul speelde terwijl hij gefixeerd naar mijn kutje bleef kijken. Ondertussen geilde hij me op door tegen me te praten. Al gauw droop ik van natheid en verlangen. “Meneer de directeur, neuk me alsjeblieft,” smeekte ik. “Noem me maar gewoon bij mijn naam,” zei hij schor. Opeens greep hij mijn armen, deed ze gekruist op mijn rug en daarna duwde hij langzaam maar zeker zijn lul diep in mijn druipende kutje. Vervolgens begon hij me steeds sneller te neuken. Ik kreunde jammerend. Het bureau kraakte en wankelde bij elke stoot. “Oh, ja, ik wil je,” riep ik. Hij greep mijn haren en trok me half overeind. Zijn andere hand liet mijn polsen los en omsloot mijn mond om mijn schreeuwen te smoren. Hij greep mijn borsten en met die als houvast stootte hij tot diep in mijn kutje. Hij ging als een wilde te keer en ik voelde bij elke stoot dat mijn klitje beroerd werd. Na een aantal stoten hield ik het niet meer. “OOOOOOOHHHHHHH AAAAAAAHHHHHHH ik kom,” gilde ik. En een kolkend rillend gevoel maakte zich van mij meester. Die stotende pik hield maar niet op. Ik ontplofte en mijn sappen kolkten rond zijn pik en werden zo uit mijn kutje gedreven. Het krampen van mijn kutje rond zijn pik en nog een aantal flinke stoten zorgden ervoor dat hij zijn zaad diep in mijn spleetje loosde. “Oh, wat een heerlijk gevoel, ik voel iedere samentrekking,” zei ik.

Toen ik zijn pik goed had leeg gemolken zei hij: “Draai je eens om.” Ik draaide me nog natrillend om. Hij tilde me op zijn bureau naar de rand en ik zag hem goedkeurend naar mijn pulserende kutje kijken. “Het is misschien een goed idee dat je wat vaker langs komt want ik merk dat jij weet wat neuken is.” Ik zag dat zijn pik niet in stijfheid was afgenomen. “En nu wil ik je nog een keer neuken,” zei hij. Jasper pakte mijn bovenbenen vast en al snel zat hij helemaal in me. “Je bent mijn favoriete lerares, wat een buitenkans dat ik je mag neuken.” Hij greep mijn borst masseerde die terwijl hij mijn reactie peilde. Ik haalde raspend adem, keek in zijn ogen en ging zelf door met het stimuleren van mijn klitje. Deze combinatie maakte me gek en hij zag het en dus stootte hij zo diep mogelijk. Hij greep mijn haren en dwong me zo te kijken naar hoe hij me neukte. We keken nu samen naar onze verrichtingen. Hij gaat hard tekeer en vulde me helemaal en perfect op. Toen trok hij zich opeens uit me en zette me overeind. Hij plaatst me daarna op mijn handen en knieën op de grond en kroop op zijn knieën achter me. Via mijn haren trok hij mijn hoofd in mijn nek. Met zijn mond bij mijn oor zegt hij zacht: “Hoe wil je dat ik je nu neuk… Julia..?” Ik kreun: “Heel diep… als een nymfomane…” O.k dit kutje is het beste wat me is overkomen,” was zijn antwoord. Hij liet mijn haren los en duwde mijn bovenlichaam op de grond. Hij plaagde me nog even door zijn eikel tussen mijn lipjes en rond mijn hunkerende opening te laten glijden zonder naar binnen te gaan. Ik werd gek van verlangen. “Neem me dan, alsjeblieft,” smeekte ik. Hij stootte ferm en bezitterig. “Aaaah, Jasper, ga door.” Ik hoorde onze lichamen kletsen en voelde hoe zijn ballen tegen mijn kutje stoten. Jasper liet mijn haren los. Met zijn handen op mijn heupen neukte hij mijn kutje hard en genadeloos. Hij schreeuwde het uiten kwam grommend en kreunend klaar. Even was er niets dan ons hijgen en het bonzen van mijn hart. Langzaam ging Jasper uit mijn spleetje. Ik voelde zijn handen op mijn heupen en zag dat hij keek dan naar mijn grotje dat nog steeds open stond. Ik wilde reageren, maar opeens rolde hij me op mijn rug. Meteen daarna stopt hij genadeloos twee vingers in mijn kutje. Hij wreef over mijn klitje, en ging verder met het vingeren van mijn hete kutje. Hij keek afwisselend naar mijn soppende spleet en dan naar mijn gezicht. Hij genoot hier net zo van als ik. Ik was al bijna op het randje. Mijn kreunen werden heviger en mijn vocht kletterde over zijn hand. En voor ik het wist kwam ik weer schreeuwend, kronkelend, rillend en spuitend klaar, terwijl Jasper me bleef vingeren en totdat ik roerloos bleef liggen. Voldaan liet ik hem mijn gezicht insmeren met mijn kutsappen. Hij liet me op zijn vingers zuigen om os gezamenlijke vocht te proeven. Ik proefde een mengsel van mijn eigen geil en zijn zaad. Jasper ging tegen zijn bureau zitten en trok mij tegen zijn hete en bezwete lichaam aan. Na een aantal minuten zei hij: “Je collega’s en je ouders weten niets van het voorval. Dat laten we zo.” Ik grinnikte. Hij keek me geamuseerd aan maar zei dan serieus: “Als je wilt kun je altijd even langs komen na school, ook als je niet in de problemen zit, want dit was een onvergetelijke ervaring die om herhaling vraagt.” Ik ben nog nooit zo opgelucht en blij naar huis gefietst.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top