Skip to content

Momenteel actief

Straffen is opwindend
4.05/5 (21)

Ik krijg regelmatig straf van mijn vrouw en dat vind ik echt heel erg opwindend. Het is niet zo dat we per se aan SM of BDSM doen. We houden gewoon van alles wat we bedenken en mixen het zo nu en dan door elkaar. Laatst hebben we bijvoorbeeld een rollenspel gedaan waarbij ik bij haar in training was. Ik moest dingen uitvoeren en als ik het niet juist deed dan kreeg ik dus straf. Je begrijpt natuurlijk dat ik van alles verkeerd heb gedaan waardoor ik natuurlijk door haar flink op mijn plek gezet moest worden.

Ik keek er echt ook naar uit en had er heel veel zin in. Als eerste moest ik helemaal uit de kleren. Dat deed ik snel. Ik moest met mijn rug naar haar toe gaan staan en ineens kreeg ik handboeien om. Leuk, want ik had die een week van tevoren aan haar cadeau gedaan. Ze kon het presentje dus wel waarderen. Daarna heeft ze mij omgedraaid en moest ik met mijn rug tegen de muur staan. Ze stond zich even te bedenken maar ging er alsnog mee door. Ze stond vlak voor mij en greep zonder waarschuwing mijn zak beet en kneep behoorlijk pittig in mijn ballen. Het was meer dan gevoelig en ik wilde haast door mijn knieën zakken. Ik wist echter dat ik dat niet mocht en dus bleef ik moedig overeind staan. De pijn die ik voelde maakte mij opgewonden en ik kreeg al een halve erectie. Mijn vrouw keek naar beneden en sloeg al straffend op mijn lul, die alleen maar harder werd. Ze zei dat ze het mij wel af zou leren niet te luisteren.

Als volgende straf pakte ze een zijden doek en draaide deze om mijn leuter heen zodat de boel afknelde. De volgende stap was mij aftrekken en dat deed ze snel, zodat ik haast klaar zou komen. Omdat de boel was afgekneld kon ik dat niet en dus liet ze mijn schokkende pik los en lachte ze mij in mijn gezicht uit. En uiteraard was mijn vrouw nog niet met mij klaar. Ik moest weer draaiden en mij voorover bukken. Ik voelde twee vingers in mijn droge anus glijden. Dat was wel even een gevoel waar ik flink aan moest wennen. Doordat ze de vingers in en uit mijn anus bewoog werd het toch wat aangenamer, hoewel nog steeds zeer droog.

Ze reikte om mij heen en greep mijn zak wederom vast en begon hier behoorlijk aan te draaien terwijl ze steeds bruter mijn kont begon te vingeren. Ze stak er zelfs twee extra vingers bij in en dat was pijnlijk. Precies waar ik op had gehoopt. Mijn lichaam schokte en ze trok mij wederom af nadat ze mijn ballen had losgelaten. Bijna kwam ik klaar en weer liet ze mijn lul los. Ik kon door het afbinden nog steeds niet komen. Dat was wellicht nog het meeste straffen wat ze deed. Ik stond op knappen maar kon het niet kwijt.
Nadat ze mij een kwartier, twintig minuten had gemarteld ging het lint eindelijk van mijn pik af en trok ze mij net zo lang af tot ik eindelijk kon spuiten. Het voelde heel erg lekker en ik leek zowat uit mijn lichaam te treden zo intens als het was.

Later die avond zouden we nog lekker gaan neuken. Het was wild en overweldigend. Maar dat zal ik in een ander verhaal misschien wel vertellen. Ik heb nog genoeg straffen te vertellen dus als jullie deze willen lezen dan hoor ik dat natuurlijk graag!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top