Skip to content

Momenteel actief

Seks met haar baas
4.25/5 (4)

Het was een prachtige dag voor haar om te gaan wandelen, maar dat was niet de enige reden dat ze naar buiten ging. Ze had namelijk een stiekeme afspraak met haar baas, die ze op het werk heel professioneel behandelde, maar na het werk neukte hij haar de oren van haar hoofd. Maar bij hem thuis konden ze dit alles niet doen dus moesten ze ergens anders afspreken en aangezien hij dol was op neuken in de buitenlucht, en zij zelf ook, kwamen ze elkaar in het nabijgelegen bos tegemoet, waar ze een heel mooi afgelegen plekje gevonden hadden, waar ze elkaar helemaal kapot zouden neuken. Ze kwam op de plek aan en hij lag daar al, spelend met zijn pik omdat hij wist dat ze ieder moment langs zou kunnen komen. Hij zag haar aankomen lopen en zijn pik begon meteen te steigeren.

Ze trok al haar kleren zo snel als mogelijk uit en klom op zijn lichaam, wreef met haar kutje over zijn lul en deed net of ze hem in haar sneetje zou steken, maar hield steeds vlak voordat hij erin kon gaan op en trok zich plagerig terug. Haar baas hield dit een tijdje vol, maar toen hij uiteindelijk voelde dat haar poesje lekker nat was, trok hij haar onderlijf tegen zijn lichaam aan en ramde hij zijn harde paal diep in haar geile lichaam. Ze werd flink opgevuld en hij voelde hoe haar kutje flink opgerekt werd oor zijn enorme leuter. Hij moest zichzelf dan ook tegenhouden, anders zou hij haar in zo’n hoog tempo gaan neuken dat hij binnen ene minuut tot een orgasme kwam en dat was zonde op die mooie dag in het bos. Het was niet te warm, niet te koud, er was een beetje zon dat hun lichamen op de juiste temperatuur hield, iedeaal weer dus om buiten te vrijen. Langzaam liet hij het sletje op en neer rijden op zijn vette leuter, waarna ze zich omdraaide, zodat hij naar dat perfecte kontje kon kijken, terwijl zijn leuter diep in haar natte schede gleed. Die billen kwamen hard op zijn lijf neer, waardoor het vlees heerlijk begon te schudden. Ineens kreeg hij een geil plan, veerde overeind en drukt haar op haar handen, zodat ze op knieën en handen moest leunen, haar strakke kont de lucht in stekend en haar geile kutje wijd open omdat hij daar net zijn vette paal in had gedrukt.

Hij trok zijn lul even af, genoot van het vocht dat uit haar kutje was gekomen en dat op dat moment aan zijn handen kleefde doordat hij zich aftrok, stak zijn paal tegen haar anus aan en boorde zijn eikel diep naar binnen. Ze slaakte een zucht, waarna haar adem stokte. Nog niet eerder had ze zijn lul in haar reet gehad en ze moest zeggen, ze begreep nu ook waarom. Dat ding was echt enorm. Dat wist ze natuurlijk al, maar dat hij zo enorm strak in haar reet zou zitten, dat had ze zelf ook niet verwacht. Maar lekker dat het was! Hij neukte haar kontje steeds harder en steeds sneller terwijl zij met haar klitje speelde. Ze kwam rillend en kreunend van genot klaar, een teken voor hem om over haar billen te gaan spuiten. Hij trok zijn lul uit de haast vacuüm trekkende reet en spoot zijn warme goedje over haar billen heen. Het zonlicht liet het sperma schitteren, het leek wel een kunstwerk, zo mooi zag het eruit. Ditmaal hadden ze niet zo heel erg lang liggen neuken, maar het weekend was nog niet om. Morgen zouden ze elkaar weer ontmoeten en dan zou hij haar in haar keel gaan neuken. Dat wist zij nog niet, maar waarschijnlijk zou ze het wel doen, aangezien hij een promotie voor haar in petto had, als ze zijn hele leuter op zou gaan slokken. En voor een promotie had ze alles over.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top