Skip to content

Momenteel actief

Geneukt in een pension
3.63/5 (8)

Het waren een paar mooie dagen toen ik een weekendje weg was. Gewoon, even helemaal zonder mensen, op mijn eentje. Mijn relatie was nog maar net achter de rug, maar ik was daar wel helemaal klaar mee, aangezien mijn man alles behalve leuk met mij omging, laten we het daar maar op houden. In ieder geval was ik wel toe aan een verzetje. Ik zat in een pensionnetje, waar een paar mensen waren. Drie stelletjes en een alleenstaande man, die ik wel aantrekkelijk vond, maar ik besteedde daar verder geen aandacht aan. Ik ging gewoon mijn gang. In de buurt was ene brouwerij waar je op bezoek kon. Dat besloot ik te doen, een beetje mijn aandacht op iets anders richten dan alle dagelijkse dingen, waar ik mij toch meer mee bezig hield dan ik had gewild. Bleek die kerel daar ook te zijn! Vond ik op zich niet zo heel erg, ik kon mooi naar hem kijken als hij niet aan het opletten was. Maar het was hem wel opgevallen en toen de groep door aan het lopen was, hield hij mij even tegen en zei hij zachtjes dat als ik een lekkere avond wilde hebben, ik bij hem op zijn kamer moest komen die avond. Nou, dat was dus wat er voor de rest van die dag door mijn hoofd spookte! Het leek wel heel lang te duren, maar uiteindelijk gingen we dan naar het pension terug.

Het avondeten was op en ik zag de alleenstaande man naar zijn kamer gaan. Misschien was ik iets te snel en viel het daardoor op, maar dat kon mij niet boeien. Vrijwel meteen schoot ik overeind en holde achter hem aan. Hij moest daar wel om lachen. Maar op de kamer bleef het lachen wel uit. Vooral voor mij. Ik was namelijk bijzonder onder de indruk van zijn enorm dikke pik. Hij was best wel lang, maar dat kon ik wel hebben, maar die dikte… Ik twijfelde, maar ging er toch voor. Ik ging naakt voor hem op de grond zitten. Hij zat op de rand van zijn bed en deed zijn benen wijd. Mijn handen wreven over zijn buik, borstkas en benen terwijl ik hem heerlijk aan het afzuigen was. Zijn lul smaakte naar meer, hoewel ik behoorlijk last van mijn kaken kreeg, aangezien ik die pik nog maar net aan in mijn wijd opengesperde mond kon krijgen. Na het vele en heerlijke pijpen en ook het likken aan zijn ballen en zelfs zijn anus (wat ik anders nooit doe!) ging ik op het bed liggen en heb ik mij schaamteloos laten neuken. Heel diep en hard nam hij mij. Mijn poesje werd flink uitgerekt. Het verbaast mij nu nog dat ik niet ben uitgescheurd. Hij nam mij zoals ik genomen wilde worden, namelijk met een sterke stoere kerel op mij die mijn handen tegen het bed drukte en neukte zoals hij mij wilde neuken. Ik kwam wel drie keer klaar, voordat hij zijn paal uit mij haalde en over mijn tieten en buik spoot.

Het is een uitje welk ik nooit meer zal vergeten. Hem vergeet ik ook nooit meer, hoewel ik zijn naam nooit te weten ben gekomen. Ik hoef hem ook niet per se te zien weer, maar mijn poesje doe nog een klein beetje zeer als ik weer aan zijn enorme dikke lul denk. Intussen heb ik een nieuwe relatie met een hele lieve man. Alleen kan zijn pik niet tippen aan die van die kerel in het pension. Hoewel hij wel lekker neukt hoor, maar dat vertel ik misschien een andere keer wel aan jullie.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top