Skip to content

Momenteel actief

Snapslet
NAN/5 (7)

Hallo, ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben 25 jaar, studeer nog en ben normaal gebouwd. Zelf ben ik dominant ingesteld en hou er van om opdrachtjes te geven aan meiden/vrouwen. Dit verhaal (dat waargebeurd is) gaat over hoe ik toevallig een sletje heb op mijn snapchat.

2 weken geleden zat ik op Omegle me te vervelen, op zoek naar geile sletjes die wel wat wilden doen voor de cam. Makkelijk ging dit niet maar ik gaf de moed niet op. Zo kwam ik iemand tegen die geen tijd had maar wel haar snapchat wou geven, waar ik natuurlijk op in ging en haar toevoegde aan mijn vrienden. Direct erna heb ik haar zo een bericht gestuurd, maar jammer genoeg was het iemand anders haar snap of ik had iets verkeerd ingetikt.

Zo kwam ik uit bij Nele, een meisje van 19, met blond haar tot aan de schouders, groene ogen, een mooi postuur en met een c85. Ik heb haar uitgelegd hoe het kwam dat ik haar snap had en dat ik het vervelend vond dat het zo gegaan was. We stuurden elkaar foto’s om te zien hoe we er uitzagen. Dit verliep allemaal nog heel braaf en er was niets geils aan. Tot op een moment ze een foto stuurde met inkijk waarop ik inhaakte met “Mooie inkijk heb je daar!” waarop ik een foto kreeg met een nog betere inkijk op haar mooie volle c85. “Zeg maar wat je wil “.

Dit liet ik me geen twee keer zeggen en ik stuurde “t-shirt uit”. Zo was er op de volgende foto haar pikante blauwe bh te zien. Nu zag ik pas hoe strak haar lichaam was. Hoe ver zou ze durven gaan vroeg ik mezelf af en stuurde direct een snap terug “Je hebt wel nog net iets te veel aan boven”. Vol spanning zat ik te wachten op een snap. Het duurde langer dan normaal voor ik een antwoord had of een foto. Ik had de hoop al een beetje opgegeven met de gedachte dat er niets meer ging komen, toen mijn gsm oplichtte en ik haar naam zag verschijnen op mijn beeld. Een snap met een zwarte foto met daarop de tekst “Ben je klaar baas?”. Direct erna een snap waar ze naakt voor de spiegel stond met haar benen open. Toen wist ik dat ik een geile tijd ging beleven aan haar.

Nele vroeg om haar opdrachtjes te geven die zij dan kon uitvoeren. Zo werden er verschillende opdrachten verzonden door mij, de vaste opdrachten en nieuwe dagelijkse opdrachten. De vaste opdrachten zijn:
* elke dag een foto van wat je aan hebt
* filmpje van het masturberen met een voorwerp
* op 5 verschillende plaatsen een foto met borsten bloot
en nog veel meer.

Na een week hadden we afgesproken bij mij thuis, zodat ik ook in het echt van haar kon genieten. Ze had als opdracht dat ze zelf mocht kiezen wat ze aan deed, maar het moest heel geil overkomen. Toen ze aanbelde zei ze meteen bij het binnenkomen “Mag ik me nog snel even omkleden? Ik kon zo niet op de trein en de bus zitten”. Vriendelijk wees ik haar de badkamer aan en wachtte ik op mijn snapslet. Ik hoorde ze op hakken de trap afkomen en zag haar even later voor mij staan. Een kort rokje met een maillot eronder. Deze was kapot gescheurd ter hoogte van haar kutje. Verder had ze een wit doorkijkbloesje aan dat veel te klein was. Ze had geen bh aan en ik had zo een geweldig zicht op haar borsten.

“Start maar met pijpen snapslet” riep ik. Opwindend ging ze door haar knieën en met haar beide handen deed ze mijn broek los en haalde mijn lul er uit. Met haar tong startte ze eerst met likken om hem dan volop in haar mond te nemen. Wat kon dat meisje pijpen, goed diep en met een perfect spel met haar tong. Met mijn linkerhand op haar hoofd kon ik het tempo bepalen, mijn andere hand ging naar haar borsten. Zonder het haar te moeten zeggen bespeelde ze met haar hand ook mijn ballen, wat een zalig gevoel gaf. Toen ze stopte met pijpen keek ze me vragend aan om geneukt te worden.

Ze draaide zich om en zette haar handen op de salontafel. Met haar benen ging ze open staan. Een geschoren kut stond glinsterend nat van het geil. Ik stond op en ging achter haar staan. Mijn lul ging makkelijk in haar natte kutje. Met mijn handen nam ik haar heupen vast en neukte haar eerst traag. Ik stootte hard in haar, zodat ze mijn lul goed kon voelen. Bij elke stoot kreunde ze naar meer, waardoor ik steeds sneller ging stoten! Door het stoten kwamen haar borsten uit haar witte bloesje. Ze bengelden mee heen en weer. Op haar billen kon je haar kutvocht zien afdruipen.

Ik draaide haar met haar rug naar de stoel. Ze ging vanzelf met haar benen open. Ook nu ging ik met vol genot in haar kutje en had een beter zicht op haar geweldige borsten. Met mijn handen kon ik niet van haar borsten afblijven. Nele kwam klaar van dit geile spektakel en kreunde zo hard dat de buurt het wel moest horen. Ook ik had hierdoor niet veel meer nodig en spoot mijn lading sperma in haar kut! Ik pakte dan haar hoofd en ze kon mijn lul schoon gaan likken. Daarna hebben we nog wat gezellig gepraat en ging ze terug naar huis.

Een half uur erna kreeg ik een snap van mijn snapsletje met een foto van haar kutje, genomen in de trein. Er stond bij “Mag ik mezelf nog vingeren vandaag, ik ben zo geil“. “Natuurlijk snapslet” antwoordde ik “Als je het maar filmt en doorstuurt”.

Heb je nog leuke ideeën wat ik mijn snapsletje kan laten doen? Laat maar weten op legrand6969@outlook.com. Zijn er vrouwelijke lezers die het ook wel zien zitten om mijn snapslet te zijn, voeg maar toe op snapchat fdeschrijver5.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top