Skip to content

Momenteel actief

Het vakantiepark deel 2
4.75/5 (12)

Even een korte inleiding voor de lezers die deel 1 niet hebben gelezen: Op vakantiepark ‘Vrij en Vrolijk’ had ik, Fleur, als achttienjarig meisje met een prachtig slank figuurtje al twee weken een baantje. Elke dag hielp ik bij het animatieteam om de kinderen aangenaam bezig te houden. Gratis ontbijt, drankjes en avondeten en natuurlijk overnachten in een eigen kleine stacaravan hoorden bij de verdiensten en ik zou er uiteindelijk een leuk bedrag aan overhouden. Na mijn erotisch avontuur met Max in deel 1 nam ik me voor om zo veel mogelijk van mijn ontwaakte seksualiteit te genieten.

Lang hoefde ik gelukkig niet te wachten want toen ik een week later ‘s middags in het restaurant mijn lunch gebruikte zag ik twee mannen van een jaar of dertig geïnteresseerd mijn kant op kijken. Ik glimlachte, de mannen glimlachten terug. Ze waren aan het kaarten en van een afstandje zag ik dat er een kaart op de grond viel. De mannen hadden niks door en speelden verder. De kaart lag nog steeds onopgemerkt op de grond. Toen ik een mes op de grond liet vallen, ging ik staan en bukte me om dat op te rapen draaide ik met mijn slanke billen in hun richting. Toen ik achterom keek naar de mannen zag ik dat de ene wat tegen de ander zei waarna die in de lach schoot. Het leek alsof ze het over mij hadden. Ik glimlachte in hun richting en legde het mes terug op tafel. Toen ik overeind kwam zag ik dat de mannen nog steeds mijn kant op keken. Nadat ik klaar was met eten sjokte ik rakelings langs het tafeltje met de mannen. Ze volgden geïnteresseerd mijn bewegingen. Doordat ik naar hen keek zag ik een reclamebord niet staan waardoor ik er tegenop botste. De mannen lachten. “Maakt niet uit joh,” fluisterde de ene, de ander zei: “je mag ook wel tegen mij opbotsen.” Ik glimlachte nerveus en wilde al verder lopen maar bedacht iets om contact te maken. “Er ligt een kaart op de grond, daar…” zei ik, en ik wees naar de plek waar de speelkaart lag. Een van de mannen bukte en raapte de kaart op. “Nou weet ik waarom jij steeds wint,” zei hij lachend tegen zijn vriend. “Ach, ik kon die rotkaart toch niet gebruiken,” grapte de ander terug. “Hee bedankt hoor,” zei hij.”Hoe heet je eigenlijk schoonheid?” “Fleur,” zei ik en met binnenpret liep ik terug naar mijn caravan. Daar was het saai dus besloot ik even te gaan zwemmen.

Op het vakantiepark staat een hotel en daar is ook een zwembad waar de gasten van het vakantiepark gratis gebruik van kunnen maken. Het ligt helemaal onderin het hotel, in een soort kelder. En er was helemaal niemand. Ik zwom en dook in mijn eentje terwijl het klotsende water griezelige echo geluidjes maakte tegen de tegelwanden. In je eentje zwemmen in zo’n akelig stil kelderzwembad is best creapy. Toch vond ik het wel leuk, ik zwom wat heen en weer en oefende allerlei zwemslagen. Toen hoorde ik ineens mannenstemmen de ruimte vullen. Ik zwom naar de kant en ging aan de rand hangen met nadruipend haar. “Hee, hallo,” zei ik vrolijk. Het waren de twee mannen die ik in het restaurant had ontmoet. “Heey hoi…. Fleur toch?” zei de ene man. “Ik vroeg me net af hoe jullie heetten,” zei ik.”Jochem,” zei hij, “en dat is Joris.” Hij nam plaats naast mij op de rand met zijn benen over de rand de temperatuur van het water inspecterend… “ha lekker…”

Ik hing met mijn armen gevouwen over de rand en keek verwonderd naar Joris, die nu naast mij op de rand zat. Zijn zwemshort viel best wel op want die was behoorlijk gevuld met een bobbel. In mijn jeugdigheid had ik eigenlijk nog nooit zo op dit verschijnsel bij mannen gelet. En zeker had ik het verschijnsel nog nooit van zo dichtbij op ooghoogte bekeken. Jochem ging aan de andere kant naast mij zitten. Ik zag dat hij ook al zo’n interessant grote bult had. Omdat een deel van mijn natte haren voor mijn ogen hing deed ik mijn haarelastiek los en maakte mijn staart opnieuw vast met mijn armen routineus boven mijn hoofd. Door die houding staken mijn borsten mooi vooruit. Dat veroorzaakte verrassende blikken van de mannen op mijn jonge lichaam. Ik bloosde want de mannen keken gewoon nog steeds ademloos naar me. Ik wist niet goed wat ik moest doen en lachte wat verlegen, toen Jochem ineens opstond en het water in dook. Het water spetterde in het rond. Joris stond ook op en dook er achteraan. Ik kon niet achter blijven, ik liet de kant los, draaide me om en even later werd er gespat, gelachen en geduwd. Alsof het vrienden van mijn eigen leeftijd waren voelde ik me al snel helemaal op mijn gemak bij hen. We doken wat rond, deden een soort tikkertje waarbij de handen van de mannen mij af en toe speels raakten op of langs mijn borstjes en billetjes. Toeval, dacht ik, maar ik wist eigenlijk wel beter en vond het totaal niet erg, leuk zelfs. Trouwens ik deed zelf ook mee. De eerste keer raakte ik Jochem zijn kont aan en niet veel later zijn mannentepel en ik voelde ook wat van zijn borsthaar. Toen ik merkte dat de mannen het helemaal niet erg vonden en ook mij af en toe bij mijn tieten en kontje aanraakten, zocht ik het ook zelf meer op en daagde ik ze meer uit. Ik tikte Joris een keer vol op zijn billen met mijn hand en onder water had ik Jochem al een keer tegen de voorkant van zijn zwemshort gestoten tegen die dikke bobbel. Echt, ik had nooit gedacht dat ik het durfde.

Een keer zwom Jochem onder mij door en raakte per ‘ongeluk’ mijn bikinibroekje tussen mijn benen. Ik draaide me lachend om met een rood hoofd, toen Jochem met een grijns en een druipend hoofd opdook en mij aankeek. “Tikkie…., jij bent hem.” Zijn hand pakte mijn kontje vol vast onder water. Ik draaide me lachend om. Zo veel aandacht had ik op school nooit gehad van de jongens uit mijn klas. Ik schoot naar voren, wilde Joris tikken maar ik had me met zoveel vaart afgezet, dat ik half op hem terecht kwam. Joris lachte. Ik kroop op zijn rug, sloeg mijn armen om zijn gespierde schouders en klemde mijn benen om zijn middel. Mijn voetje raakte zijn zwemshort en ik voelde ondanks de worsteling iets hards. “Wat ben jij onstuimig joh,” lachte Joris. “Mag toch wel,” zei ik uitdagend. “Kan je wel tegen twee onschuldige jongens?” “Kunnen jullie wel tegen een klein meisje met z’n tweeën?” lachte ik. De jongens lachten mee. “Dan hoef je nog niet tegen mijn lul te trappen,” zei Joris met een pijnlijk gezicht. “Is het echt pijnlijk?” vroeg ik bezorgd. Joris keek nog even moeilijk. Toen lachte hij breed. “Jouw voet tegen mijn lul… nee hoor, heerlijk…” We lachten. Jochem, die had meegeluisterd, liet nu ook van zich horen. “Hee, waarom wel bij hem en niet bij mij? Is er iets mis met mijn lul. “Wil je ook dan?” daagde ik hem uit. Onder water stak ik mijn voetje al uit en mijn tenen duwden voorzichtig tegen de bobbel in zijn zwemshort. Jochem lachte, kreunde wat overdreven en ik moest echt mijn lachen inhouden. Ik ging wel stug door, roerend met mijn tenen tegen de grote, spannende, onbekende bobbel. Joris kwam naar mij toe gezwommen, legde ineens zijn grote mannenhand op mijn kontje. Hij kwam met een enkele slag dichterbij en streek een sliert nat haar uit mijn gezicht, waarna zijn handen over mijn twee zachte billetjes in mijn bikinibroekje gleden. Joris legde een hand op mijn blote schouder, volgde het koordje van mijn bikinitopje omlaag en bereikte de stof van mijn cupje. Zijn vingertoppen gleden zachtjes achter het badstof over mijn tietje, wreven wat over mijn tepeltje, draaiden rond mijn tepelhof. Zijn hand pakte nu vol mijn borst vast. Ik straalde en sloot mijn ogen. Jochem, achter mij, kneedde nu met zijn beide handen mijn zachte billetjes. Jochem’s handen gleden langs mijn zij naar voren en kropen naar mijn kruis. Ik vond het allemaal geweldig. Ik hield Joris vast bij zijn middel, zocht de voorkant van zijn zwemshort en voelde er gretig in, aan en over. Dat vond hij niet erg, maar lekker juist. Op het moment dat Jochem net met zijn vingers over mijn spleetje wilde bewegen en Joris mijn bikinitopje omhoog trok en een eerste glimp opving van heerlijke borstjes terwijl ik zijn zwembroek naar voren trok om mijn hand naar binnen te laten glijden op zoek naar de grote harde onbekende,… net toen… toen hoorden we drie krakerige stemmen de ruimte in komen.

Als gestoken door een wesp lieten we elkaar direct los en fatsoeneerden onze zwemkleding. Twee bejaarde oude besjes kwamen met gerimpelde lijven een duik nemen. “Shit.” zei Joris. Jochem zei iets gelijksoortigs. “Kut,” zei ik. We keken even naar de oudjes en toen naar elkaar. De dames klommen spastisch het water in en begonnen aan hun eerste rondje. Jochem, Joris en ik zochten een rustiger hoekje. “Ons feestje is voorbij,” zei Jochem droog, ”ik denk dat ik er maar eens uit ga.” Joris knikte. Ik keek beteuterd. De geilheid had volledig bezit van mijn lichaam genomen. Ik was geil, opgewonden tot elke hormonale vezel in mijn lijf. “En wat moet ik dan?” voeg ik. De mannen keken mij aan.“Jij blijft hier lekker zwemmen met die oudjes als badjuffrouw.” Ik keek zo mogelijk nog ongelukkiger en teleurgesteld. Joris boog naar mij toe en fluisterde iets in mijn oor: “ Kamer 3.36, klop maar als je nog meer aandacht wil.” Ik schrok van het laatste maar voelde me trots en gewaardeerd dus ik knikte. De mannen zwommen weg, mij achterlatend in het water. Ik zag ze er uit klimmen, volwassen mannen met die gespierde lichamen, behaard en sterk. En dan die zwemshorts met megabobbels aan de voorkant die ik net had gevoeld. Ik straalde van oor tot oor want ik had een afspraakje met twee lekkere mannen. Misschien wel geile mannen. Ik had hun stijve gevoeld en wilde meer want ik was zelf ook supergeil en dat besefte ik terdege. Ik bleef nog vijf minuten doorzwemmen, langer hield ik het niet uit. In gedachten zag ik alleen maar gespierde mannen met enorme piemels voor me met hun handen op mijn lijf, bij mijn tieten, bij mijn kont en bij mijn natte spleet…. Ik wilde zoenen en lol maken. Gejaagd en met rode wangen en een weeïg geil gevoel in mijn onderbuik liep ik een half uur later door de gang van het hotel op de derde verdieping. Kamer 3.32…, 3.34…., 3.36. Ik klopte aan.

Jochem en Joris waren zo gezellig. Ze maakten grapjes en ik voelde me meteen weer net zo op mijn gemak als beneden in het zwembad. Terwijl Jochem een drankje inschonk, kwam Joris naast mijn zitten en sloeg een arm om mijn heen. “Heb je eigenlijk een vriendje?” “Nee joh,” giechelde ik. “Nee?” Joris keek oprecht verbaasd en lachte naar Jochem. “Hoor je dat Joch?” “Ik denk dat ze liegt, hoe kan zo’n mooi lekker ding nou geen vriendje hebben?” “Nee, echt niet,” lachte ik. “Trouwens, die gasten bij ons op school zijn zo vreselijk kinderachtig, niet normaal.” De mannen lachten begrijpend. Joris wreef zachtjes heen en weer over het shirtje bij mijn rug. En ik voelde een hand van Jochem op mijn bovenbeen. Gretig lachend keek ik naar hem alsof ik hem toestemming gaf. De hand bewoog subtiel, steeds wat meer richting de binnenkant van mijn benen. Ik slikte, mijn wangen kregen blosjes. “Wel eens gezoend?” vroeg Jochem. “Ja, vorige week nog,” zei ik, denkend aan mijn ontmoeting met Max en ik keek hem nog dieper in zijn ogen. Jochem boog ineens zijn hoofd en kwam dichter naar mijn toe met zijn mond. Ineens waren onze tongen verstrengeld in een gulzig gezoen, het was een fantastisch gevoel. De hand van Jochem kroop de laatste centimeters naar mijn kruis. Duwde en wreef nu zachtjes over de plaats waarachter zich mijn meisjesjuweel bevond. Zijn hand kneedde mij door mijn broek heen. Joris’ hand kroop onder mijn t-shirtje en zocht mijn kleine tietjes. Hij omvatte ze en begon ze, achter me staand, lekker te kneden. Ik tongzoende nog met Jochem maar toen hij even stopte draaide ik me half om en ging verder met Joris. Die speelde op zijn gemak verder met mijn jonge borstjes terwijl hij mij zoende. Jochem maakte mijn broek open en sjorde die omlaag. Ik hielp gewillig mee, spartelde met mijn beentjes tot de broek op de grond lag. De hand van Jochem bevoelde nu mijn slipje, zijn vingers bewogen traag over het katoen om mijn spleetje te voelen. Al snel gleden zijn vingers langs het elastiek en vonden mijn schaamlipjes en clitoris. Ik opende mijn benen om mijn inmiddels warme vagina aan te bieden. De mannen hielpen mij uit mijn shirtje en ook mijn slipje werd uitgedaan. En dus zat ik nu ineens helemaal bloot. Ik keek de mannen uitdagend aan en liet me achterover op het bed vallen, mijn knietjes half opgetrokken en mijn benen opengeklapt. “Wat een aantrekkelijk meisje ben jij zeg….” lachte Joris. Hij liet zijn hand vanaf mijn navel omlaag glijden. Over mijn lichtbehaarde schaamheuveltje en lager. Zo voelde ik zijn hand even later over mijn spleetje strelen. Daarna ging er een vinger met zachte druk tussen mijn lipjes langs mijn klitje. Ik kreunde en zuchtte. Jochem boog zich voorover en begon van mijn tepels te snoepen. Voorzichtig happend en sabbelend aan die harde kleine knopjes. Ik had door alle aandacht van die kleine harde puntjes gekregen. Ondertussen was het vingertopje van Joris mijn hete nattigheid ingegleden. Niet ver.., maar een stukje, tot over mijn klitje.
“Hee, hoe laat moesten we eigenlijk naar het restaurant?” Jochems verstand nam net op tijd de controle over. “Shit” ik zat ineens teleurgesteld rechtop. “We moeten snel gaan anders krijgen we niks meer.” In sneltreinvaart kleedden we ons aan en vertrokken naar het restaurant. Dat was maar net op tijd. Ik wilde de andere meiden van de kinderopvang niet laten zien dat ik met de jongens kennis had gemaakt dus ik ging apart aan een tafeltje zitten. Het eten was heerlijk, maar mijn aandacht was stiekem bij mijn nieuwe vrienden. Helemaal aan de andere kant van het restaurant zaten Jochem en Joris. Ik zag dat ze kusbewegingen maakten in mijn richting en soms over hun pik wreven. Ik kreeg er rode wangen van en keek steeds vluchtig opzij. Na de amuse en de soep wachtte ik een goed moment af. Toen ze allebei keken trok ik onder tafel snel mijn jurkje wat omhoog en opende mijn benen. De mannen zagen meteen mijn blote kutje schitteren, het strakke spleetje, waar ze net boven op hun hotelkamer ook al kennis mee gemaakt hadden.

Na het eten ging ik naar mijn caravan en wachtte tot de jongens op hun kamer waren. Daarna wandelde ik naar het hotel waar ik weer de juiste kamerdeur vond. Klopklop. De deur ging open en ik stapte de welkome warmte in. Daar kreeg ik aandacht van de sexy mannen waarvan ik wist dat ze lekkere piemels hadden. “Hoi.” zei ik opnieuw verlegen. De mannen kwamen naar mij toe. Ze lieten duidelijk blijken dat ze wilden doorgaan met waar ze voor het eten mee begonnen waren dus gingen ze snel en soepel uit de kleren. Ineens stonden er twee blote volwassen mannen voor me met afgetrainde gespierde lijven en allebei een joekel van een penis. Hard…. stijf… ready to go….Ik kon mijn genot niet op. Toen kwamen ze naast mij staan. Elk aan een kant. Nu werd ik uitgekleed en even daarna was ik ook bloot. Ik keek hen stralend aan. “Kom,” zeiden de mannen en namen mij mee naar het bed. Ik vond het prachtig, al die aandacht maar ook spannend. Jochem legde me op mijn rug op het bed en dook met zijn hoofd snel tussen mijn benen. Hij kuste mijn spleetje en bewoog zijn tong met kleine likjes langs en tussen mijn schaamlipjes waarbij hij mijn klitje niet oversloeg. Zo lekker, ik kreunde en kronkelde van genot. Joris sabbelde ondertussen op mijn tepeltjes, masseerde zachtjes maar vol passie mijn tietjes en likte en zoog er lekker aan. We zoenden samen vol overgave. Jochem duwde steeds zijn tongpuntje tussen mijn schaamlipjes naar binnen om daarna over mijn clitoris te cirkelen. Hij zoog al zoenend het kleine ding tussen zijn lippen en proefde uitgebreid mijn jonge zoete gleufsap. Nu stak hij een vinger bij me naar binnen en begon heen en weer te bewegen. Het was zalig. Joris kroop naast me op het bed en bood me zijn stijve pik aan. Ik bedacht me geen seconde en begon de pik te kussen, er langs te likken en nam hem in mijn warme vochtige mond. Het smaakte lekker. Ik bewoog mijn hoofd heen en weer over de penis en Joris streelde ondertussen mijn haren. Jochem versnelde zijn gevinger, wreef ononderbroken langs mijn klitje en dat maakte me helemaal gek. “Oh Joris, ik kom,” riep ik. Hij stopte eventjes met vingeren en voelde hoe ik voor de eerste keer klaar kwam. Nadat de pulserende bewegingen weggeëbd waren begon hij mijn schaamstreek weer langzaam te strelen. Ik hoorde Joris kreunen, zou hij gaan spuiten? Ik hoopte het, ik wilde het, dus ik zoog nog fanatieker en sneller. Toen hij grommend in mijn pubermondje klaar kwam, slurpte ik alles op, klokte het door mijn keelholte naar binnen en zoog verder tot de laatste kostbare druppel uit zijn penis was gekomen. Stralend keek ik hem aan.
Jochem zette zijn eikel tegen mijn neukgaatje en keek mijn vragend aan.

Ik knikte dat het goed was. Natuurlijk wilde ik dat. Ik wilde niks liever. Hier had ik op gehoopt, van gedroomd. Jochem duwde zijn opgezwollen eikel met iets meer kracht tegen mijn opening. Die rekte zich verder uit, uitnodigend gespannen om de enorme manneneikel te ontvangen. Hij drukte door en langzaam kroop de eikel het nauwe, strakke gaatje in. Ik was voor mijn achttien jaar ongekend nat en heet. Slijmerig glibberig, zo verwelkomde mijn jonge kutje de bronstige geile mannenstaaf die nu langzaam maar zonder enige belemmering verder naar binnen gleed. Met af en toe een stukje heen en dan weer terug drukte Jochem zijn niet te stoppen neukpaal steeds verder bij me naar binnen. Toen ik volledig gevuld was begon hij te neuken. Zoiets straks had hij nog nooit gehad…. hij vond het fantastisch. Joris keek jaloers toe hoe ik door zijn beste vriend gepaald werd. Mijn borstjes deinden goedkeurend mee op het stevige ritme van de neukende pik. Ik liet me nemen en genoot weer als een week geleden. Ook nu voelde het voelde bijzonder lekker, apart en spannend. Ik merkte dat Jochem sneller begon te neuken. Steeds ruwer en wilder, dieper, intenser, totdat hij zijn ballen volledig leegde, diep in mijn binnenste, al zijn hete sperma in mijn baarmoeder achterlatend. Hij schokte en kreunde, stootte nog een enkele keer en aaide met die grote mannenhanden over de krullerige schaamhaartjes van mijn venusheuveltje, langs mijn blote buikje en aan mijn jonge tietjes. Ik glimlachte en keek hem trots stralend aan.

Omdat hij slapper werd trok hij zijn penis uit mijn kutje dat nu leeg en verlaten aanvoelde. “Mag…., mag ik ook….?” vroeg Joris nu. “Ja, tuurlijk,” knikte ik met een geile blik. Een tweede piemel, dat wilde ik wel. Ik ging op mijn knieën zitten en stak mijn kutje uitnodigend naar achter. Joris kroop met zijn lul in de aanslag naar me toe en Jochem ging naast me liggen en kuste me. Terwijl Jochem en ik elkaar vurig begonnen te tongzoenen, duwde Joris zijn harde lul bij me naar binnen. Met zijn iets grotere, dikkere pik begon Joris me te neuken met een niet te stoppen oerdrift. Toen Jochem daarna op zijn knieën naast mijn hoofd ging zitten en zijn penis aanbood, pakte ik die enthousiast vast en begon er gelijk aan te likken en te sabbelen. Ik pijpte Jochem vol overgave en proefde zijn sperma vermengd met mijn kutsappen. Het duurde niet lang of ik voelde dat het warme zaad van Joris mijn baarmoeder overspoelde en een gastvrij onderkomen in mijn jonge meisjeslijf vond. Gelukkig bleef zijn penis nog voldoende stijfheid houden en dus pompte hij verder totdat ook ik klaar kwam. De mannen hadden in tijden niet zulke heerlijke, oprecht geile seks gehad. Zo’n jong, strak en perfect goddelijk lichaampje, wat een zalig genot. Ook ik voelde dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden en was opnieuw volledig ingewijd in de wereld van genot, mannen, piemels, seks en sperma. Nadat we gezellig wat hadden gedronken was het bedtijd geworden en ik had besloten niet naar mijn caravan te gaan maar met de twee mannen de nacht door te brengen. Wij kropen kroelend met onze blote lijven tegen elkaar het bed in. Ik, friemelend, spelend en verkennend voelend aan de fascinerende piemels van de beide mannen. De mannen genietend van al het moois dat mijn jong, achttienjarig meisjeslijf te bieden had: die jonge zachte billetjes, die gave gladde huid, die strakke tietjes met harde ondeugende tepeltjes en mijn heerlijke, ongekend natte kutje met dat zacht krullerig haar op mijn schaambeen.

Met een verwarmende straal ochtendzon op mijn gezicht werd ik de volgende ochtend wakker. Bloot, het voelde zo anders, helemaal vrij en bevredigd. Ik knipperde even met mijn ogen en voelde de warmte van twee lichamen tegen me aan. Daar lag ik, met mijn naakte lijf na een heerlijke nacht vol nieuwe ontdekkingen. Ik bloosde bij de herinneringen aan de avond ervoor. Naast mij lagen twee bevredigde volwassen blote mannen. Jochem met een verschrompelde, maar nog steeds imposante piemel tussen zijn benen en een enorme balzak. Ik bloosde er opnieuw van. Daarna keek ik naar de man aan de andere kant, Joris. Hij ademde zwaar in zijn slaap en ik zag dat hij een keiharde stijve had. Blijkbaar konden mannen dat ook in hun slaap hebben. Ik moest de neiging onderdrukken om gelijk één van de piemels vast te pakken of er bovenop te kruipen. Ik bleef stil liggen en duwde mijn hand tussen mijn benen. Vingerde mezelf lekker langs mijn klitje, wrijvend en duwend langs dat gevoelige plekje, beurtelings naar de blote man en piemel links en dan weer rechts van mij kijkend. Zo bloot tussen twee heerlijke mannen die mij zo verwend en ingewijd hadden, kon dit maar eeuwig duren. Door alle geilheid en de situatie kwam ik na drie minuten ijverig en driftig vingerwerk al heerlijk klaar. Wow, dat was lekker.

Ik koelde even af, klom zachtjes van het bed en zocht mijn kleren op. Ik moest ook wel snel nu naar mijn eigen caravan terug en daarna naar de kinderopvang. Maar eerst afscheid nemen van dit verrukkelijke tweetal want zij moesten helaas vandaag de thuisreis aanvaarden. Na mijn dienst sliep ik in mijn caravan nog wat uit, vermoeid van alle inspanningen, terugdenkend aan deze heerlijke ontmoeting en dromend en fantaserend over het verdere verloop van de vakantie. Ik was vast van plan er een hele hete zomer van te maken: “Mannen zijn hier in overvloed.”

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top