Skip to content

Momenteel actief

Meedoen met mijn broer en zijn vriendin
4.06/5 (63)

Mijn broer bracht zijn vriendin altijd bij ons thuis en ik hoorde ze heel erg vaak vrijen. Dan lag ik mijzelf daar lekker op te vingeren en kom ik er fijn op klaar. Op een avond waren mijn ouders weg naar vrienden en inderdaad, mijn broer lag zijn vriendinnetje weer te neuken. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en ging naar zijn kamer. Ik sloop over de gang en ik zag tot mijn geluk dat de deur op een kier stond. Ik keek naar binnen en daar lag zijn vriendin op haar rug en ik zag de pik van mijn broer in en uit haar kutje glijden. Ik liet mijn broekje zakken en stond wijdbeens op de gang te vingeren, maar op een gegeven moment verloor ik mijn balans en viel ik met de deur in huis. Daar lag ik op de grond, mijn hand nog tussen mijn benen en mijn broekje naar beneden. Mijn broer en zijn vriendin keken op, keken elkaar aan en zeiden toen iets wat ik niet had aan zien komen, ‘Kom je lekker meedoen, Els?’ Ja, ze zeiden het echt en ik twijfelde niet eens, kwam op het bed liggen en begon aan de ballen van mijn broer te likken terwijl zijn paal diep in en uit de kut van dat meisje aan het pompen was. Daarna zei mijn broer dat ik naast zijn vriendin moest liggen en mijn benen wijd moest doen. Ik deed het en na een paar tellen kwam hij in mij. Zijn dikke al natte lul schoof tussen mijn schaamlippen in mijn lichaam en het vulde mij goed op. Ik had al wel een paar keer liggen neuken, maar natuurlijk niet met mijn broer. Laat staan met zijn vriendin erbij, die naast mij met haar kutje lag te spelen. Hij ging weer naar zijn vriendin, weer naar mij en dat een aantal keren achter elkaar.

Vervolgens zei hij dat ik op de rug van zijn vriendin moest gaan liggen. Hij had dat in een pornofilm gezien en het leek hem wel heel erg spannend dat eens te proberen. Daar lagen we dan en zo neukte hij eerst mij en toen zijn vriendin. Lekker diep en best wel hard. Daar moest ik even aan wennen, want de meeste jongens waar ik mee naar bed ging waren niet zo wild. Mijn broer wel en daar ben ik hem dankbaar voor. Nu ken ik hard neuken en wil ik dat steeds vaker voelen. Ik hoorde hoe zijn vriendin onder mij klaar aan het komen was. Ik ging van haar lichaam af en werd nog een keer achterlangs geneukt terwijl ik op mijn knieën zat en mijn gezicht in het kussen drukte om hard te kunnen gillen. Daarna moesten we naast elkaar liggen en stond hij over ons heen. Hij trok zich af en spoot zijn sperma waar hij maar kon. Mijn broer had denk ik opgespaard want er leek maar geen eind aan te komen. Zowel zijn vriendin als ik zaten helemaal onder en die meid begon het zelfs van mijn lijf af te likken. Nog met onze gezichten vol met sperma zogen we samen aan zijn nog harde pik, tot die langzaam maar zeker weer begon te spuiten. Ook in mijn ogen, wat wel minder gezellig is hoor, dat prikt enorm!
Mijn broer en zijn vriendin zijn een maand later helaas uit elkaar gegaan. Maar ik laat hem nog vaak op mijn kamer komen, want neuken met hem dat is iets wat ik bijzonder graag doe. Ook nu ik zelf een vriendje in mijn leven heb.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top