Skip to content

Momenteel actief

Een onstuimige najaarsavond
4.75/5 (16)

Het was een wat onstuimige najaarsavond. De wind loeide rond het huis. Jochem zat in zijn eentje in huis op de bank voor de open haard. Hij luisterde naar een muziekje, dronk iets lekkers en droomde een beetje weg voor het vuur. Hij had het prima naar zijn zin op deze zaterdagavond ook al was zijn vrouw een weekendje weg naar haar ouders aan de andere kant van het land. Plots barstte een hevig noodweer los boven de stad. ‘Je zult maar buiten onderweg zijn’, dacht Jochem en nipte nog eens aan zijn glas.

De stortbui hield lange tijd aan. Net toen hij een blok hout op het vuur gooide, hoorde hij tussen de regendruppels die hard tegen het raam van de woning aansloegen, het geluid van de deurbel. Vreemd, hij rekende niet op bezoek, helemaal niet op dit uur. Er werd nogmaals gebeld. Jochem liep door de gang en opende de voordeur. Voor hem stond Miranda, een goede vriendin van Jochem en zijn vrouw. Ze was onderweg van de ene kant van de stad naar de andere. De woning van Jochem lag precies halverwege. De stormachtige regenbui was een ding, ze had ook nog eens een lekke band gekregen. Jochem haalde haar en de fiets in huis. De verregende en verkleumde Miranda kon op dit uur wel wat support gebruiken. Op haar fiets overvallen door de najaarsbui en door pech. Jochem plantte haar voor de kachel en bood aan dat ze maar van de douche gebruik moest maken. Er lag wel een passend setje kleren van zijn vrouw. Dat kon ze aantrekken terwijl hij de natte plunje in de droger zou stoppen. En omdat hij er toch in bedreven was, bood hij aan de lekke band te repareren. Dan kon ze straks meteen weer verder, als het wat opklaarde.

Miranda, een slanke alleenstaande vrouw met ravenzwart halflang haar en een mooi smal gezicht. De dunne lijnen van haar mond gaven haar iets sensueels. Ze was gewoon een knappe vrouw. De spaarzame keren als Jochem haar in de stad in het voorbijgaan tegenkwam, lachte ze altijd in zijn richting op een mysterieuze manier. Jochem dacht daar verder niet over na toen hij de binnenband uit het achterwiel trok en op gehoor het gaatje in de band vond. Hij gleed met zijn wijsvinger door de binnenband en precies waar hij het verwachtte, voelde hij de punaise die het lek had veroorzaakt. Hij trok het ding eruit om vervolgens eerst een pakkertje op de binnenband te lijmen en daarna een klein stukje canvas aan de binnenkant van de buitenband te plakken. Dat zou wellicht wat onaangenamer fietsen maar een punaise of een stuk glas – of een stoeprand – had op deze nu wat verzwakte plek veel minder kans om schade aan te richten. Hij had de fiets alweer rijklaar toen Miranda opgewarmd door de warme waterstralen in haar tijdelijke kloffie de woonkamer betrad. Het regende nog steeds. Dus bood Jochem haar maar iets te drinken aan. Ze accepteerde met plezier een glas.

Ze keken naar het vuur en babbelden wat over ditjes en datjes. Er werd nog een glas ingeschonken. Miranda had onderhand gloeiend rode wangen gekregen van het vuur. Dacht Jochem. Maar Miranda bracht hem van zijn stuk door te zeggen dat ze wat moest bekennen. ,,Een paar maanden terug, had je vrouw hier een meidenavond. We hadden al wat borrels op toen ik tegen je vrouw zei, dat ik al een paar maanden droog stond. Jij was toen allang naar bed. Je vrouw zei me toen om naar boven te gaan. Ze zei dat je aan een enkele aanraking van een vrouw genoeg had om opgewonden te raken. We hebben toen een half uur heerlijke wilde seks gehad.” Toen bleef het even stil. Jochem keek met grote ogen naar de knappe vrouw naast hem op de bank. Hij had het met haar gedaan en dacht in zijn slaperige toestand dat hij zijn eigen partner op een geweldige manier verwende.

Hij kon zich de seks van die avond nog helder voor de geest halen. Zij – Miranda dus – glipte bij hem in bed, en taste in zijn kruis om direct daarop haar slipje af te werpen. Als een wild dier dook Jochem op zijn prooi en drukte zonder omhaal zijn strakke lans in haar warme natte schede. Even later vielen ze al copulerend van bed. Vervolgens stond zij met de rug en een opgetrokken been tegen de slaapkamer muur en Jochem drukte haar met zijn kloppende staaf zo’n beetje door de muur. Zij eindigde op haar handen en knieen weer op bed. Jochem stond achter haar en neukte haar keihard tot een hoogtepunt met zijn handen stevig op haar billen.

Op Miranda’s gezicht verscheen weer een glimlach toen ze zag hoe Jochem dit opwindende avontuur voor de geest haalde. ,,Dat was een fijne sekspartij”, bracht hij er uit. ,,Maar ik heb altijd gedacht dat ik het met mijn eigen vrouw deed, ook al zei ze de volgende ochtend – zogenaamd grappend – dat zei dat niet was, staand tegen de slaapkamermuur.
Miranda beaamde wat Jochem zei. ,,Het was heel fijn”. Op dat moment ging er een soort van kriebel door Jochems buik naar onderen recht in zijn kruis. In de bijkeuken piepte de droger. Miranda’s eigen kleren waren weer zo goed als droog. Jochem haalde de machine leeg en overhandigde het goed aan zijn gaste. ,,Nou, dan kan ik dit wel weer uitdoen”, lispelde Miranda uitdagend. Ze had een shirtje en een broek aangetrokken van Jochems vrouw. Zo snel als ze destijds haar slipje had uitgetrokken, zo langzaam trok ze nu het shirtje uit. Tergend langzaam bijna en Jochem keek bijna ademloos toe. Ze ontblootte haar mooie maar niet overdreven grote borsten. De lekkere bollen waren voorzien van heerlijke tepels. Jochem hield zich deze keer in. De prooienjager wachtte af.

Miranda liet het shirtje op de grond vallen en gleed met haar handen langs d’r zij naar onderen en knoopte de broek los. Ze bukte zich om de broek langs haar mooie lange slanke benen naar beneden af te stropen. Ze nam daarna naakt naast Jochem plaats op de bank. Hij keek zijn ogen uit naar de fraaie verschijning. Hij zag hoe ze haar schaamstreek keurig had bijgepunt tot een mager dun streepje. Miranda’s adem was onrustig en ze boog zich naar Jochems gezicht en begon hem vurig te kussen. Jochem liet dat niet onbeantwoord en kuste even vurig terug. Hij omhelsde haar en betaste haar bovenlichaam. ,,Je bent lekker”, zei hij tegen haar.

Met zijn rechterhand gleed hij naar Miranda’s vagina. Hij zocht naar gevoelige plekje op en begon haar – met Miranda’s kreunende instemming – hartstochtelijk te vingeren. ”Ga door”, zei ze. ,,Ik stop pas als je klaargekomen bent”, zei Jochem uitdagend. ,,Dat je zo nat bent, dat ik de kachel er mee kan doven”. Met snelle maar subtiele bewegingen stimuleerde Jochem haar genotsplekje en hij hield het inderdaad lang vol. Ze kwam een keer, twee keer zelfs, uitsluitend door zijn behendige vingers. Miranda wilde daarop Jochem uit zijn blouse en broek helpen, maar Jochem stond dat nog niet toe. ,,Ik wil je kutje likken”, sprak hij geil als een beer. Miranda legde zich op haar rug op de bank en spreidde haar benen zo wijd ze kon. Vol overgave stortte Jochem zich met zijn mond op haar lustopening en proefde de heerlijke kutsappen, die vreemde maar opwindende melange van zoet en zout en allerlei lichaamsgeuren. Hij likte en zoog en kuste en streek ondertussen met zijn ene hand door Miranda’s bilnaad. ze reageerde daar goed op en al vlug daarop prikte Jochem een natte vinger in haar kont. Miranda kronkelde van genot om zijn vinger.

Ze had inmiddels trek gekregen in Jochems harde paal die al een tijdlang strak verpakt in de broek stijf tegen Miranda’s wellustige lichaam aanwreef. Ze wierp zijn kleren af en dook voorover en nam de harde lul in haar warme mond. Jochem genoot enorm hoe ze hem pijpte maar aan klaarkomen wilde hij nog niet denken. Hij trok zijn leuter, kletsnat van al haar speeksel, uit Miranda’s mond en hij positioneerde haar op handen en knieen op de bank. Hij ging achter haar staan en drukte zijn lul in haar openstaande natte kut. Het ding gleed heel gemakkelijk naar binnen. De penetratie bezorgde Jochem een gelukzalig gevoel. ,,ik vond dit de vorige keer ons lekkerste standje”, zegt Jochem als hij haar steeds wilder neukt. ,,Lekker diep”, zuchtte Miranda voor ze andermaal kreunend klaar komt. Net als even eerder begint Jochem ook Miranda’s kont weer te masseren en komt hees kreunend in haar natte spleet klaar.

Op de bank vallen ze voldaan in elkaars armen en ondernemen bij wijze van slotakkoord nog een standje 69. Jochem kreeg een harde paal alleen al van het feit dat hij Miranda’s kut en kont zo van dichtbij kon bestuderen. Hoe lang ze zo op de bank gelegen hebben weet Jochem niet meer. Diep in de nacht werden ze wakker en begonnen elkaar opnieuw te beminnen. Kort en heftig, om wakker te worden zogezegd. Het vuur in de haard was langzaam gedoofd. Miranda deed haar eigen kleren aan en besloot dat het tijd was om haar fietstocht naar huis vervolgen. Toen Jochem haar uitzwaaide, bleek het inmiddels droog. ,,Fijn dat je deze keer wist met wie je het deed”, zei ze bij het afscheid. De geplakte band hield het uitstekend, zag Jochem toen hij haar nakeek. Het waaide nog wel maar Miranda had de wind in de rug. Het was een onstuimig avondje die ze niet snel zouden vergeten.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top