Skip to content

Momenteel actief

Dronken nichtje pijpt mij wakker
4.12/5 (26)

Ik ben een hele normale jongen, tenminste, als je de familiesex niet mee gaat rekenen. Want als je dat doet, ben ik een echte freak. Ik wil dit verhaal graag eens delen, omdat er wel meer mensen zijn – denk ik – die hun nichtje hebben geneukt. Hoe dan ook, ik was op een dag op een bijeenkomst van het werk, noem het maar een soort borrel. Het bedrijf waar ik voor werkzaam ben is echt enorm, dus ik ken natuurlijk niet iedereen die ervoor werkzaam is. Kom ik toch ineens mijn nichtje tegen! Ze was toen 23 jaar en ik had haar al in geen jaren meer gezien, maar herkende haar meteen en andersom was het net zo.

Ze was net een aantal maanden voor het bedrijf aan het werk en we kletsten er de hele avond over door. Zij had al een aantal drankjes op en ik niets. Ik houd niet van alcohol, ik vermaak mij prima zonder. Ik reed met iemand mee en mijn nicht was met de auto. Dus besloot ik haar gewoon naar huis te brengen en dan zou ik bij haar blijven slapen, aangezien ze een uur bij mij vandaan woont en ze mij dan de volgende dag terug kon brengen. Niets aan de hand, we reden naar huis, maakten grapjes onderweg en ze liet me bij haar thuis zien waar ik kon slapen. Zij dook in haar bed en ik in een ander bed. Ineens werd ik midden in de nacht wakker. Tenminste, ik sliep nog half, maar ik voelde iets heel erg prettigs onder de dekens gebeuren. Ik dacht dat ik een natte droom had, maar naarmate ik meer wakker werd, voelde ik dat het echt was. Het licht in de kamer was ook aan en ik zag onder de deken iets op en neer bewegen. Ik schrok toch wel en tilde de deken op, gooide hem aan de kant en keek recht in de ogen van mijn nichtje, die mijn eikel aan het aflikken was en hem daarna diep in haar mond liet verdwijnen terwijl ze gulzig zoog. Ik keek haar aan en kon haar natuurlijk tegenhouden. Maar uiteraard deed ik dit niet. Een waanzinnig lekkere meid van 23 jaar zoog mijn lul af. Dat houd je toch niet tegen? Goed, ze is familie, maar ja, het was op dat moment niet anders. Ze speelde met mijn balzak en deed haar handen daarna onder mijn billen en drukte die omhoog, zodat mijn pik diep in haar keel gleed. Ik kon hem niet meer zien, zag haar alleen waterige ogen krijgen en voelde mijn lul diep in haar. Godsamme wat was dat lekker. Dat deed ze meerdere keren achter elkaar, waarna ze mij heftig aftrok, door zoog en weer aftrok, tot ik gewoon geen controle meer kon houden en mijn zaad in haar mond spoot. Ze trok mij af en zoog door, waardoor het sperma met ferme kracht in haar keel schoot. Ik ben nog nooit zo intens klaar gekomen als op dat moment. Ze keek mij aan terwijl ik spoot en ik kon de drank nog in haar ogen zien. Ze speelde nog wat met mijn lul en ik zag haar zo in slaap vallen. Ze was helemaal van de kaart en daar heb ik misbruik van gemaakt.

Ik tilde haar op, legde haar op haar zij in bed en neukte haar in haar kontje. Ze merkte er helemaal niets van. Ik was verbaasd dat ik nog zo hard was na dat spetterende orgasme. Haar strakke anus zorgde ervoor dat ik voor de tweede keer ging spuiten. Ik hield het even tegen, trok mijn pik uit de reet van mijn nicht en spoot het zaad in haar gezicht. Zo heb ik haar even laten liggen, waarna ik foto’s nam. De hele nacht ben ik zo doorgegaan en heb ook het één en ander gefilmd. En ja, misschien is het slecht, maar ik gebruik het sinds die dag als chantage, zodat ik haar kan nemen, wanneer ik maar wil!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Milffinder

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top