Skip to content

Momenteel actief

Tienermeisje uit groepje vriendinnen wil mij
4.2/5 (10)

De tieners zijn vandaag de dag vele malen mooier dan toen ik een jaar of 18 was. Maar ja, het maakt niet uit, want ik heb een enorm voordeel en dat is dat ik er jonger uitzie dan ik daadwerkelijk ben, plus de jonge meiden van nu vallen ook op oudere kerels. Dus hoe je het ook bekijkt, ik zit gebeiteld. Nu zou je denken dat zoiets maar zelden voor zal komen en op zich is dat ook zo, behalve bij dat ene groepje tieners die regelmatig bij mij in de winkel naar telefoons komen kijken. Dan komen ze met mij kletsen, willen geen andere verkopers aanhoren en giechelen onderling, bekijken mij stout en ondeugend en dan kopen ze niets of wel iets, maar gaan ze meteen weer weg.

Tot een week of twee geleden. Get liep zoals het altijd loopt. De meiden kwamen binnen en ze gingen weg. Behalve die ene. Ze heet Els, dat weet ik. En ze heeft een geweldig lichaam en heel erg ondeugende ogen in haar hoofd staan. Z vroeg mij of ik na mijn werk misschien nog iets wilde doen. Ze werd een beetje rood op haar wangen en lachte erg verleidelijk. Ik wilde wel wat afspreken en dus kwam ze nadat ik de zaak had afgesloten naar mijn winkel. We gingen een stukje lopen en we kwamen bij een kruispunt. De rechtdoor was naar de kroeg, zo zei ze, en rechtsaf was haar slaapkamer. Nou, mijn pik groeide meteen. Ik greep haar hand beet en trok haar speels naar rechts toe. Ze lachte en speelde met haar haren. We liepen naar haar huis toe en haar ouders waren niet thuis. Dus wij meteen naar haar slaapkamer toe, waar ze meteen mijn broek los begon te maken. Ik kon het nog steeds niet echt geloven, maar het gebeurde wel. Ze haalde mijn pik tevoorschijn en trok mij zalig af met haar twee jonge zachte en vooral ook kleine handen, die mijn lul nog maar net konden omsluiten. Daarna ging zij uit haar kleren en ik keek naar een geweldig lijf van 18 jaar jong. Wat een mooi lichaam. Ferme tietjes, stevig kontje en lange benen, terwijl ze zelf wel klein van stuk was. Ik moest op het bed gaan liggen en zij dook op mij en haar lange haren kietelden op mijn buik terwijl ze heel zachtjes mijn lul kuste en mij begon af te zuigen. Ik speelde met haar haren en daarna haar kontje en borsten, terwijl haar zachte tienerlippen zich om mijn pik sloten en ze mij dieper en dieper af begon te zuigen.

Na 10 minuten zette ik haar op het bed en liet ik haar zo zitten dat haar kontje naar mij toe stak en ik zo in haar kon glijden. Eerst likte ik haar achterlangs en toen ik haar tot een orgasme had weten te beffen, stak ik mijn pik in haar overgevoelige kutje en neukte ik haar een kwartier lang. Haar lichaam schudde, ik neukte hard en sloeg op haar billen, trok aan haar lange haren en ze vond het waanzinnig! Ik spoot haar maar niet vol, hoewel mij dat helemaal geweldig leek, zo in zo’n strakke jonge tienerkut, maar ik spoot in haar gezicht, over haar tieten en ook op het bed. Zelfs haar haren moesten er gewoon aan geloven. Ze vond het geweldig en ik liet haar zo achter, ik moest nodig naar huis. Ze gaf mij haar nummer en haar skype adres en sindsdien spelen we heel erg veel samen, zowel online als in het echt. Haar vriendinnen komen er online ook wel eens bij, dat is pas echt feest. Misschien dat ik die ooit ook eens in het echt mag naaien, samen met haar, dan is het helemaal geweldig.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top