Skip to content

Momenteel actief

Samen genieten
4.27/5 (15)

Toen ik een relatie met mijn vriendin kreeg wist zij eigenlijk niet beter dan dat ik alleen op vrouwen viel. En in principe hebben de dames ook mijn voorkeur. Toch zie ik zo nu en dan een lekkere man op televisie of in de stad en kan ik er mijn ogen bijna niet bij weghouden. Ik probeerde dat altijd zo onopvallend mogelijk te doen. Na een tijdje gingen mijn vriendin en ik samenwonen en toen besloot ik haar te vertellen dat ik biseksueel ben. Ze gaf mij een glimlach en een knuffel en zei dat ze het heel dapper van mij vond om het te delen, maar ze wist het eigenlijk allang. Dan was mijn zo onopvallend mogelijk kijken toch niet zo heel erg geslaagd.

Ze vond het eigenlijk wel spannend en na die avond wat langer erover te hebben gesproken vertelde ze mij dat het haar weleens geil leek om door 2 mannen genomen te worden. En aangezien ik ook op mannen viel zou dat voor ons beiden wel eens heel plezierig kunnen worden. We besloten het te doen en gingen online op zoek naar een biseksuele man die we allebei wel lekker vonden en na een paar dagen zoeken hadden we iemand gevonden. Het was een gigolo en dus een professioneel iemand. Om zomaar iemand van straat te zoeken vonden wij niet zo’n fijn idee. We hadden de afspraak gemaakt en kregen haast meteen spijt door de spanning maar gingen er toch mee door omdat het ook wel opwindend was.

De gigolo kwam binnen en was zeer aantrekkelijk en we hadden direct een klik. Precies zoals we dat beide hadden gewenst en we kwamen dus uiteindelijk met elkaar in bed terecht. Het was voor mij alweer even geleden dat ik iets met een man had gedaan. Mijn vriendin had er ook erg veel zin in en liet zich eerst door ons beiden verwennen. Zo was ze aan de pik van de gigolo aan het zuigen en ik was haar aan het beffen. De verleiding om aan zijn lul te zuigen werd voor mij echter ook groot en ik besloot dat het nu of nooit was en ging naast mijn vriendin liggen. De gigolo werd nu om en om door ons gepijpt en ik genoot dat ik dit met mijn vrouw kon delen. Het was zo lekker om te doen en toen kwamen we aan het neuken toe. De man deed een condoom om en ik uiteraard ook. Hij ging op haar liggen en terwijl zij haar benen wijd uit elkaar deed drukte hij zijn best grote pik bij haar naar binnen. Ik wilde achter hem gaan zitten. Hij stak zijn kont naar achteren en gebaarde mij om te komen en dat deed ik. Het was een wat ongemakkelijke stand maar uiteindelijk werd het makkelijker en kon ik zo bij hem naar binnen. Het was vast een geil gezicht als je erbij had staan kijken. Daarna namen we mijn vrouw samen in een intense dubbele penetratie. Ze liet zich over mijn pik zakken met haar gezicht naar mij toe en de gigolo zat achter haar en drukte zijn heerlijke pik bij haar anus naar binnen. Ik voelde zijn paal langs de mijne schuren en kwam zo dan ook heerlijk klaar, net als mijn vriendin een paar minuten later. Ook de gigolo had zijn orgasme, diep in de kont van mijn vriendin.

Het was fijn om op die manier weer van mannen te genieten, zo samen met mijn vriendin, nu mijn verloofde. Zo nu en dan doen we dit samen zodat ik ook die behoefte kan bevredigen Dat is in mijn ogen gewoon echte liefde. We doen het wel steeds met een gigolo want we vinden het heel erg fijn om het met iemand te doen die ervaren is en professioneel. Dat geeft toch een fijner en veiliger gevoel.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top