Skip to content

Momenteel actief

Tienersletje op kantoor aan huis gepaald
3.8/5 (5)

In eerste instantie wilde ik absoluut niets met die mooie tiener te maken hebben. Ik kwam net uit een relatie en daarnaast was ze pas 18 geworden en voor mij, in mijn ogen op dat moment, veel te jong. Maar naarmate de tijd verstreek, keek ik met zachtere en meer opgewonden ogen naar haar. Het werd ondertussen ook zomer en dus droeg het meisje korte rokjes, jurkjes, je kent het allemaal wel. Het was op een gegeven moment meer dan een genot om haar bij mijn kantoor aan huis voorbij te zien komen lopen. Ik keek uit op de straat achter mijn huis en zag haar bij mij naar binnen gluren. Op een dag hield ik het gewoon niet meer vol. Ik moest iets gaan ondernemen, iets gaan doen aan die buitensporig grote paal in mijn broek. Ik tikte op het raam en gebaarde haar door de achtertuin naar mijn tuinhuis/kantoor te komen. Ze kwam huppelend naar mij toe en haar mooie korte zomerjurkje danste omhoog, waardoor ik haar kleine slipje niet kon zien zitten, omdat ze geen slip droeg! Ze had een kale poes en dat maakte mij alleen maar heter en meer opgewonden.

Ze kwam meteen bij mij op schoot zitten. Het was duidelijk dat ze geen enkele vorm van schaamte voelde. Dat hielp niet echt mee. Ik wilde met haar praten en haar vertellen dat het niets kon worden, maar nu zat ze met haar blote billen op mijn erectie en aan haar glimlach te zien vond ze dat absoluut niet vervelend. Ze wreef over mijn schoot heen en weer en stond ineens op en maakte mijn broek los. Ik deed snel de luxaflex naar beneden en ook meteen maar dicht, zodat niemand ons kon zien. Ze zat op haar knietjes tussen mijn benen en haar relatief kleine maar sterke tiener handen grepen mijn paal beet en ze begon mijn voorhuid naar beneden te trekken. Ik voelde haar zachte lippen die mijn eikel aan het kussen waren en keek toe hoe het jonge strakke tienersletje mijn eikel in haar mond nam. Ze trok door en pijpte mij tegelijkertijd. Ik hoorde haar smakken en kon er na drie minuten gewoon niet meer tegen. Ik stond op en trok het jurkje van haar ontzettend mooie lijf, tilde het meisje van 18 jaar oud op en zette haar op het bureau. Ik deed haar benen van elkaar, kwam er zelf tussen staan en stuurde mijn eikel tussen haar kleine maar gezwollen schaamlippen. Deze drukte ik van elkaar af door haar heel langzaam te penetreren. Ik neukte haar met lange halen en keek naar mijn dikke lul, die in dat kleine kutje aan het bewegen was en nat was geworden van haar geil.

Ik begon sneller te neuken en het meisje kreunde van genot en smeekte om meer. Ik tilde haar weer van het bureau en liet haar omdraaien en op die manier begon ik haar achterlangs te palen. Wat was ze toch strak, ongelooflijk. Ik speelde met haar billen en leunde over haar heen om haar kleine tietjes te masseren. Sneller neukte ik en uiteindelijk hield ik het niet meer. Ze moest van mij op de grond gaan zitten en pijpen alsof haar leven er vanaf hing. Ze slobberde met haar jonge, hebberige mond mijn leuter helemaal naar binnen, waarna ik haar uiteindelijk in haar tienergezichtje spoot. Daar zat ze, druipend van mijn zaad en nog spelend met mijn lul. Na die middag is ze nog vele malen bij mij langsgekomen en heb ik haar in de meest spannende standjes geneukt. Dit is inmiddels vier jaar geleden. Ik zie haar nog regelmatig met de kinderwagen en haar verloofde voorbij lopen en besef mij dan dat ik haar ook zomaar zwanger had kunnen maken. Ik moet er niet aan denken zeg!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top