Skip to content

Momenteel actief

Mijn oom werd steeds aantrekkelijker
4.69/5 (32)

Mijn oom en tante zijn inmiddels ik denk een jaar of 6 uit elkaar. Mijn ouders en ik hebben de ruzies voor de scheiding van behoorlijk dichtbij meegemaakt. We kwamen namelijk iedere week wel sowieso 2 keer bij elkaar over de vloer. Altijd heel gezellig spelletjes spelen of films kijken, dat soort dingen. En dan werden er ook meer privézaken besproken. Eerst was ik nog behoorlijk wat jonger maar ik kreeg het wel mee en vanzelf kreeg ik, naarmate ik ouder werd, ook wel door waar het over ging. Inmiddels ben ik 23 jaar oud. Toen ik 18 jaar oud was besloot ik om zo nu en dan eens alleen naar mijn oom en tante te gaan. Ze woonden allebei nog in dezelfde stad en ik vond zowel mijn oom als mijn tante nog hartstikke lief. Toch neigde ik wat meer naar mijn oom toe te gaan. We hadden toch wat meer plezier met elkaar en misschien had het ook een beetje te maken met mijn interesse naar jongens maar vooral mannen wat zich aan het ontwikkelen was. Ik merkte aan mijzelf dat ik mij vooral aangetrokken voelde tot oudere mannen. Steeds wanneer ik bij mijn oom was en we aan het dollen waren begon hij mij ook aan te raken. Gewoon speels zo leek het maar het voelde ergens in mij ook spannend. Opwindend eigenlijk meer. Dit ging een jaar zo door.

Ik had al wat seks met een paar jongens gehad maar nog niet met een oudere man. Ergens durfde ik die niet te benaderen. Ook niet online. Maar het knaagde nog steeds aan me en mijn oom werd voor mij steeds aantrekkelijker voor mij. Het werd in dat jaar gewoon iets wat maar bleef groeien en uiteindelijk besloot ik er iets mee te doen. Ik besloot hem te verleiden. Ik trok sexy kleding aan en begon hem “per ongeluk” op plekken aan te raken die niet mochten. Of ik stootte met mijn billen tegen zijn kruis. En dat bouwde ik op. Tot ik op een dag weer zoiets deed en mijn oom mij even wilde spreken. Hij vroeg mij even naast hem op de bank te komen zitten. Er kwam een heel praatje over hoe vrouwen als ze volwassen worden bepaalde gevoelens ontwikkelen. Ik onderbrak hem en zei dat mijn ouders dat gesprek al een hele tijd geleden met mij hadden gehad.
‘Het is niet dat ik je niet knap vind of niet aantrekkelijk, maar ik ben je oom’, zei hij na even een stilte. Hij wilde zeggen dat hij niets met mij kon doen omdat we familie zijn maar in mijn hoofd had ik alleen gehoord dat hij mij dus wel knap en aantrekkelijk vond. Ik knikte tijdens zijn serieuze gesprek maar besloot toch door te gaan maar wat minder opvallend.

Op een zomerdag had ik een kort, los rokje aan en bukte ik omdat ik mijn sleutels had laten vallen en mijn oom stond redelijk vlak achter mij. Ik deed het oppakken bewust wat knullig en toen ik gebukt een stapje naar achteren deed en met mijn billen tegen zijn kruis stootte voelde ik eindelijk eens een stijve pik bij hem. Op dat moment moest ik snel denken en ik besloot plagerig heen en weer te wrijven. Dit was na bijna een heel jaar proberen de druppel die bij mijn oom de emmer deed overlopen. Hij pakte mij vast en riep; ‘En nu hou ik het niet meer! Als je het zo graag wilt kan je het krijgen ook!’ Ik schrok er wel van maar al snel merkte ik dat ik eindelijk zou krijgen wat ik wilde en dat was seks met mijn oom.

Hij had mij van achteren beet en tilde mij met zijn armen stevig om mijn middel op en duwde me de trap op, liep naar zijn slaapkamer en legde mij op het grote bed. Hij begon zijn broek los te maken. Hij leek ineens rustiger te worden en zich te bedenken, daar moest ik natuurlijk een stokje voor steken. Ik kroop op mijn knieën naar hem toe en maakte zijn broek verder los en pakte zijn pik vast. Ik voelde hoe hard en groot hij was en kreeg heel erg veel zin om dat ding ergens in mij te voelen. Het werkte, mijn oom bleef in het gevoel mij te willen neuken en trok zelf zijn broek verder uit en zo kon ik met zijn lul spelen. Ik had hem met 2 handen beet en trok de voorhuid op en neer en keek vol bewondering en zin naar zijn dikke eikel. Die nam ik onwennig tussen mijn lippen. Ik had toen denk ik misschien 2 keer een jongen gepijpt en had niet heel erg veel ervaring. Mijn oom had dit wel door. Na een paar minuten hield hij me tegen en zei dat we daar wel op konden oefenen nog. Hij drukte mij achterover en trok razendsnel de rest van zijn kleren uit en begon mij uit te kleden.

Toen klom hij op bed en leunde met zijn best sterke lichaam over mij heen. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen en ineens ging die dikke lul mijn kutje in. Ik was behoorlijk nat maar toch moest mijn oom goed doordrukken om zijn pik in mij te krijgen. Dat deed best wel wat pijn maar ik deed mijn best daar niets van te laten merken. Ik beet op mijn lip en begon hard te kreunen, tot het gevoel lekkerder werd. Mijn oom neukte met eerst voorzichtig en toen steeds harder, sneller en dieper hmmm. Voor het eerst werd ik door een echte man genomen! Zijn ballen ramden tegen mijn kontje en kutje en na een aantal minuten trok hij zijn lul uit mij. Ik vond het jammer want ik was op en top aan het genieten! Maar al snel wist ik waarom want hij rukte nog een paar keer aan zijn pik en toen spoot zijn zaad met best wat kracht over mijn buik heen.

We lagen nog even te zoenen en toen kwam hij omhoog en haalde een handdoek en washand die nat was en maakte mij schoon. Gelukkig was het warm water en hij deed het ook heel liefdevol. We trokken zwijgend onze kleren aan en pas beneden, nadat we even hadden gezeten, begonnen we erover te praten. We besloten dat we dit best wel vaker konden doen maar dat we er dan regels voor moesten hebben. Die maakten we en we spraken af dat mijn oom voor de condooms zou zorgen. Dat was de eerste regel. Sinds die keer hebben we het twee jaar lang met elkaar gedaan en ik heb daar best wel wat verhalen over te vertellen. Ik merk dat ik dit makkelijker kan doen dan ik had verwacht.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top