Skip to content

Momenteel actief

Stiefzusje in de auto neuken op een winterdag
3.96/5 (28)

Op een dag als vandaag, dat het zo lekker warm is geweest, denk ik met plezier aan een koude dag terug. Die dag is eigenlijk heel erg geheim, omdat het iets was wat ik samen met mijn stiefzus heb gedaan. We waren op een winterdag in het bos aan het wandelen en we hadden het heel erg koud. Waarom? Omdat we waren verdwaald. Op een gegeven moment waren we de wanhoop redelijk nabij, maar gelukkig, alsof het een wonder was, kwamen we ineens weer bij mijn auto uit. Dus wij natuurlijk meteen instappen. Ik zette de auto aan, deed de kachel lekker hoog en het werd warm. Mijn stiefzusje kroop meteen tegen mij aan. Ze was net 18 op dat moment maar een lichaam, niet normaal meer. Ik kon voelen hoe mijn pik, die inmiddels een beetje ontdooid begon te raken, door haar knuffel een beetje harder begon te worden. En nog harder, totdat ik gewoon met een keiharde pik in de auto zat. En mijn stiefzusje die zag dat en moest ineens lachen. Ik wist niet waarom, of deed net alsof ik het niet wist en liet haar haar gang gaan. en toen gebeurde het. Ze liet haar hand op mijn broek liggen en begon deze los te maken. natuurlijk had ik haar tegen kunnen en misschien zelfs moeten houden. Maar dat deed ik niet. In plaats daarvan begin ik achterover te leunen, zodat ze overal goed bij kon. Ze haalde mijn lul uit mijn broek, keek om zich heen zodat ze zeker wist dat niemand ons kon zien of betrappen en trok mij af. Ik kwam al haast meteen klaar en als ik haar niet had tegengehouden was het al snel over geweest.

Uiteindelijk deed ze zelf haar joggingbroek, die ze graag draagt, uit en deed ze haar slipje opzij. Het was opmerkelijk hoe snel en behendig ze dat deed, achteraf denk ik dat ze wel vaker in de auto met kerels heeft geneukt, maar goed, dat maakt niet uit. Ik zette mijn stoel verder naar achteren en ze klom op mij, greep mijn pik en zette deze tussen haar schaamlippen, die heerlijk vol waren. “Dit is ons geheimpje”, zei ze zacht en ze liet zich zo over mijn lul zakken! Echt ik zweer het je, dit is niet gelogen. Zo op een winterdag begon mijn stiefzus mijn dikke pik te berijden, midden op een parkeerplaats in mijn nieuwe auto! Ik voelde die zachte kale kut om mijn pik sluiten en hij leek naar binnen te worden gezogen. Mijn handen legde ik op haar billen en ik begon deze heerlijk te kneden. Ze heeft van die kleine lekkere billen die bij een meisje van haar leeftijd horen. Ik kneedde ze en trok ze wat uit elkaar, sloeg erop en voelde hoe ze mijn hele lul in haar lichaam opnam. Ik keek naar haar gezicht en kon zien dat ze puur aan het genieten was. Ik genoot ook. Zo erg zelfs, dat ik haast klaar ging komen. Ik had al bijna gespoten dus het was moeilijk het tegen te houden. En dus hield ik haar vast zodat ze geen kant op kon en spoot ik dat sappige natte poesje helemaal vol. Ze werd er kwaad om, maar zei dat het in orde zou komen, aangezien ze de pil slikte. Daarna reden we naar huis en we vergaten het zogenaamd, alsof er niets gebeurd was. Een aantal maanden later, twee om precies te zijn, vertelde ze iedereen dat ze zwanger was! Mijn hart sloeg wel tien slagen over zo leek het. Zelf zegt ze dat het niet van mij is, maar ik weet het niet en kan mijzelf wel voor mijn kop slaan.

Ik denk dat als het er eindelijk is, dat we toch maar een test moeten doen. Gelukkig is het mijn stiefzusje en niet mijn echte zus, die nog lekkerder is. Als ik meer weet zal ik kijken of ik het hier zal delen. Ik heb genoten, maar heb ook meteen genoeg stof tot nadenken.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top