Skip to content

Momenteel actief

De twee zussen deel 9
4.79/5 (14)

Ondertussen weten de meesten wel wie we zijn, door de vorige afleveringen, maar voor de nieuwkomers een kleine inleiding. Mijn naam is, zoals uit vorige verhalen bekend, Rietje. Ik zie er best goed uit voor een vrouw van middelbare leeftijd, redelijk slank, blond half lang haar, blauwe ogen, bril, rond de 170 cm, 65 kg, mooie strakke tieten, ben getrouwd en woon in het zuiden van het land. Mijn zus Gabi is twee jaar jonger dan ik, woont in de buurt van Breda en is single. Het is duidelijk te zien dat we zussen zijn, ze heeft hetzelfde postuur. Vroeger was een bril een verschil tussen ons, maar sinds ik lenzen heb lijken we nog meer op elkaar. We zijn al jaren heel close, d.w.z. dat we elkaar regelmatig bellen of skypen. Soms gaat Gabi met ons mee op vakantie (deel 2), zo ook deze keer in de Medoc, op een camping vlak bij de Atlantische oceaan. Het weer was fantastisch dus hadden we veel zin om naar het strand te gaan. Mijn man Hans had die dag andere plannen. Hij wilde wijnkastelen in de buurt bezoeken en zou ‘s avonds vast met een lading voortreffelijke wijn thuiskomen. “Dan gaan wij onszelf maar vermaken,” zei Gabi.

We liepen de camping af naar het strand. Het strand vlakbij de camping werd voornamelijk bezocht door gezinnetjes met kinderen, daar moesten de kleren aanblijven. Wij liepen dus over het uitgestrekte strand naar het zuiden, want we wisten dat men daar naakt kon recreëren. Eerst kwamen we nog langs een volleybalveldje op het strand, waar een tweetal gespierde en door de zon gebruinde jongenslijven een partijtje beachvolleybal speelden. Een van de jongens sloeg de bal, toen hij Gabi zag, expres in haar richting. Deze rolde voor haar voeten. Toen hij hem kwam ophalen keek hij haar aan met een begerige blik in zijn ogen. We bleven even kijken naar de verrichtingen van het duo en liepen toen door in zuidelijke richting. Na een paar honderd meter was er al bijna geen badgast meer te zien. Hier kon ik alle kanten van mijn slanke lichaam aan de zon blootstellen en mooi bruin bijkleuren want vooral mijn schaamsteek en borsten waren nog wat witjes. Mijn zus Gabi kon op dezelfde plekken wat meer kleur gebruiken. Hier konden we “tout nu” “tout bronzé” worden zoals de fransen dat zeiden. We hadden er zin in en zochten een plekje langs de duinzand op. We spreidden onze badlakens en kleedden ons langzaam uit. Af en toe liepen er wat mensen op grote afstand langs, maar het was een heel rustige dag en de vakantiedrukte was bijna voorbij. We vlijden ons op onze handdoeken en voelden de nog warme nazomerwind door onze schaamharen en over onze schaamlipjes waaien. Dat voelde fantastisch, zo helemaal bloot. Een geeft een vrij gevoel om zo te recreëren. Samen genoten we van de zon, het strand, de duinen en het ruisen van de oceaan. We lagen allebei op onze rug en onze mooie borsten vormden twee wel heel bijzondere miniatuurduinen in deze natuurlijke omgeving. Op een gegeven moment liep er op twee meter afstand een knappe, jongeman voorbij. Hij kwam speciaal voor ons door het mulle zand langs ons lopen. Hij genoot kennelijk van het vrije uitzicht want hij bleef maar kijken terwijl hij heel langzaam doorliep. Het wond mij en Gabi op, het idee dat er op zo’n korte afstand iemand onze naakte lichamen bewonderde. Ik zag dat Gabi haar benen een stukje uit elkaar deed zodat haar geschoren kutje goed zichtbaar was. Het glinsterde al een beetje. Ook ik begon al wat vochtig te worden en kreeg nu allerlei fantasieën over goedgebouwde, gespierde mannen die me zouden verwennen. Op eens riep Gabi: “Kijk eens wie we daar hebben.” Het waren de twee jongens van het volleybalteam die deze kant van het strand kwamen ontdekken. Ze liepen van het duin naar beneden onze kant op.

“Hallo, schoonheden, wij zijn Bert en Nico en we willen jullie wel helpen met het insmeren van de zonnebrandcrème.” “Nou dat is een prima idee, daar wilden we net zelf aan beginnen.” “Goed dan, geef ons de flacon zonnebrand maar aan,” was hun weerwoord. Ik deed wat ze vroegen en even later voelde ik de handen van Bert zacht over mijn rug glijden. Het kon natuurlijk niet uitblijven of ik voelde zijn hand al in de richting van mijn naakte billen gaan. “Ik vind wel dat jullie ook uit de kleren moeten,” zei ik. In een razend tempo trokken de twee knullen hun kleding uit. Nu was het ijs gebroken en we voelden opeens hoe ze zich allebei aan ons te goed deden door ons te betasten. Ze werden al gauw wat vrijpostiger en er gleden al snel handen over onze heupen en billen. “Zijn jullie ook goed in masseren?” vroeg ik. Daarop veranderde het insmeren langzaam in masseren. Gaandeweg gleden hun handen ook over onze bovenbenen en raakten zo af en toe onze schaamstreek. Het werd een behoorlijke kneedpartij, we werden supernat. Overal gleden de handen over onze heerlijke lichamen. Ik wist niet goed wat ik moest zeggen en keek naar de pik van Bert, die steeds stijver begon te worden. “Draai je maar eens om dan geef ik de voorkant nog een behandeling,” zei hij. Omdat zowel Gabi als ik een vermoeden hadden welke kant het op zou gaan deden we maar al te graag wat hij vroeg. Bert ging geknield tussen mijn benen zitten en duwde ze uit elkaar. Nu begon hij mijn borsten te masseren. Mijn tepeltjes werden uitgebreid gezoend en terwijl hij daarmee bezig was dwaalde zijn hand al masserend over mijn buik naar beneden. Hij voelde dat ik al behoorlijk nat was.

Bert was al likkende met zijn tong van mijn borsten afgedaald naar mijn kutje. Daar bewoog zijn tong door mijn schaamlipjes van onder naar boven totdat hij het gevoelige knopje ontdekte. Het was door het likken stijver geworden en uit haar schuilplaats gekomen. Zijn tong bleef er een tijd lang omheen draaien afgewisseld met likbewegingen tussen mijn schaamlippen. Hij had dit vast vaker gedaan, want het voelde heerlijk. Zonder schaamte wilde ik me helemaal overgeven aan de kerel die mijn klitje met zijn bedreven tong zalig beroerde zodat dat droop van het vocht. Ik lag zachtjes te kreunen van genot. Nu ging Bert naast me liggen zodat we in de 69 houding dus verscheen zijn glanzende pik voor mijn mond. Met mijn hand pakte ik zijn lul vast en heel langzaam schoof ik zijn voorhuid op en neer over zijn glanzende eikel terwijl Bert ondertussen met zijn tong mijn natte spleetje bewerkte.

Gabi lag naast ons ook in de 69 positie en ik zag dat Nico met zijn tong haar buitenste lipjes uit elkaar dreef terwijl zijn pik al vol in haar mond zat. Echt een zusje van mij, we zijn weer ouderwets bezig. Na een tijdje, toen beide lullen de vereiste stijfheid hadden, wilden we wel meer. “Kom Gabi, we gaan het wat spannender maken,” zei ik. We knielden op de handdoeken en staken onze kutjes uitdagend in de lucht naar Bert en Nico. Ze twijfelde geen moment en duwde hun lekkere stijve lul langs achteren onze druipende grotjes in.
Ik strekte mijn hand uit naar mijn poesje en begon tegelijkertijd mijn klitje te stimuleren terwijl Bert diep in mij doordrong met zijn grote paal. We pauzeerden heel even omdat we onze orgasmen zo lang mogelijk wilden uitstellen, hoe moeilijk dat ook was, want dit was iets heerlijks. Iets dat uren moest duren. Ik ging nu op mijn rug liggen en voelde zijn hand voorzichtig tussen mijn benen naar mijn begerige kutje gaan. Daar tastte hij mijn natte spleet af. Met zijn vinger opende hij mijn schaamlipjes en schoof zijn heerlijk geslacht opnieuw naar binnen. Ik pakte beide benen onder mijn knieholtes, klapte ze open en trok ze omhoog om hem nog beter zijn gang te kunnen laten gaan. Ik vond het moeilijk om niet klaar te komen, maar ik wilde zo lang mogelijk van genieten van de man die me zo ontzettend geil had gemaakt.

Gabi steunde met haar handen in het zand waardoor haar borstjes vrolijk onder haar buik bengelden. Nico had goed zicht op haar prachtig glad bijgeschoren kutje. Hij voelde met zijn vingers in haar spleetje, dat inmiddels drijfnat was. Vervolgens duwde hij zonder omhalen haar benen uit elkaar. Hij wreef zijn eikel heen en weer tussen haar schaamlippen, zodat haar klitje enorm werd geprikkeld en zijn pik gesmeerd. Nu nam hij in iedere hand een van haar billen en kneedde deze, terwijl hij vóór in haar kutje neukbewegingen bleef maken tegen haar kittelaar. Ze kronkelde van genot. Plotseling nam hij haar van achter met beide handen bij haar heupen vast, drukte zijn apparaat tussen haar binnenste lipjes en in één stoot was hij tot aan zijn zak binnen. Gabi’s adem stokte toen ze zijn pik tegen haar baarmoeder voelde. Nico begon direct met grote halen te neuken en ik zag aan het gezicht van mijn zusje dat ze elk moment klaar kon gaan komen. Ze waren inmiddels al zo’n kwartier aan de gang en Nico hield het niet meer. Hij stootte zijn lul in een keer diep in Gabi’s natte grotje, trok toen terug en kwam spuitend met wilde, schokkende bewegingen klaar. Het zaad spoot over het hete zand, Vervolgens liet hij zijn tong langs haar gezwollen klitje gaan. Gabi hield het niet meer. Ze voelde haar kutspieren verkrampte bewegingen maken, en ook zij kwam klaar. “Ik wil je knijpende kutje voelen,” zei Nico en hij stopte zijn lul snel in Gabi’s grotje waar hij bleef zitten totdat de krampen in haar vagina voorbij waren.

Ondertussen hadden wij ook niet stil gezeten. Bert begon mij steeds wilder te neuken met zijn stijve apparaat. Hij had mijn billen beet, duwde ze iets tegen elkaar zodat ik zijn geslacht beter voelde bewegen en gaf dan weer een stoot, waardoor zijn penis tot aan de wortel in mijn kutje verdween. Ik kreunde van genot want ook ik stond op het punt om klaar te komen. Maar ik wilde mijn orgasme nog even uitstellen. “Stop,” zei ik, “wij gaan even zwemmen.” Ik pakte Bert bij de hand en samen renden we de branding in. Ik liep tot aan mijn borsten de zee in, zodat voor mij niet zichtbaar was wat zich onder water afspeelde. Een aantal keren zwom hij langs mij heen en ieder keer werd mijn kutje even gestreeld door zijn passerende hand. De laatste keer zwom hij onder water naar mij toe en likte het inmiddels zilt geworden kutje zo lang tot hij geen adem meer had.

Ik liet me vervolgens op mijn rug drijven met mijn kutje half boven water zodat Bert niet meer hoefde te duiken. Met zijn hand onder mijn billen legde ik mijn benen over zijn schouder. Loom dreef ik zo in de branding en liet hem zijn gang gaan. In het begin likte hij nog enigszins timide over mijn lipjes maar al snel concentreerde hij zich op mijn gezwollen klitje. Mezelf overgevend aan zijn tong die als een wilde slang over mijn gevoelige pareltje ging keek ik over mijn borsten heen naar het schouwspel. Daar zag ik dat hij met zijn duim mijn lipjes wat uit elkaar deed en het water er tussen liet borrelen zodat mijn pareltje weer helemaal de sfeer te pakken had. Meteen daarop gingen wij staan en hij sloeg zijn sterke armen om me heen en drukte zijn lul tegen mijn kutje. Bij de volgende golf die uit zee kwam aanrollen drukte hij hem tussen mijn benen en ik voelde dat zijn gereedschap zich tussen mijn schaamlippen drong. Ik kreunde even en stak mijn onderlijf wat naar voren zodat hij zijn lul er helemaal in kon drukken. Nu pakte hij mij bij mijn borsten en neukte me rustig onder het wateroppervlak. We kusten elkaar innig en ik proefde het zeezout op zijn tong. Door een grote aanrollende golf raakten onze geslachtsdelen elkaar even kwijt, maar onder water voelde ik tussen de golfslag door hoe zijn lul opnieuw de weg naar mijn grotje vond. Op het ritme van de golven bewogen wij feller heen en weer en raakten steeds meer in extase. “Ja, ga door,” riep ik, “het komt.” Nog een laatste keer ging ik op en neer. Toen kneep mijn kutje zich een aantal keren samen door het ultieme genot dat orgasme heet en tegelijkertijd voelde ik het zaad diep in mij spuiten. “Oh, dat voelt lekker,” zei Bert. “ik blijf nog even in je zitten.” Een paar minuten later trok hij terug en zag ik slierten zaad uit mijn kutje zich mengen met het zeewater.

Toen ik zag dat Gabi en Nico ook hun tweede orgasme hadden verwerkt dacht ik: “Dit is een goede afsluiting.” Stralend van plezier zwommen we met zijn vieren naar het strand. We bleven nog wat zonnen totdat het tweetal afscheid nam. “Dank je wel,“ riepen ze uit volle borst, “jullie zijn een superzusjes.” Na nog wat gezwommen te hebben liepen we daarna terug naar de camping om te zien of we als afsluiting al een lekker glaasje lekkere wijn konden drinken uit de flessen die Hans ongetwijfeld had gekocht.

Rietje

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top