Skip to content

Momenteel actief

Mijn achterbuurvrouw is een echte milf
4.66/5 (38)

Mijn naam is John en ik ben 23 jaar oud. Achter mij woont een heel erg leuke meid van mijn leeftijd waar ik regelmatig mee omga. Hoewel ik al uit huis ben en mijn eigen huurwoning heb, woont die meid nog thuis. Maar over haar wil ik niets vertellen. Het gaat om haar moeder, Donna. Dat is een echte MILF. Een overheerlijke vrouw met een geweldig mooi lichaam. Ik heb geen idee of ze iets aan haar lichaam heeft laten doen en dat maakt mij ook geen barst uit, ze ziet er gewoon lekker uit. Iedere zomer sta ik op haar te geilen. Gewoon voor mijn slaapkamerraam, tussen de gordijnen door. Dan ligt die lekkere vrouw in de achtertuin te zonnen en kan ik het niet laten even aan mijn pik te rukken. Afgelopen zomer was het dus net zo alleen toen ben ik betrapt. Het bovenraampje stond open, het waaide flink en alsof het lot ermee speelde keek ze net in de richting van het raam. Het gordijn ging even opzij en ze zag mij staan rukken. Natuurlijk wilde ik niet betrapt worden maar was wel blij dat het gebeurde. Want 2 dagen later werd er aangebeld en daar stond mijn achterbuurvrouw Donna. Of ze even binnen mocht komen.

Ze had weinig aan die dag en dat had ze bewust gedaan, daar ben ik van overtuigd. Ze zei dat ze maar met de deur in huis wilde vallen en ze zei dat ze mij had zien trekken terwijl ik naar haar dochter keek. Ik had het niet hoeven doen maar deed het toch. Ik verbeterde haar en zei dat ik naar haar aan het kijken was. Ik weet zeker dat ze dit wel doorhad, want haar dochter was helemaal niet in de tuin toen ik stond te kijken. Maar ze deed alsof ze het niet had verwacht, was verbaasd en zei dat ze normaal gesproken niets met mannen van de leeftijd van haar dochter had maar bij mij had ze toch een bepaalde aantrekking en ze kwam dichterbij zitten.

Ik voelde de seksuele spanning die tussen ons was ontstaan en ze besloot er iets mee te doen. Haar hand lag al snel op mijn schoot en zo ineens wreef ze over mijn kruis en zei ze dat ze wel iets met mij wilde doen, als ik dat wilde natuurlijk. En ja, dat wilde ik zeker wel. Het was al een aantal zomers dat ik op haar geilde dus ik maakte meteen mijn broek los en deed mijn shirt uit. Die botergeile Donna liet er geen gras over groeien en begon meteen met mijn lul te spelen. Ze trok de voorhuid lekker ver naar achteren en spuugde als een echte slet op mijn eikel en ze deed de weinige kleren die ze droeg snel uit, Ik had dit lichaam vaker kunnen bewonderen maar zo helemaal naakt was nog beter. Ze ging op haar zij liggen en begon mij te pijpen terwijl ze één been optilde en zichzelf begon te vingeren.

Haar lippen zogen hard aan mijn eikel en haar hoofd bewoog op en neer. Mijn pik gleed diep in haar keel en ik hoorde haar kokhalzen en ze bleef het herhalen. Mijn lul was goed hard en ik genoot van haar heerlijk pijp mondje en toen ging mijn buurvrouw op haar knieën zitten en sloeg op haar hete volle billen. Ik ging achter haar zitten en nam haar hard en diep. Mijn lichaam lekker hard rammend tegen dat hete warme kontje. Ik neukte haar in die soppende kut en ze kreunde hard van genot. Ik stak speels een vinger in haar kont. Daar schrok ze een klein beetje van maar ze wilde niet dat ik stopte. Die hete buurvrouw Donna bleef met haar kutje spelen en zo kwamen we samen heel erg lekker klaar. Ik spoot dat natte kutje gewoon vol en ik zag het eruit lopen toen ik mijn lul uit haar trok. Dat was het begin van een ontzettend geile zomer, waar ik nog vele malen met haar het bed, de bank en de douche heb gedeeld.

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top