Skip to content

Momenteel actief

Rianne en haar man gaan swingen
4.75/5 (12)

Ik ben Rianne, ben 28 jaar oud en heb mijn man een aantal maanden geleden een heel part seksueel voorstel gedaan. Ik vertelde hem dat ik het wel heel erg opwindend zou vinden als we gingen swingen. Hij schoot meteen in de lach, omdat hij dacht dat ik een grapje maakte. Maar toen hij de serieuze blik in mijn ogen zag, hield hij daar meteen mee op en zei hij dat hij er over na zou denken. Dat verbaasde mij, normaal wijst hij dat soort voorstellen namelijk meteen af. Maar toen hij een week of twee later er bij mij op terug kwam, wist ik ook meteen waarom hij erover na wilde denken.

Mijn man had namelijk een heel leuk stel op het oog waar hij het wel eens mee zou willen doen. Of beter gezegd, hij vond dat vrouwtje wel een “lekker ding”. Nou ja, de man zag er ook niet slecht uit (hij liet mij een foto op Facebook zien) en dus mocht hij het stel van mij gaan vragen. En ja hoor, ze wilden het wel. Heel graag zelfs. Ik had toch een beetje het gevoel dat mijn man dit allemaal al een beetje had lopen plannen, maar ik klaagde er niet over, ik vond het helemaal prima. We spraken bij ons thuis af en heel eerlijk gezegd was er totaal geen spanning. De sfeer was meteen goed en er was geeneens drank voor nodig om een beetje los te komen. Binnen het half uur zat ik al met die man te zoenen en had mijn echtgenoot die mooie strakke brunette al op zijn schoot zitten. Ze zoende hem terwijl ze over zijn schoot aan het wrijven was. Ze maakte zijn lul al goed hard en binnen een paar tellen haalde ze hem uit zijn broek en gleed ze van zijn schoot en zoog ze zijn best wel dikke penis zo naar binnen. Ik dacht dat ik jaloers zou worden, maar niets was minder waar. Ik werd er zo geil van dat ik hetzelfde met de andere man ging doen. En zo zaten wij twee vrouwtjes naast elkaar aan pikken te zuigen, terwijl ze elkaar lustvol aankeken en zelfs elkaar gingen betasten.

En terwijl we daar zo zaten, wisselden we ook van pikken af, we leunden wat over en weer, de mannen genoten er intens van. Ineens werden we allebei opgetild en op onze knieën gezet. De mannen kwamen achter ons zitten en begonnen ons heerlijk hard af te palen. Ik voelde voor het eerst sinds lange tijd een andere lul in mijn natte poesje en ik moet zeggen, dat was niet onaangenaam. We werden keihard geneukt, terwijl de mannen als echte kerels elkaar een high five gaven. Ik zoende de brunette naast mij en vond het heerlijk dat deze swingers avond zo heerlijk veelzijdig was geworden. De mannen neukten ons diep en hard en helaas, ze kwamen ook veel sneller klaar dan we hadden gehoopt. Ik kreeg ineens een flinke lading sperma over mijn billen en onderrug gespoten, terwijl het blondje op haar rug werd gelegd en de lading van mijn man over haar tieten en gezicht gespoten kreeg.
Gelukkig zouden we het die avond nog maar liefst twee keer doen en beide keren zouden lekker lang duren, waarbij we van verschillende standjes zouden genieten. Het voelde zalig en sindsdien komen wij en dit bloedhete stel (wat anoniem wil blijven) regelmatig samen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top